Şimdi Ara

***FREELANDER SAHİPLERİ BURAYA***

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
6
Favori
75.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ÇOK ANİ BİR KARARLA 2001 MODEL FREELANDER TD4 ALDIM. Bİ GÜN NETTE Bİ İLAN GÖRDÜM VE ERTESİ GÜN ARABA KAPIDAYDI. GEÇEN GÜN BİRİNİN BANA FREELANDER'LARIN ÇOK SORUNLU OLDUĞUNU SÖYLEMESİ BİRAZ MORALİMİ BOZDU DOĞRUSU. AMA NE SÖYLİİM ÇOK KEYİFLİ BİR ARABA. GEÇEN HAFTALARDA YAĞAN KARDA KULLANMAK DAHA Bİ KEYİFLİYDİ.TABİ YENİ ALDIĞIM KAR LASTİKLERİNİN DE FAYDASI BÜYÜKTÜ.
    FREELANDER'I OLAN VE DAHA ÖNCE KULLANMIŞ ARKADAŞLARIN YORUMLARINI BEKLİYORUM.ÖZELLİKLE DİKKAT ETMEM GEREKEN BİR NOKTA VARMI ? KULLANIMDA OLSUN SERVİSTE OLSUN YEDEK PARÇADA OLSUN...BİLGİ VE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER!!!!



  • güle güle kullanın... fiyatı nedir? merak ettim de...
  • benimde x3 çıkana kadar en sevdiğim 4x4 tü ki hala öyle

    yani hayvani büyük değil

    sportif ama havalı, dizayn özellikle yeni modellerde iyi

    inşallah bende 4-5 yıl sonra şu an 2006 model olan plus ı satarsam buna geçmeyi planlıyorum

    kazasız belasız

    land rover neticede 4x4 konusunda bir experttir

    gerçi discovery daha kabul görmüş bir araç olsa da, freelander a da bayağı talep var

    iyi günlerde kullanmak nasip olsun

    gerçekten fiyat nedir ?
  • Virajlarda otomobil gibi kullanmayı deneme, dengeli gir. Ufak tefek mekanik arızalar çıkabilir, çok kafana takma. Doğayla aran nasıl bilmiyorum ancak o araçla pikniğe gitmek bile çok keyiflidir.
    Güle güle kullan.
  • Hocam güle güle kullan..

    Aracın fiyatını ve Ocak ayı MTVsini de yazabilirmisn?
  • hayırlı olsun
    Gerçekten alınabilecek bir 4x4. karda çamurda havasından geçilmez. buzlu yokuş ara sokaklarda hiçbir binek araç geçemesken senin geçmen büyük bir keyif veriyor insana. geçen sene bizimde g.chorekeemiz vardı , böyle karlı havalarda aramıyor değilim.
  • Virajlarda problemli olduğunu 2-3 arkadaşın bursa yolunda virajı alamayıp uçtuğunu biliyorum. Artık otomobil kullanır gibimi kullandılar yoksa başka bir şeymi bilmiyorum.
  • evet esas senden fiyatı vergisi özellikleri gibi bilgileri alsak cok sevinecez forumcak heralde
    bide belirli bi süre sonra yakışı nasıl mesela
  • iyi de arkadaş ortalarda yok. soru sorup gitmiş anlaşılan...
  • 2.0 112hp 260nm diye biliyorum, ferah ve konforludur ama malzeme-işçilik kalitesi de bayağı vasattır neyse hayırlı uğurlu olsun senin beklentilerine hitap ediyorsa gerisi önemsiz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Janjan

    2.0 112hp 260nm diye biliyorum, ferah ve konforludur ama malzeme-işçilik kalitesi de bayağı vasattır neyse hayırlı uğurlu olsun senin beklentilerine hitap ediyorsa gerisi önemsiz



    bu araç için malzeme işçilik kötü deniyorda ,, bence okadarda kötü değil. 4x4 lerle karşılaştırıldığında belki vasat kalabilir ama normalde okadar kötü değil bence.
  • Bana kalırsa normale göre de epey rezalet ama zaten o aracı alan çoğu kişinin kıstası o değil, geniş ferah 4x4 turbodizel olması ve landrover imajı açığını kapatıyor (merak etme kendi deneyimlerime göre konuşuyorum dergi ıvır zıvırdan değil)
  • ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN HEMEN SORULARINIZI YANILIYORUM !!!!

    İLK ÖNCE ARCIN ÖZELLİKLERİNDEN BAHSEDİYİM. DAHA ÖNCE DE YAZDIĞIM GİBİ 2001 MODEL VE 80.000 KM'DE. TİPTRONİK VİTES VE DİZEL.ALIM-SATIM MASRAFLARI İLE BİRLİKTE ( BUNA OCAK MTV DAHİL ) TAM 40.000 YTL ÖDEDİM.

    YILLIK MTV 1.037,00 YTL

    BAZI ARKADAŞLARIN DA BAHSETTİĞİ GİBİ İÇİNİN MALZEME VE İŞÇİLİK KALİTESİ ÇOK İYİ DEĞİL. YENİLERİNİN YANINA BİLE YAKLAŞAMAZ AMA BU BENİ ÇIKAN UFAK TEFEK SESLER DIŞINDA PEK RAHATSIZ ETMİYOR. LÜKS BİR OTOMOBİLDE DEĞİLDE GERÇEK BİR 4*4'ÜN İÇİNDE OLDUĞUNU HİSSETTİREN BİR HAVASI VAR.

