Şimdi Ara

FlatOut 3: Chaos & Destruction İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
9.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Açıklama: Yapımcı değişikliğinin heba ettiği bir seriyle daha karşı karşıyayız.

         Carmageddon veya Destruction Derby gibi oyunların geçmişte kaldığı şu günlerde oynanış tarzıyla birlikte bu temayı özleyen oyuncuları sevindiren FlatOut serisi, serinin beğenilen yapımı Ultimate Carnage’in ardından Strategy First’ün ellerine geri dönüyor. Peki Strategy First, bünyesi altındaki Team 6 Studios ile birlikte FlatOut serisini nereye götürecek? Gelin hep birlikte göz atalım.

         Öncelikle seriye aşina olmamış kişilere oyunu tanıtmak gerekirse, FlatOut serisine güzelliği katan şey, bol kazalı yarışlar ve darmadağın olmuş araçlar. FlatOut 3’ün menüsünde de, bizleri ilk olarak bu hurda yığınları karşılıyor.

    ''



         Yarış oyunu klavyeden oynanmaz diyenlerdenseniz, oyunu ilk açtığınızda gideceğiniz durak muhtemelen ayarlar seçeneği olacaktır. Son dönemlerde çıkan PC oyunlarının genelde tuşları atanmış bir şekilde tanıyan Logitech Dual Action’umu ilk başta göremeyen FlatOut 3’ün ilk etkisi de kötü oluyor. Heleki oyunu oynayanların izlenimlerini okuduktan sonra bir deneyeyim diyerekten şans verdiyseniz, korkmaya bu süreçten sonra başlayabilirsiniz.

          Analog çubuklarına ufaktan dokunduğunuzda menüde bile kendinden geçen FlatOut 3’ün gamepadlerle arası pek de iyi değil. Oyun içerisinde eğer gamepad kullanarak yarış yapmak istiyorsanız kendi kendini yönlendiren aracınızla birlikte tanışmanın vakti gelmiş demektir. Oldukça hassas olan kontrol ayarlarına bir çeki düzen vermeyi keşke Team 6 Studios bizlere bıraksaymış demeden geçemiyoruz.

    ''



         Grafik konusuna geldiğimizde ise FlatOut 3’ün övündüğü fizik motoru da fena hâlde tökezliyor. Toplamda 20.000’den fazla parçalanabilir öğeyi içeren FlatOut 3’de bu parçalanan öğelerin hali, çarpıştıktan sonar oluşan manzaralar göz zevkini bozmaktan daha ileriye gidemiyor. Detaydan yoksun bir grafik sunan FlatOut 3’de normal yarış halindeyken aracınızı görebilmek de ayrı bir başarı istiyor. Bolca efekte bulanmış ekranınızda yol bile gözükmüyor.

         Genellikle incelemelerde iyi yanlardan başlayıp kötüye doğru gidilir fakat söz konusu oyun FlatOut 3 olunca iyi yan olarak göstereceğimiz şeyler müzikler ve mod çeşitliliğinden ibaret. Oyunun tarzına giden müziklerle karşımıza çıkan FlatOut 3’ün aslında parça çeşitliliği de pek yeterli değil. Menüde çalan parça kendini tekrar etse de, ‘güzel’ işte ne diyelim.

    İncelemenin devamı için tıklayınız










  • bu oyuna inceleme yapmaya gerek yok
  • Gördüğüm kadarıyla gazetelerin verdiği oyunlara benziyor :)
  • Senelerdir flatout 2 oynuyorum yeni serilerini duyunca hemen atlıyorum ama bosuna flatout 2 den sonra çıkan flatout serileri eski atari oyunları gibi çok kalitesiz... Flatout 2 yi ele alarak geliştirsinler mahvettiler oyunu.
  • efsane 2 oyundan sonra Team 6 oyunun içine etmiş resmen.
  • resmen bu oyunu atlamışım ya :(
  • Çarpışma anları çok iyi.
  • Team 6 Studios'un son yapımı Flatout 3: Chaos & Destruction'a bu otoritelerden EDGE ve Eurogamer, 10 üzerinden yalnızca 1 puan verdi. Steam forumlarında oyunun başlığında bunu haber eden bir kullanıcıya ise, Team 6'dan Ronnie Nelis cevap verdi.

    Eurogamer'daki incelemeyi yapan yazarı yalancılıkla suçlayan Ronnie Nelis, "Kopyala, yapıştır yaptıkları çok açık. Tahminimce Gamestar isimli Alman sitesinden yapmışlar. Eğer oyunu incelemenin yayınlanma tarihinden önce oynamış olsalardı dördüncü güncellemeyle birlikte yakındıkları şeylerin düzeldiğini fark ederlerdi. Eurogamer'daki incelemeyi yapan kişiye sadece 'yalancı' diyebilirim." şeklinde bir açıklamada bulundu.

    Bir diğer mesajında ise Ronnie Nelis, adil inceleme olarak Flatout 3'e 10 üzerinden 5 puan veren Gamespot'u önerdi. Önerilen incelemedeki puana bakılırsa kendileri de Flatout 3'de beklediklerini yapamamışlar gibi...


    Önerilen Sistem Gereksinimleri:

    İşletim Sistemi: Windows 7
    İşlemci: Intel Quadcore
    Hafıza: 4 GB
    Ekran kartı: Nvidia GeForce GTX 590 / AMD Radeon HD 6970
    DirectX: DirectX 9.0c
    Sabit Disk Alanı: 20 GB

    Daha fazla konuşmaya gerek yok.




  • Oyunu oynarken yol gözükmüyor. Kim kime çarptı ne oldu ne bitti belli değil. Tam bir vasat!
  • teşekkürler
  • bügun yükledim ama yüklemez olaydım.grafik kalitesi çok düşük,ses efektleri berbat ve oyun arızalı çünkü oynarken kasma var ama nasıl olurda bundan daha iyi bir oyun olan battfield 3 rahatça oynarıım hala anlayamadım
  • ha bide oyun rezilllllllllllllllllllllllllll diğer serilerini oynadım ve flatout 1 bile süperr
  • her oyunu birbirinin kopyası hiç yeni bişey yok
  • Araba sürüşleri önceki oyunlarına göre berbat. Hangi kafayla yapmışlar bu oyunu? Flatout 4 bekleyeceğiz artık...
  • flatout2 gibi bir oyun çıkmaz bi daha ben size söyliyim
  • Bende denemeyi düşünüyordum
  • audi r8 arkalı chevrolet camaro önlü araba da gördüm ya strategy first sağolsun...
  • resmen rezalet kontroller, tepkiler, gidişat tasarım hepsi resmen internet üzerinden oynanan basit oyunlar gibi flatout'dan soğuttular adamı... flatout 2'den sonra oyun yapmaktan vazgeçip böyle bir saçmalık mı üretmeye karar verdiler acaba... birde 1 puana kızıyor yapımcı o bile fazla oyunu yükledim ve ertesi gün sadece 10 dakka ya durdu ya durmadı oyun sildim o on dakika da güncelleme aradığım için geçti...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.