Şimdi Ara

2000 model Civic hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Mrb. arkadaşlar, bir sorum olacak 1.6 120 lik civic kullanıyorum, ilk defa civic kullandığım için bir şey kafama takıldı.

    aracın debriyajı yukarıda kavrıyor tam yukarıda kavrıyor, ayağımın ucu ile dokunsam vites değişebiliyorum, nerdeyse %3 -%5 civarı basıyorum ilk defa bu şekilde bir debriyajlı araba kullandığım için biraz zor oluyor,
    özellikle aracı kaldırırken hafif titreme ve ileri geri sanki stop edecekmiş gibi oluyor, birde vites değiştireceğim sıra (2.vitesten 3. vitese veya 3 den 4) debriyaja bastığımda motor hafif sarsıyor ve vitesi değiştirdikten sonrada aynı şekilde sarsıyor,
    baskı balata bitmek üzere desem, aracın performansı gayet iyi, kaçırma yapmıyor gibi, acaba sorun nerden kaynaklanıyor olabilir. ön bilgi alıp servise gitmeyi düşünüyorum.







  • Kullananlar yorum yapsınlar, ondan sonra servise git bence. Bendeki Megane 1 de çok yukarda kavrıyordu, fakat bu onun doğasında olan bir şeydi (: Yani öyle ayarlanmıştı. Seninki de böyle olabilir belki. O kasa Civic kullanmadığımdan yorumum eksik kalıyor; fakat kullananlara danışmakta fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.