    DAHA ÖNCEDE BAHSETTİĞİM GİBİ KARDA,ÇAMURDA ARABA KULLANMANIN BU KADAR KEYİFLİ OLABİLECEĞİNİ HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM.

    ÖNCEKİ ARABAMA KIYASLA ( 96 C200 ) OTURUŞ POZİSYONU AÇISINDAN UZUN YOL İÇİN ÇOK KOMFORLU SAYILMAZ.AMA SONUÇTA KARŞILAŞTIRDIĞIM ARAÇ ESKİDE OLSA YİNE BİR MERCEDES, O KADAR OLACAK.

    YORUM YAPAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER. ŞİMDİLİK ARABADAN ÇOK MEMNUNUM




  • YAKITI İLE İLGİLİ SORUYA CEVAP VERMEYİ UNUTMUŞUM. O KARLI GÜNLERDE %80 ŞEHİR İÇİ KULLANIMINDA BİR DEPO İLE 580 KM. YAPTIM.DEPODA BİR MİKTAR MAZOTTA VARDI ÜSTELİK.KASTIRMIYIM DEDİM DALDIM TOTAL'E. DEPO KAPASİTESİ 59 LT.BU ARADA. HAVALAR ISINMAYA BAŞLAYINCA BİRAZ DAHA AZ YAKACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. SÜREKLİ 4 ÇEKER OLDUĞU DÜŞÜNÜLÜRSE YÜKSEK BİR RAKAM DEĞİL GİBİ GELİYOR BANA.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackal78 -- 8 Şubat 2006 13:14:46 >
  • YAKINDA RESİMLERİNİ DE KOYARIM BURAYA. ASLINDA BU KONUNUN BAŞLIĞINI DEĞİŞTİRİP BÜTÜN 4*4 SAHİPLERİ YAPSAM FENA OLMAZ HANİ. HERKES KENDİ JİPİNDEN BAHSEDİP ÖZELLİKLE DOĞADA ÇEKİLMİŞ RESİMLERİNİ KOYSA GÜZEL OLUR.
  • Hayırlı olsun güle güle kullan. Çok iyi fiyata almışsın.
    Bende de aynı özelliklerde Freelander var. Satılık forum da görmüssündür belki. En son 42.500 YTL ye bırakabiliyorum.

    Çok memunum gerçekten de karda çamurda süper bu araçlar. 40.000 YTL civarında binek otomobil kullanacağına yolların durumunuda düşünürsen bu arabalar gerçekten çok süper.

    Ben bir yıldan beri kullanıyorum yaklaşık 20.000 km yol yaptım. Yağ değiştirmekten başka hiç bir masraf çıkartmadı. katogerisindeki diğer dizel araçlarla kıyasladığımızda bana göre hala Freelander derim. Donaımı ve iç dizaynı kişilerin beklentilerine göre değişebilir fakat modeline göre idare eder zaten 2004 modelleride iyileştirdiler.

    Satama sebebimde yeni bir ev alacağım için. İleride tekrar belki bua rabadan tekrar alırım. Şimdiye kadar 15 civarında araba deiştirdim en çok keyif aldığım araç buydu. Digerleri VW Bora TDİ ve Toyota Corolla GLİ ve 92 XL di. En sevmediğim araç ise Peugeot 307 XS ti.

    Selamlar, Halil

    Benim Freelander' in resimleride aşağıda. Satılşık bilgisi için tıklayınız.http://www.sahibinden.com.tr/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2255016











  • araban güzelmiş. özellikle koyu renkler daha çok yakışıyor bunlara. benimki met.gri ama olsun...satabildinmi arabanı? şu ara piyasa çok kötü,fiyat kırman gerekebilir....
  • Bugünlerde satacağız inşallah çok bakan meraklısı var fakat dediğiniz gibi 2. el'in durumu çok kötü. Galeriler bile faizssiz 24 ay vade yapmaya başlamış. Arabaya taktırdığım 3-4 ay kullanılmış JBL anfi ile JBL kabinli 1000 W wofer var onları isterseniz verebilirim eğer İstanbuıl'daysanız.
    ikisi 350 YTL olur. Yenileri 650 YTL bende 4 ay önce 690 YTL ye taktırmıştım. 2 Sene garantili. Yanlış anlamayın amacım malımı satmak değil fakat güzel bir bass ses çok güzel oluyor.

    Siz galeriden mi aldınız sahibinden mi? Istanbul'dan mı?

    İkimizden başka şu anda Freelander'cı yok galiba bu forumda yada henüz keşfedilmedi.

    Hoşcakalin,
  • Hep derler bir de incir ağacı almak gerekli diye. Zaten ben bu söze hiç inanmadım. Görüntüsü ve fiyatı çok iyi.
  • TEKLİFİN İÇİN SAĞOL AMA BEN ESKİSİNİ KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM ŞİMDİLİK. İST'DA OTURUYORUM VE ARABAYI GALERİDEN ALDIM. SORMAK İSTEDİĞİM BİŞEY VAR; SENİNKİ ORT. NE KADAR YAKIYOR?
    DEDİĞİN GİBİ BİZDEN BAŞKA FREELANDER KULLANAN YOK GALİBA FORUMDA.
    Bİ DE VEDAT_06 ARKADAŞIM ŞU İNCİR AĞACI OLAYINI BİRAZ AÇARMISIN,ANLAYAMADIM DA
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.