Şimdi Ara

EN İYİ ÇEKİM GÜCÜ OLAN ELEKTRİK SÜPÜRGE TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
198.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR ÇEKİM GÜCÜ EN İYİ ELEKTRİK SÜPÜRGESİ HANGİSİDİR ACABA..



  • aynı şekilde bizde su filtrelisini arıyoruz :D hala öneri yok ..
  • İşimiz zor o zaman hocam kolay gelsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mazellan

    ARKADAŞLAR ÇEKİM GÜCÜ EN İYİ ELEKTRİK SÜPÜRGESİ HANGİSİDİR ACABA..

    Hocam 500 liraya da güçlü makina var, 2000 liraya da. Çekim gücünün yanında ek özellikler de devreye giriyor. En güçlü olmasının yanında sulu, torbalı, torbasız mı istediğinizi, bütçenizi de belirtin bence.
  • Çekim gücü elbette önemli ama hepa filtre önemli mesela servis garanti şartları vs bunlarda çok önem kazanan şeyler
  • http://www.cimri.com/philips-fc-8614-01-torbali-elektrikli-supurge bir yıldır kullanıyorum,çok memnunum.Üsteelik fiyat performans açısından da tatmin edici.Daha önce de phılıpsin en ucuz süpürgelerinden fc 8210 kullanmıştım,kaç yıldır kullandım şu anda da yazlıkta hala bozulmadı.Ben hem allerjik hem de evinde kedi besleyen biri olarak (bu ne yaman çelişki)ama o aileden biri yapacak bir şey yok ,torbalı ve hepa 12 filtreli bu süpürgeyi aldım.Ayrıca filtresi de yıkanabiliyormuş.Bazı konularda torblarının ve parçalarının pahalı oldugu yazılmış.Ben beşli torba aldım geçenlerde 12 liraya,bana neredeyse bir yıl gidiyor.Daha önce ihlasın temizlik robotunu da kullandım fakat hiç ama hiç memnun kalmadım.Zaten sulu sistem olduğu için kullanımı da pratik degildi.O nedenle günlük kullanım için philipsin 100 tl ye en ucuz modelini almıştım ve inanmadım o bile ihlastan iyiydi.Bence o kadar fazla para vermeye hiç gerek yok,tecrübeye sabit.Fc 8614 hem cok güçlü çekiyor,hem asla makinadan toz sizdirmiyor,hem kullanımı kolay ,pratik daha ne olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba,
    Philips FC 8614 makine için uygun s-bag toz torbası için satış seçeneklerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

    http://www.supurgemarket.com/philips-sbag-p-1837.html 4 adet toz torbası
    http://www.supurgemarket.com/philips-adet-sbag-toz-torbasi-paket-micro-filtre-adet-koku-p-2699.html 15 adet toz torbası + 5 koku (kampanyalı)
    http://www.supurgemarket.com/philips-adet-sbag-toz-torbasi-p-2716.html 20 adet toz torbası (kampanyalı)




  • Mikro filtre nedir acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gardenia59

    Mikro filtre nedir acaba

    toz torbasını taktığınız yerde plastik kaset şeklindeki filtrenin içindeki malzemedir, eğer bu plastik filtre kasedi açılıyorsa göndermiş olduğumuz filtreyi bununla değiştirebilirsiniz.
  • Kağıt ya da SMS torbalı olan standart süpürgelerin emişi başka süpürgelerde yok! su filtreli, hepa, cyclonic falan emiş konusunda hep sıkıntılı. Dyson ya da dirt devil almıyorsan cyclonic'ten uzak duracaksın... Hepa dediğin filtreler sık tıkanma yaşatır, emiş her seferinde farklı olur. su filtreli olan ise bahsedilenin aksine hijyen olayından yoksun. koku oluşmaması için her seferinde iyi temzilemeniz şart...

    emiş yüksekliği tamamen tasarım ile alakalıdır. Tasarımı doğru olan ve uygun fiyatlı olan her model iyidir. Arzum, arçelik, fakir, rowenta, vs hemen hepsi türkiye ve çin'de hemen hemen aynı fabrikalarda üretim yaptırıyorlar. biraz dikkatle bakarsanız bazı markaların süpürgelerinde renk ve bazı aksesuarların farklı kalan herşeyin aynı olduğunu rahatça farkedeceksiniz. Gittiğiniz mağazada demo yapmalarını isteyin ve süpürgeyi kullanın.

