Şimdi Ara

NASA,TÜBİTAK VE DİĞERLERİ :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Forumda dolaşırken dikkatimi çeken şu NASA ve TUBİTAK muhabbeti. Bakıyorum bazı arkadaşlar bir konu hakkında yorum yaparken, NASA ya da TUBİTAK da aynını kullanıyormuş, ibaresini kullanıyor. Acaba sizce bu şekilde yorum yapan arkadaşlar, yorumum daha inandırıcı olsun diye mi yoksa gerçekten araştırıp ta mı böyle söylüyolar çözemedim. Ama hemen hemen nerdeyse her konuda bu ve benzeri can simitlerine sarılan arkadaşlarımız var (sözüm gerçekten araştırıp, inceleyip de kaynak gösteren arkadaşlardan dışarı). Sonuçta burası bir forum yani insanlar yaşadıkları deneyimleri aktararak diğerlerine yardımcı oluyo veya yardıma ihtiyacı olan burada deneyimlerden faydalanmaya çalışıyo. Sizce NASA ya da TUBİTAK da bak bunu uyguluyor,kullanıyor deyip te insanları yanlış yönlendirmenin bir manası var mı ? Bunu söyleyen arkadaşların sizce ne kadarı samimi ? Bir örnek vereyim mesela; Arkadaşın biri X bir virus programını tavsiye ediyor sonuna da ekliyor işte NASA bile bunu kullanıyor. Sanki NASA da akrabası çalışıyor, o da bu arkadaşa yahu bizim NASA da şu X virus programı kullanılıyor, sen de forumda insanlara bunu tavsiye et demiş. Ya da bir işlemci hakkında arkadaşın biri yorum yapıyor yine aynı akraba devrede.

    Neyse lafı fazla uzatmayayım, sizlerin de bu ve benzeri konulardaki gürüşleriniz nedir ? Yorumu olan varsa buyursun bikaç satır yazsın faydalanalım. Herkese saygılar selamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrSallaso -- 5 Şubat 2006 14:40:46 >







  • Ya aslında haklısın. Çünkü gerçekten bazen böyle kulaktan dolma bilgilerle edindikleri şeyleri referans olarak gösteren arkadaşlarımız oluyor. Böylece yanlışlar serisi başlıyor.
    Birde şey var:hani bazı şeyleri Tübitak ve Nasa kullanıyor olabilir ama onlar kullanıyor diye bizde kullanalım çok yanlış bence.Neden diye sorarsan Böyle kurumlar araştırma kurumlarıdır ve birçok şeyi kullanırlar ve kullanacak elemanları vardır, Bizim o kadar şeyi kullanacak vaktimiz yok ki zaten kullansak bile zamanımızı bazen boşa harcarız.Bir şeyi kullanma amacımız onu ... lar kullanıyor diye kullanmak olmamalı, bizim işimizi ne kadar görüp görmediği olmalıdır.
    .
    .
    .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.