Şimdi Ara

uydunete gecmek istiyorum hızları yazıldıgı gibi veriyomu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • selam uydunet hakkında bazı yavaslama sikayetleri topicleri var 5mbit kulanıcılar 512kb ile baglanıyomus 1mg kulanıcıları 040 gibi sikayetler var fatih bolgesindeyim ttnet iptal ettirip gecmemi tavsiye edermisiniz ailem tlf iptal ettirmek istiyo iptal edince 15tl bi rakam daha eklenecek 75tl agır gelir 3mbit 49tl uydunet tavsiye edermisiniz yer kocamustafapasa



  • koca mustafa pasayı bilmem ama ariza ve hiz dalgalanmalari cok ender olmak uzere arada sirada oluyor.. 2011 yilinda mesela ben toplasan ya 3 ya 5 kere aramisimdir MH'yi..

    10mbit sinirsiz kullaniyorum ve hemen hemen 9.7mbit hizin altina hic dusmuyorum..

    bencede ev telefonunu kapatip (ve adsl tabiiki) uydunete gecmek en iyisi..
  • Biz de de 1Mbit Uydunet var bugün 10Mbit e geçeceğiz sanırım genellikle speedtestten hız ölçümü yaparım 0.99 0.98 gelir ping de 8 ms yer Adana/Seyhan
  • IPTV gelecegin televizyonu..ana hatlardaki alt yapiyi yazen ttnet veriyor bütün iss larina...akli fikri olan ttnette kalir..benim fikrim budur arkadas...uydunet cok pasif bi iss ..herkesin ttneti kötüledigine bakmayin, bölgenizde ttnetin alt yapisi yeniyse ben ttnet derim..cünkü uydunetin günü gününü tutmuyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 25 Ocak 2012; 21:19:02 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fakasupi

    IPTV gelecegin televizyonu..ana hatlardaki alt yapiyi yazen ttnet veriyor bütün iss larina...akli fikri olan ttnette kalir..benim fikrim budur arkadas...uydunet cok pasif bi iss ..herkesin ttneti kötüledigine bakmayin, bölgenizde ttnetin alt yapisi yeniyse ben ttnet derim..cünkü uydunetin günü gününü tutmuyor..

    TTnet iyi de kardeş fena yoluyorlar adamı.
  • 10 mbit sinirsiz internet icin 108 lira ödüyorum ben. Nasil zoruma gidiyor bilemezsin ama daha düsük hizda internet kullanabilmemim imakani yok. Düsünsene ben bundan 7 sene önce Almanyadan dönüs yapmadan önce 6 mbit kullaniyordum ve 16 mbit internet basvurusu yapmistim. aradan 7 sene gecti ankaranin ortasinda 108 liraya 10 mbit internet kullaniyorum. Gececeksen sundan emin ol, bölgende gececegin iss durumu nasil. uydunet kötüyse vay haline. Ben yasadim inan o sorunlari kimse yasasin istemem. taseron firmalari tutta il müdürlügü, proje müdürlügü kim varsa görüstüm ettim aylarca internet kan agladi benimde anami aglatti. En sonunda alt yapinin sorunlu oldugunu anladilarda yenilediler düzeldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fakasupi

    10 mbit sinirsiz internet icin 108 lira ödüyorum ben. Nasil zoruma gidiyor bilemezsin ama daha düsük hizda internet kullanabilmemim imakani yok. Düsünsene ben bundan 7 sene önce Almanyadan dönüs yapmadan önce 6 mbit kullaniyordum ve 16 mbit internet basvurusu yapmistim. aradan 7 sene gecti ankaranin ortasinda 108 liraya 10 mbit internet kullaniyorum. Gececeksen sundan emin ol, bölgende gececegin iss durumu nasil. uydunet kötüyse vay haline. Ben yasadim inan o sorunlari kimse yasasin istemem. taseron firmalari tutta il müdürlügü, proje müdürlügü kim varsa görüstüm ettim aylarca internet kan agladi benimde anami aglatti. En sonunda alt yapinin sorunlu oldugunu anladilarda yenilediler düzeldi.

    Hocam sizin yaşadığınız il/ilçe nedir? Şükür burada ISS iyi durumda hız alan kişiler de var eğer bozukluk olursa zaten direk iptal edip Superonlineye geçeriz. Ben 10Mbit 20 GB kota aldım az önce. Kota az gibi ancak geçmemeye çalışacağız işte. Her ay 2 torrent ile doluyor zaten.




  • ankara bahçeli tarafındayin ben. hayatımda hiç kotali kullanmadimda forumda kotalu kullanan arkadaşlar habire uydunet durduk yerde kotaya ekliyor diye feryansin ediyordu. iyi takip et kotayi, ilk ara bak bi nasıl durum.
  • tesekur ederim sagolun ilgilenip degerli zamanınızı ayırıp yardımcı oldunuz sagolun iyi forumlar
  • bende ankara bahcelievlerdeyim gunu gununu tutmuyor lafi en azindan benim icin gecerli degil.. o yuzden genelleme yapmak ne kadar dogru bilmiyorum.. bende 10mbit snrsz kullaniyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TechZone

    bende ankara bahcelievlerdeyim gunu gununu tutmuyor lafi en azindan benim icin gecerli degil.. o yuzden genelleme yapmak ne kadar dogru bilmiyorum.. bende 10mbit snrsz kullaniyorum..