    Torbalı süpürgelerde dikkat etmeniz gereken tek nokta orjinal torba kullanmanız! çünkü yüksek emiş gücü olan süpürgeler pazar ya da fason mal torbaları patlatıyor! patlayan torba ile motor toz, toprak doluyor ve garantili bile olsa ürününüz orjinal toz torbası kullanmadığınız için garanti haricinde para ile tamir ettiriyorsunuz.
    Zira bu tip torbalar maliyet düşürmek için ince ve dayanıksız üretiliyor ki bu sayede daha ucuza alıyorsunuz! teyzem bu yüzden süpürge attı çöpe...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black exodus -- 25 Eylül 2014; 10:01:18 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gardenia59

    http://www.cimri.com/philips-fc-8614-01-torbali-elektrikli-supurge bir yıldır kullanıyorum,çok memnunum.Üsteelik fiyat performans açısından da tatmin edici.Daha önce de phılıpsin en ucuz süpürgelerinden fc 8210 kullanmıştım,kaç yıldır kullandım şu anda da yazlıkta hala bozulmadı.Ben hem allerjik hem de evinde kedi besleyen biri olarak (bu ne yaman çelişki)ama o aileden biri yapacak bir şey yok ,torbalı ve hepa 12 filtreli bu süpürgeyi aldım.Ayrıca filtresi de yıkanabiliyormuş.Bazı konularda torblarının ve parçalarının pahalı oldugu yazılmış.Ben beşli torba aldım geçenlerde 12 liraya,bana neredeyse bir yıl gidiyor.Daha önce ihlasın temizlik robotunu da kullandım fakat hiç ama hiç memnun kalmadım.Zaten sulu sistem olduğu için kullanımı da pratik degildi.O nedenle günlük kullanım için philipsin 100 tl ye en ucuz modelini almıştım ve inanmadım o bile ihlastan iyiydi.Bence o kadar fazla para vermeye hiç gerek yok,tecrübeye sabit.Fc 8614 hem cok güçlü çekiyor,hem asla makinadan toz sizdirmiyor,hem kullanımı kolay ,pratik daha ne olsun.

    bunun fiyatı fena değil bunu arastıracagım sağol




  • quote:

    Orijinalden alıntı: black exodus

    Kağıt ya da SMS torbalı olan standart süpürgelerin emişi başka süpürgelerde yok! su filtreli, hepa, cyclonic falan emiş konusunda hep sıkıntılı. Dyson ya da dirt devil almıyorsan cyclonic'ten uzak duracaksın... Hepa dediğin filtreler sık tıkanma yaşatır, emiş her seferinde farklı olur. su filtreli olan ise bahsedilenin aksine hijyen olayından yoksun. koku oluşmaması için her seferinde iyi temzilemeniz şart...

    emiş yüksekliği tamamen tasarım ile alakalıdır. Tasarımı doğru olan ve uygun fiyatlı olan her model iyidir. Arzum, arçelik, fakir, rowenta, vs hemen hepsi türkiye ve çin'de hemen hemen aynı fabrikalarda üretim yaptırıyorlar. biraz dikkatle bakarsanız bazı markaların süpürgelerinde renk ve bazı aksesuarların farklı kalan herşeyin aynı olduğunu rahatça farkedeceksiniz. Gittiğiniz mağazada depo yapmalarını isteyin ve süpürgeyi kullanın.

    Torbalı süpürgelerde dikkat etmeniz gereken tek nokta orjinal torba kullanmanız! çünkü yüksek emiş gücü olan süpürgeler pazar ya da mason mal torbaları patlatıyor! patlayan torba ile motor toz, toprak doluyor ve garantili bile olsa ürününüz orjinal toz torbası kullanmadığınız için garanti haricinde para ile tamir ettiriyorsunuz.
    Zira bu tip torbalar maliyet düşürmek için ince ve dayanıksız üretiliyor ki bu sayede daha ucuza alıyorsunuz! teyzem bu yüzden süpürge attı çöpe...


    Merhaba
    Orijinal ve yan sanayi diye adlandırılan muadil toz torbaları hakkında kısa bir bilgi. Umarım faydalı olur.

    http://www.elektriklisupurgedunyasi.com/elektrikli-supurgede-neden-orijinal-toz-torbasi-kullanmak-gereklidir.html




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Healer

    Merhaba,
    Philips FC 8614 makine için uygun s-bag toz torbası için satış seçeneklerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

    http://www.supurgemarket.com/philips-sbag-p-1837.html 4 adet toz torbası
    http://www.supurgemarket.com/philips-adet-sbag-toz-torbasi-paket-micro-filtre-adet-koku-p-2699.html 15 adet toz torbası + 5 koku (kampanyalı)
    http://www.supurgemarket.com/philips-adet-sbag-toz-torbasi-p-2716.html 20 adet toz torbası (kampanyalı)


    Acaba ben bu kullandığım makinaya Hepa 13 ya da Hepa 14 filtre takabilirmiyim,mumkunmudur.




