Şimdi Ara

SONY 40HX720 ışık sızıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar teknosadan almıs oldugum led tv de ozellıkle sağ-sol köşe ve ortada olmak uzere ışık sızdırması var.
    Kanal degisımlerinde, karanlık ortamda film izlerken koyu sahnelerde ve ınfo barda sıyah ekran çıktıgında bariz belli oluyor.
    edge-led olduğu için ışık sızdırması normal midir, geri iade etmelimiyim yada cayma hakkımı kullanıp başka bir modelmi almalıyım??



  • aynı televizyondan bende aldım dün dediğin gibi özellikle sağ alt ve üst köşede ışık sızdırması çok fazlaydı arızalı olduğunu düşündüm ve değişim istedim kuruluma gelenler normal olduğunu söylediler baya tartıştık normal değil diye sağolsun firma sahibi hemen olayı çözdü değiştirildi fakat gelen tv de aynı sorunlar vardı iki tvdede aynısını görünce yapacak birşey kalmadı fakat tv yi biraz kurcaladıktan sonra siyah ekranlarda ışık sızmaları tamamen kayboldu sanırım fabrika ayarındaiken o şekilde görünüyor menülerde ve siyah ekranda iken sorun kalmadı simsiyah bir görüntü var fakat film izlerken geçişte siyah ekran geldiğinde ışık sızmaları görünüyor yinede. Ölü piksel testi için kullanılan dpb.exe programında ekranı tam siyah yaptığımda ışık sızması falan hiç yok ışık sızmasını kontrol için nasıl bir siyah ekran gerekir tam olarak bilemiyorum. Ama üzülme bu tvlerde bu sıkıntı var sanırım ayarları yapıp film izlerken bence çok iyi ben tv yi beğendim.




  • Bizde kardeşim d7000 geri verip sony alalım diyoruz gelde şimdi sony al. Resim koyabilirmisiniz acaba?
  • Telefonla çekeyim dedim ama birşey belli olmuyor fotoğraf makinası lazım sanırım tekrar baktım ışıkları kapatıp ilk geldiğine göre çok azalmış ta olsa yinede var ışık sızmaları bu led tvlerin genelinde olan bir sorun sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noname23

    aynı televizyondan bende aldım dün dediğin gibi özellikle sağ alt ve üst köşede ışık sızdırması çok fazlaydı arızalı olduğunu düşündüm ve değişim istedim kuruluma gelenler normal olduğunu söylediler baya tartıştık normal değil diye sağolsun firma sahibi hemen olayı çözdü değiştirildi fakat gelen tv de aynı sorunlar vardı iki tvdede aynısını görünce yapacak birşey kalmadı fakat tv yi biraz kurcaladıktan sonra siyah ekranlarda ışık sızmaları tamamen kayboldu sanırım fabrika ayarındaiken o şekilde görünüyor menülerde ve siyah ekranda iken sorun kalmadı simsiyah bir görüntü var fakat film izlerken geçişte siyah ekran geldiğinde ışık sızmaları görünüyor yinede. Ölü piksel testi için kullanılan dpb.exe programında ekranı tam siyah yaptığımda ışık sızması falan hiç yok ışık sızmasını kontrol için nasıl bir siyah ekran gerekir tam olarak bilemiyorum. Ama üzülme bu tvlerde bu sıkıntı var sanırım ayarları yapıp film izlerken bence çok iyi ben tv yi beğendim.

    Konsol oyunlarında karanlık sahnelerde, film izlerken özellikle sol köşeden ışık sızması çok fazla.
    Ayrıca cam ile cerçeve arasında köşelerde hafif boşluk var. 40c650 kullanıyorum böyle bir sorun yok siyahlar daha iyi...
    2/d-hd kanallar ise çok iyiydi ama geri iade emeyi düşünüyorum.

    Teknosa müşteri hizmetlerine İnternet magazalarından satın aldığım tv nin
    karanlık ortamlarda ışık sızması kabul edilebilir değerlerin üzerinde olduğunu ve panel/çerçeve arasındaki hafif boşluğun beni rahatsız etmesi ile tv yi beğenmemem nedeniyle cayma hakkımı kullanmak istediğimi bildirdim ama >Müşteri hizmetleri yetkili servisle görüşmem ve onların düzenleyeceği rapor doğrultusunda işlemem yapacaklarını "Cayma hakkını kullanamıyormuşuz" bildirdiler.

    Son gelişme şikayet var sitesinde konuyla ilgili şikayetimden sonra ürünü geri iadesini gerçekleştirebildim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desert eagle 39 -- 8 Şubat 2012; 19:37:25 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: noname23

    Telefonla çekeyim dedim ama birşey belli olmuyor fotoğraf makinası lazım sanırım tekrar baktım ışıkları kapatıp ilk geldiğine göre çok azalmış ta olsa yinede var ışık sızmaları bu led tvlerin genelinde olan bir sorun sanırım.

    exmor lensli bir fotoğraf makinesi gerekiyor o sızmayı çekebilmeniz için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.