    Bu yazdığın zaten başlıbaşına tutarsızlığın bi göstergesi. çok yakın konumdayız ancak senin ve benim bağlantı kalitem farklı. şimdi gene gitti internet ama sebebini bile bilmiyorlar. arıza kaydı aldılar yarın geleceklermiş ama ben biliyorumki onlar gelmeden internet kendiliğinden gelecek herzaman olduğu gibi. Bunu diyorum işte günü gününü tutmuyor uydunette.
  • sadece kalite farkindan degil bazi teknik sebeplere de dayaniyor.. bende bir ara senin gibi sikayetciydim.. sonra bir ekip geldi ve Turksat kutusunda bir parcanin bildigin şişmiş olduğunu gördüler.. o parcayi bir sekilde sokup basladilar apartmanda kablo tv kullananlarin kapilarini calmaya.. 8 daire var 6'sı kablo tv kullaniyor.. bu 6 dairede bulunan kablo tv antenine bağlı tum TV'lerde elektrik kacağı olup olmadığını kontrol ettiler.. ve sonunda bir dairede eski tip bir tv'de elektrik kaçağı buldular.. bu kaçak yuzunden kutudaki parça şişiyor, gorevini tam anlamiyla yerine getiremiyor, kablo tv'yi de uyduneti de olumsuz yönde etkiliyor dediler.. sonra hemen tekrar kutuya inip o parçanın sıfırını taktilar ve o zamandan bu zamana sorunum yok..

    diyeceksin ki ne alaka? elektrik kaçıran TV ile kutudaki parcanin bir sekilde kesinlikle bir etkileşimi var bu açık ama bu durum akla kolayca gelebilecek bir şey değil mesela..

    o yüzden her şey yerinde, hiçbir problem yokken sağı solu belli olmuyor demişsin gibi algilaniyor.. bu tip detaylarda yatan teknik arizalardan dolayi da hiz ve baglanti etkinliği etkileniyor..




  • 3 mbitten 40 gb kota 10 mbit e geçtim gayet güzel hızı stabil..Download yapmayı sevmem, 1000 lerce filmi yada mp3 ü indirip kullanmadan makinasını silo gibi kullanan insanlarada anlam veremem zaten.
  • Kesinlikle tavsiye ediyorum, ben özellikle MH ve fiat konusunda cok memnun kalmistim.Simdi sehir degistirdim ve 3G modeme kanaat getiriyorum :(

    Ayrica elimde 3-4 ay faal olarak kullanilmis netmaster modem mevcut, apt.da uydunet olmayinca bos bos duruyor.Sifirindan farki yok.Miktar onemli degil ilgilenen arkads varsa veriym



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamamen Hayal Ürünüdür -- 1 Şubat 2012; 12:12:38 >
  • Ankara / Balgat Uydunet kullaniyorum. hizim 10mbps sinirsiz. gayet memnunum. ttnetin verdigi internet degil emin olabilirsiniz. ama aksam saatlerinde yogunluktan dolayi hiz dusmesi oluyor (1-2 mbps civari). ama pinglerde yukselme olmuyor. tavsiye edebilirim.
  • edirnede kullandım dogalgaz doseyen kekolar ana hat kablosunu koparınca baglantı gitmisti onun dısında bir kopma hız dusmesi sorunu yasamadim su an ankaradayim abidinpasada kullandım gene aynı sekilde simdi sokulludayım stabil hat FDM ile 120kb leri goruyorum 1mbit le. netmaster cxc 150 + netmaster router ile kullanıyorum memnunum yani :)
  • İST/B.EVLER/Y.BOSNA DA OTURUYORUM YILLARDIR KABLOTV ABONESİYİM UYDUNET ALMAK İSTİYORUM 10 MBT 40 GB KOTALI TARİFEYE GEÇMEK İSTİYORUM. BİZİM EVİN CİVARINDA DURUM NASIL MEMNUNMUSUNUZ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muticoo

    İST/B.EVLER/Y.BOSNA DA OTURUYORUM YILLARDIR KABLOTV ABONESİYİM UYDUNET ALMAK İSTİYORUM 10 MBT 40 GB KOTALI TARİFEYE GEÇMEK İSTİYORUM. BİZİM EVİN CİVARINDA DURUM NASIL MEMNUNMUSUNUZ??

    Evde sabit tel yoksa zaten en mantiklisi uydunet kullanmak.40 gb yeni kullanicilar icin brz fazla.Torrent flnmi kullaniyosun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her bölge de memnun değil unutmayın arklar.

    Kimi yerlerde kopmalar olağan bir durum iken kimi bölgede 10mb hıza 12 alanda var (mesela ben )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür


    quote:

    Orijinalden alıntı: muticoo

    İST/B.EVLER/Y.BOSNA DA OTURUYORUM YILLARDIR KABLOTV ABONESİYİM UYDUNET ALMAK İSTİYORUM 10 MBT 40 GB KOTALI TARİFEYE GEÇMEK İSTİYORUM. BİZİM EVİN CİVARINDA DURUM NASIL MEMNUNMUSUNUZ??

    Evde sabit tel yoksa zaten en mantiklisi uydunet kullanmak.40 gb yeni kullanicilar icin brz fazla.Torrent flnmi kullaniyosun?

    TORRENT KULLANIYORUM TV, VIDEO İZLİYORUM BİDE EVDE 2 KİŞİ KULLANIYORUZ BENİM İÇİN YETERLİ EVDE TEL.VAR AMA TTNET SİNYAL DEĞERLERİM DÜŞÜKMÜŞ 2004 TEN BERİ KULLANIYORUM Bİ SORUN YOKTU SON 6 AYDIR ÇİLE BENİM İÇİN SOĞUDUM RESMEN, 55 TL VERİYORUM O KADAR ARIZA KAYDI BIRAKTIM İLGİLENEN YOK BANA DİLEKÇE YAZIN PORTUNUZU DEĞİŞTİRSİNLER DİYOLAR..LANET OLSUN DEDİM SİZİN PORTUNUZA..




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.