Şimdi Ara

Projemiz hakkinda fikir onerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu donem okulda bir proje odevimiz var ve somestr sonunda CS hocamiza sunmamiz gerekiyor. Altta aciklamasini yazacagim projeyi secmeye karar verdik ancak diger projelere gore genel anlamda daha zor ve karmasik gorunuyor bu proje bizim icin. Daha onceden yapilmis bir ornegini internette bulamadim, arayuzunu bile gormemiz yeterdi aslinda kafamizda biraz ne yapmamiz gerektigi konusunda fikir olusabilmesi icin. Projemiz ve aciklamasi bu :

    Pseudo-code Algorithm Designer: To support student learning in CS101. It should provide a means to quickly and easily set out and edit a proposed algorithmic solution to a problem. It should enable users to identify data requirements and to manually step through (execute) the algorithm to better understand its logic. Ideally, it should provide help and advice, and be able to output a skeleton Java code with the algorithm included as comments.

    Kisaca bir problemimiz olacak ve ona algoritmik bir cozum sunacagiz. Bunun yaninda kullanicinin variablelara isim verebilmesini, degerlerini degistirebilmesini saglayacabilecegiz. Ancak problem su ki eger girilen problem direk kullanici tarafindan insan diliyle yazilacaksa program bunu nasil anlayacak ? Yani mesela kullanici ingilizce olarak arrayimi siralamak istiyorum yazarsa bunu icindeki kelimeleri arayarak problemin ne oldugunu anlatabiliriz programa kisaca. Ama daha karmasik bir problem girilirse bunu anlamasi ve cozumu de bir o kadar karmasik olacaktir. Aslinda bir tane bile ornek program bulsak bu projemizin konusuyla ilgili hersey cok acik olacak bizim icin ancak maalesef bulamadik oyle birsey. Bu duruma aciklik getirebilecek bildiginiz kaynaklar varsa buradan bizimle paylasabilirseniz gercekten cok mutlu oluruz. Tesekkurler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.