Şimdi Ara

Dost hatırına yenen çiğ tavuk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lisedeki dostumu seneler sonra gördüm, baya yakındık birbirimize çoğu zaman yemeği paylaştık, ders çalıştık hani adam gibi adam olur ya işte öyle adamdı beni "kardeşim" dediğim adam..
    Araya giren üniversite farklı şehirler derken geçenlerde rast geldik. Benim aksime çok değişmiş biraz saçları dökülürken farklı bir mesleğe girişmiş nişanlanmış "vay be" dedirtiyor insana geçen seneler halbuki liseden daha geçenlerde mezun olmuştuk ne çabuk geçmişti 6 sene!
    Dostum dedi en içtenliğinle biliyorsun evleniyorum, evlenmek zorundayım çünkü sevdiğimin aile durumları dedi.. İşte o an akan sular durdu, çünkü kendisi işinden dolayı kredi çekmiş ve kredi kartları dolmuş, yapacak bir şey kalmadığını düşünüp hiç düşünmeden çıkartıp world kartımı uzattım, maaşımı aldığım gündü cebimdeki nakit paranın bir çoğu ile arkadaşımın beyaz eşyacıda ki senedini kapattık, neredeyse 1 ay herhangi bir nakit harcama yapmadım çok önemli olanlar hariç..
    Vatan bilgisayar için aldığım world kartımın ekstresi geldiği zaman ise sanırsam hata yaptım dedim çünkü cebimdeki para hsbc kartımın bile asgarisini karşılamıyordu ki daha maaşımı almama 2 haftaya yakın vardı..2 kredi kartı toplam 3 milyara yakın borç, ve daha işe gidip gelirken hergün 4 milyon yol parası (haftada 6 gün çalışıyorum) diğer ihtiyaçlarım saymıyorum bile..
    Hiç düşünmedim bile özene bezene aldığım daha taksitini bitirmediğim 6850 CF mi sattım..yetmeyecek gibi oldu ayrı bir bağım olan 21.5" led viewsonic ekranımı sattım..
    Yo hayır bunları "aferin" demeniz için yazmıyorum, bunları zor zamanımda hiç düşünmeden "ne diyorsan fiyatı o kardeş diyip alan" "adam06" abim, hacı senin dediğin fiyata 15 lira ben fazla veriyorum çorbada tuzum bulunsun diyen "cobi", hiç tanımadğı halde destek veren "hiickimse" diğer kartımı da satın almaya niyetli olan "bbsaa" ve daha ismini sayamadıklarım..
    Sadece teşekkür etmek istedim, maaşımı ayın 7-8 gibi alacağım ve kesinlikle ekonomik durumum "iyi olacak"
    Bu parça da sadece önünüzde örnek oluşturmak istedim, yardım etmeye çalışırken yardım olmaya muhtaç olmak hakkında- yardımın büyüğü küçüğü olmaması hakkında sınırlarınızı bilmek adına..
    Okuduğunuz için teşekkürler!



  • Guzel yazi olmus.
  • Helal olsun.



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikopoll -- 28 Ocak 2012; 10:35:49 >
  • adamsın
  • du bi okuyum yazarım cvp
  • Helal olsun karşim. Ne babalar var, kiminin babası merhamet aşılar, kimisi bencillik..
  • Acınılacak duruma düşürmüşşün kendini. Kesin bu huyunu biliyordu ve seni böylecene kullandı.
  • Ana fikir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

    Ana fikir?

    son paragraf biraderim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

    Ana fikir?

    arkadaş gerektiğinde yardım edin ama önce can sonra canan demek istemiş ya da kendini acınacak duruma düşürmeden yardım edin demiş ya da yardım edecem derken pokunu çıkarmayın demiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikopoll -- 28 Ocak 2012; 10:47:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.