Şimdi Ara

Intel Pentium 4 - Core 2 Duo Frekans Kıyaslaması - Eşdeğeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi Günler Arkadaşlar.. Bir haftadır aklıma takılan bir soru var çözemedim kime sorduysam da bilmiyor son çare buraya yazmaya karar verdim.. Şimdi arkadaşlar benim laptopumda İntel Core 2 Duo 2.1 Ghz işlemci var..

    Bazı oyunların incelemelerindeki "Minimum Sistem Gereksinimleri" kısmında işlemci olarak "Intel Pentium 4 - 3.0 Ghz İşlemci" yazıyor.. Şimdi benim merak ettiğim konu benim çift çekirdekli işlemcimin frekansı, bu oyunun minumum istediği pentium 4 işlemcinin frekansından düşük.. Ancak benim işlemcim çift çekirdekli.. Benim bilgisayarım bu oyunu çalıştırır mı..

    Aslında sormak istediğim frekans olarak Core 2 Duo işlemcin frekans olara , Pentium 4 işlemcideki eş değer frekansı nedir.. Yani 2gb ddr3 ram, 4gb dd2 ram'a eş değer derler ya.. Aynı şekilde 2.1 ghz Core 2 Duo işlemcinin, Pentuim 4 işlemciye olan eş değer frekansı kaçtır..

    Yani 2.1Ghz Core 2 Duo işlemci, 3.0Ghz Pentium 4 işlemciye eşdeğer midir veya 3.0Ghz Pentium 4 işlemci isteyen oyunları kaldırır mı?

    Yanıtlar için şimdiden teşekkürler..







  • basıtce en az 2 katı performanstadır p4 ısterse 4000mhz olsun
  • Ghz tek başına performans belírlemez core2duo , p4 3.0 in actığı her programı ve oyunu hoplatır...Çekìrdek sayısı , ùretím teknolojìsì ònem taşır sadece ghz ònemlî olsaydı 2.7 ghz de çalışan sempron 145 fiyatıyla pìyasada kral olurdu.......;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.