Şimdi Ara

Böbrek bölgem sabah kalktığımda ve sırt üstü yattığımda aşırı ağrıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
58.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sırt üstü yattığımda böbreklerim olduğu kısım , (kasıkların üst bölgesi) ağrıyor, sabahları kalktığımda da aynı şekilde ... çokça araştırdım google dan , ama net bir şey bulamadım, doktora da gitmeye korkuyorum çünkü daha önce birşeyin yok diyip gönderdiler.
    2 haftadır sıkıntıdayım, aşırı yoğun tempoda çalışıyorum şu sıralar, nefes almaya vaktim yok desem abartmamış olurum. üşütme olduğunu sanmıyorum
    acaba taş mı avr dedim ama belirtilier farklı. sağolun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrySystem -- 30 Ocak 2012; 8:57:30 >



  • Oncelikle ic hastaliklari doktoruna muayene ol.Ciddi bir durumun habercisi olabilir. Bobreklerinde tas var ise sivi olarak gilaburu tuket. Bobrek agrisina , tasa, iltihaba iyi gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeX -- 30 Ocak 2012; 11:02:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CrySystem

    Arkadaşlar sırt üstü yattığımda böbreklerim olduğu kısım , (kasıkların üst bölgesi) ağrıyor, sabahları kalktığımda da aynı şekilde ... çokça araştırdım google dan , ama net bir şey bulamadım, doktora da gitmeye korkuyorum çünkü daha önce birşeyin yok diyip gönderdiler.
    2 haftadır sıkıntıdayım, aşırı yoğun tempoda çalışıyorum şu sıralar, nefes almaya vaktim yok desem abartmamış olurum. üşütme olduğunu sanmıyorum
    acaba taş mı avr dedim ama belirtilier farklı. sağolun

    Kum agrısı olabılır.Sızlama tarzı ınsana sıkıntı veren nezaman tutacagı bellı olmıyan bır agrıdır.İs temponuz yogunsa acil 'e gidip bir idrar tahlılı yaptırabılırsınız.Tabi kum olsada herzaman idrar tahlılınde bellı olmaz.Genelde kum bellı olmaz ve bırseyın yok dıyıp gonderırler.Bagırsaklarda duzensızlık varsada sol ve sag kasık ustunde agrı yapabılır.
    Oncelıkle ıc hastalıkları yada kum ıcın urolojıye gorunmenızde fayda var tabi.Buyuk ıhtımal bır ultrason ıster tabı kac gun sonraya ultrason gunu verırler oda hastanenın yogunluguna baglı.Ozele gıdersenız hemen yapıyorlar fakat devlet hastanelerınde 10 gunu askın zaman verebılıyorlar.Gecmıs olsun ...
  • İlla ki devlet hastanesine gidecekseniz de akşam acile gidin. Hemen bir böbrek ultrasonu çekerler, kum olup olmadığı belli olur ama çok yüksek ihtimalle kum sancısı çekiyorsunuzdur.
  • burada yazılacak konu değil mutlaka doktor tavsiyesin alman gerektiğini sen de çok iyi biliyorsundur...acillik bir durumun yok acile gittiğinde büyük ihtimalle yüzeysel bir muayene yaparlar bir ağrı kesici yapıp yarın polikliniğe randevu alın derler(özellikle acil yoğunsa)...bulunduğun yerde en yakın devlet hastanesini telefonla arayıp AKŞAM POLİKLİNİĞİ uygulamasını sorabilirsin artık çoğu hastanede akşam 20:30a kadar hizmet veriliyor.acilleri lütfen işgal etmeyelim
  • Hocam bu ağrının nasıl bir ağrı olduğunu biliyorum, aslında arkadaşın durumu cidden acillik ama kendisi farkında değil sanırım. Ayrıca acillerde durum sıralaması var, yani kimse kimsenin yerini işgal emiyor, merak etmeyin.
  • Bende de aynı ağrı var (affedersiniz) sabah ilk wc ye çıkınca geçiyor kısa süre sonra. Acaba sorun ne olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: robotica

    Bende de aynı ağrı var (affedersiniz) sabah ilk wc ye çıkınca geçiyor kısa süre sonra. Acaba sorun ne olabilir

    böbrek.avi ye gelmişsin kardeş
    şaka makada direk hastaneye git sağlığın önemsizi olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.