  • Bir de torbasız Philips Marathon var arkadaşlar ben de bu ürünü öneririm kesinlikle. Siklon Filtre teknolojisi ile tozdan dolayı yaşanan tıkanmalar bu süpürgede hiç yaşanmıyor. Haznesi de oldukça geniş, uzun zaman boşlatmadan kullanabiliyorsunuz. Torbasız olması da büyük avantaj, çıkar, yenisini bul torba al yeniden tak gibi problemler olmuyor.
    Şöyle bir video yapmışlar, siz de inceleyebilirsiniz:
    https://vimeo.com/36566850



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihantahta -- 9 Mart 2012; 14:56:27 >
  • Siemens X6.0 Extreme Power Elektrikli Süpürge VSX6XTRM iki ay once siemensten bu ürünü kardeşime düğün hediyesi olarak aldım. cekim gücü gerçekten beni çok etkilemişti. kullanımı temizliği gayet kolay. sadece süpürge başlığı kare şekilde üçgen bi başlığı olsaymış köşe ksımlara girmesi bakımından daha faydalı olur diye düşünmüştüm. güzel bir ürüne benziyordu :).. iyi forumlar
  • siemens aşagıdaki 2 ürünü kullanan bilen varmı?

    x6 extreme Uzun ömürlü filtreler: Yıkanabilir ultraHEPA filtreleme sistemi ve GORE™ CLEANSTREAM® Kartuj filtre sayesinde alerjik kişilere uygun .çekim gücü 2500w

    Z6.0 green power da bu yok birde green power enerji tasarrufu ve 3 farklı aksesuar: Ek yerlerive yastık için süpürme başlıkları , Mobilya fırçası
    XXL - Koltuk süpürme başlığı: Hızlı ve etkili koltuk ve kanepe temizliğinde mükemmel sonuç. Hayvan tüylerini temizlemekte çok etkin (Başlık genişliği: 185 mm) .çekim gücü 1450w


    bu ikisi arasında kullanım acısından ne fark var?

    http://www.siemens-home.com/tr/ürünler/elektrikli-süpürgeler/elektrikli-süpürgeler/VSZ6GP1266.html?source=browse
    http://www.siemens-home.com/tr/ürünler/elektrikli-süpürgeler/elektrikli-süpürgeler/VSX6XTRM.html?source=browse




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihantahta

    Bir de torbasız Philips Marathon var arkadaşlar ben de bu ürünü öneririm kesinlikle. Siklon Filtre teknolojisi ile tozdan dolayı yaşanan tıkanmalar bu süpürgede hiç yaşanmıyor. Haznesi de oldukça geniş, uzun zaman boşlatmadan kullanabiliyorsunuz. Torbasız olması da büyük avantaj, çıkar, yenisini bul torba al yeniden tak gibi problemler olmuyor.
    Şöyle bir video yapmışlar, siz de inceleyebilirsiniz:
    https://vimeo.com/36566850

    Bende de aynı makineden var fakat silindir toz filtresini temizlemenin nasıl bir işkence olduğundan da bahsetmek lazım....




  • arnica bora %100 turk mali muhendislerimizin imalati ve mukemmel bir cekisi var turbo baslikta halilarda buyuk kolaylik servis ve yedekparca kolayligida yaninda pisman olmazsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BMW 528

    siemens aşagıdaki 2 ürünü kullanan bilen varmı?

    x6 extreme Uzun ömürlü filtreler: Yıkanabilir ultraHEPA filtreleme sistemi ve GORE™ CLEANSTREAM® Kartuj filtre sayesinde alerjik kişilere uygun .çekim gücü 2500w

    Z6.0 green power da bu yok birde green power enerji tasarrufu ve 3 farklı aksesuar: Ek yerlerive yastık için süpürme başlıkları , Mobilya fırçası
    XXL - Koltuk süpürme başlığı: Hızlı ve etkili koltuk ve kanepe temizliğinde mükemmel sonuç. Hayvan tüylerini temizlemekte çok etkin (Başlık genişliği: 185 mm) .çekim gücü 1450w


    bu ikisi arasında kullanım acısından ne fark var?

    http://www.siemens-home.com/tr/ürünler/elektrikli-süpürgeler/elektrikli-süpürgeler/VSZ6GP1266.html?source=browse
    http://www.siemens-home.com/tr/ürünler/elektrikli-süpürgeler/elektrikli-süpürgeler/VSX6XTRM.html?source=browse

    http://www.siemens-home.com/tr/ürünler/elektrikli-süpürgeler/elektrikli-süpürgeler/VSX6XTRM.html?source=browse bu ürünü 2200 w torbasiz rowenta marka yeni süpürlmüş bir halıyı tekrar süpürerek denedim. emiş gücü abartılı güçlü. temizliğide çok kolay. tasarım olarak da güzel. tavsiye edebilirim. ama imkanınız varsa siemense gidip ürünü orada gorun derim




  • bayiye gidecegim zira x6 ile z6 arasında kaldım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.