Şimdi Ara

OFİS VE İNTERNET OYUNLARI İÇİN EN UCUZ NOTEBOOK ARIYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimdeki evde kullanılan, daha çok oğlumun internetten online ve çok kişiyle oynanan oyunlar için kullandığı imzamdaki acer ekran kartı çipi yanması dolayısıyla bozuldu. Tamir için 280 istediler, bu haliyle satın almak için ise 220 verdiler. Banada parayı almak (tabi fiyat iyimi onu da bilmiyorum) ve üzerine para koyarak isteklerimi karşılayabilecek hesaplı bir notebook almak mantıklı geldi. Sanırım ayrı bir ekran kartına gerek yok, basit bir notebook işimi görür diye düşünüyorum ancak emin değilim. Eski notebook un vistası üzerine ayrı ücret ödeyerek win 7 almıştık, bu lisanslı win7 home prem u yeni alacağım notebook da kullanabilir miyim? Eğer kullanabilirsem işletim sistemi olmayan şu asus iyi gibihttp://www.pcdepo.com/asus-x54h-sx113d-notebook-urun7034.html Başka önerisi olan varsa almak isterim, şimdiden teşekkürler. Benim açımdan media playerım olsa da, lcd ye bağlamak ve full hd filmleri izlemek için hdmi çıkışı olsa iyi olur.



  • ben fiyat biraz daha düşük olsun diye önerdim bunlarlada dediğiniz işlemleri rahatlıkla yaparsınız.linkini verdiğiniz bilgisayarıda alabilirsiniz sıkıntı oluşturmaz yapacağınız zorlayıcı bir iş yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vercenik53

    ben fiyat biraz daha düşük olsun diye önerdim bunlarlada dediğiniz işlemleri rahatlıkla yaparsınız.linkini verdiğiniz bilgisayarıda alabilirsiniz sıkıntı oluşturmaz yapacağınız zorlayıcı bir iş yok.

    Teşekkür ederim cevap için. Peki notebookların üzerinde gelen misal win7 home premium benim örnekte olduğu üzre bilgisayar bozulduğunda başka notebook a aktarılabilir mi lisanslı olarak?
  • İlk mesajda yazdığım notebook u aldım, tabi bu arada dolardaki artışa bağlı herhalde iki günde 20 tl zamlı aldım
  • hayırlı olsun
  • Sağolun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.