Şimdi Ara

HP-850-G14C ve Asus Gtx 580 uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    haftasonu sistemime asus gtx 580 ekran kartı aldım. power supply olarak HighPower-850-G14C modelini kullanmaktayim. Psu'nun 8 pinli güç kablolari ailemin evinde şehirdışında oldugundan , arkadaşımdan thermaltake psu ya ait 8 pinli kabloyu bagladim. Fakat sistem açılmadı.

    Sonra, eski ekran kartımı (zotac gtx465) yeniden takıp, arkadaşımdan aldıgım 8 pinli pci-e kabloyu kullandım (zotac 465 girişi 2 adet 6 pin istiyor.) ve gene aynı sorunu yaşadım. pc hiç açılmıyordu. (power ışığının yanması ile sönmesi bir oluyor.) Sorunun kablodan oldugunu düşünüyorum ve psu nun kendi kablolarını temin etmeye çalışıyorum şu anda. umarım sorun gerçekten kablodandır.

    Merak ettiğim forumda bu iki bileşeni kullanan arkadaşlar var mıdır ?



  • High power 850w g14c ekran kartı ile uyumludur. Bilgilerinize..
  • aynıo güç kaynağından bende de var bir keresinde pc ye hava tutayım dedim söktüm pc yi götürdüm balkona blower la üfledim geri taktım pc yi. çalıştırdığımda aynı senin dediğin tarzda sorun yaşadım. düğmeye basıyorum 2 3 sn ye sisteme elektrik geliyor birden kapanıyor. Nyse her parçayı tek tek sökerek denedim galiba kablolarla ilgili bir temassızlık vardı ondan yaptı gibi geldi bana. dvd rom için fazla kablo takmayayım diye dönüştürücü kullanmıştım büyük ihtimal ondan oldu diye düşündüm. ha birde bişey soracağım benim powerdan tiz bir ses (cırt cırt dzrttrttt tarzı :)) geliyor özellikle masaüstünde web sayfalarında gezinirken mouse u hareket ettirdiğimde aynı sorunu sen de yaşıyormusun ? oyunlar da da geliyor güç kaynağına çok yüklendiğinde yada oyunların menü kısımlarında ?
  • öyle bir sorun yaşamıyorum ben. kablo fln mı sürtüyor kasanın içinde biryerler acaba ? kasayı açıp bakmak lazım sesin geldigi yere.
  • http://www.youtube.com/watch?v=PfgbfBQunRc videoda bak istersen 19. saniyede başlıyor :) oyunlara girerken çıkarken yapıyor test programlarında tam ekran olmadığında oluyor bazen anlayamadım. Yakında güç kaynağı geçecek elime o zaman onla da deneyi,p bakacağım :).yüksek bir ses değil ama sessiz ortamda insanı deli ediyor. kasanın yan kapağı da açık.zırtt drrrt drtt :). Neyseki kulaklık aldık roccat kave 5+1 şimdi rahatım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.