Şimdi Ara

Suarez Özür Diledi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Manchester United maçında sportmenliğe uymayacak şekilde Evra'nın elini sıkmayı reddederek büyük eleştiri alan Uruguaylı futbolcu Luis Suarez, kulüp resmi internet sayfası aracılığıyla özür diledi.

    Cumartesi günü Old Trafford Stadı'nda oynanan karşılaşma öncesinde düzenlenen seremonide gözler Patrice Evra ile Luis Suarez'deydi.

    Hatırlanacağı gibi, ligin ilk yarısında Ekim ayında Anfield Stadı'nda oynanan mücadelede, Uruguaylı golcü Suarez, Manchester United kaptanı Fransız yıldız Evra'ya ırkçı söylemlerde bulunduğu gerekçesiyle tam 8 maç ceza almıştı.

    Ada futbolunu uzun süre meşgul eden bu ikiliyi, o maçın ardından ilk kez karşı karşıya getiren seremonide, Luis Suarez Evra'nın elini sıkmayı reddetmiş, Evra meslektaşının elini sıkmak için bir hamle daha yapsa da, Suarez Fransız futbolcuyu pas geçmişti.

    Manchester United teknik direktörü Sir Alex Ferguson, maç sonrasında yaptığı açıklamada, "İnanamıyorum. İnanmak istemiyorum. Luis Suarez, Liverpool kulübü için yüzkarası. Bir daha Liverpool forması giymesine izin verilmemeli" demişti.

    25 yaşındaki futbolcu ise, Liverpool kulübünün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

    "Teknik direktörle konuştum ve yanlış yaptığımı fark ettim. Sadece onu değil aynı zamanda kulübü de hayal kırıklığına uğrattım ve bunun ne anlama geldiğini biliyorum. Bu yüzden özür diliyorum.

    Hata yaptım ve olanlar için çok pişmanım. Patrice Evra'nın elini sıkmalıydım ve yaptığım hareket için özür diliyorum. Artık tüm bu olanları geride bırakıp sadece futbola odaklanmak istiyorum."







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.