Şimdi Ara

Kablosuz Bağdaştırıcı veya Erişim Noktası Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
37.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Benim Acer 5920g laptopum var ve geçen ay win7 ultimate 32 bit yükledim.Dün Huawei marka modem aldım.Bütün ayarları tamamladım fakat kablosuz olarak nete giremiyorum.Ağı seçip şifreyi giriyorum sonra ağa bağlanılamadı diyor, sorun çöz dediğimde kablosuz ağ bağdaştırıcınızı sıfırlayın diyor.işlemleri uyguluyorum fakat sorun devam ediyor ve Kablosuz Bağdaştırıcı veya Erişim Noktası Sorunu düzeltilemedi diyor.Antivirüsü kaldırdım kurdum, wireless programını yeniden kurdum çözüm olmadı.Wireless cihazım intel pro/wireless 3945ABG Ağ Bağlantısı olarak görünüyor.

    İnternete kablolu olarak girebiliyorum.Sadece kablosuz olarak sorun yaşıyorum.Diğer başka ağlara da bağlan dediğimde aynı sorun baş gösteriyor. Modeme birkaç defa reset attım ama herşey aynı.

    Sitedeki aynı sorunu yaşamış arkadaşların açtıkları konuları okudum ama hiç biri yardımcı olmadı. Artık çıldıracağım.Eğer sorunun çözüleceğini bilsem format atacağım ama bunu deneyen arkadaşlarda pek bi değişiklik olmamış.

    Lütfen yardım edin.Cevaplarınızı bekliyorum.

     Kablosuz Bağdaştırıcı veya Erişim Noktası Sorunu


     Kablosuz Bağdaştırıcı veya Erişim Noktası Sorunu


     Kablosuz Bağdaştırıcı veya Erişim Noktası Sorunu



  • Arkadaşlar birisi yardım etsin lütfen.Evin içinde kablo ile dolaşmak istemiyorum artık.Bi çözüm lütfen.
  • başka kablosuz ağlarada bağlanmıyorsa sorun bilgisayarın wireless kartındadır. driver ını silip baştan kurmayı denemelisiniz.
  • hocam modemde mac filitreme ayarlımı
  • Aynı sorun bendede var nerelere baktıysam bir sonuç yok şifre doğru ama bu hatayı bende alıyorum driverları yenıden kurdum kaldırdım vs.. ne yaptıysam olmadı kablosuz ağ adını değiştirirsen sorun çözülebilir ben ağ adını değiştiremiyorum benim olmadığı için formatla bu sorun çözülür en son :)
  • Dikkat:
    Gerekli updateler, regedit ayarları, sistem den aygıt yönetimi, wireless kur kaldırma, etkinleştirme, bios- update, wireles update, internet sıfırlama , Komple Format attım sorun devam etti .

    ANCAK google crome yükledim sorun düzeldi Bİlginize
  • Aygıt yöneticisinden wireless kartı bulup çift tıklatın. Ayrıntılarda donanım kimliğini seçin ve alttaki yazan kodları google a yapıştırın çıkan sürücülerden bit uyumlusunu indirip deneyin. Bulduğunuz sürücülerin farklı marka laptoplara ait olması önemli değil yükleyin. İllaki birisi düzeltir sorununuzu. Bu arada her denemede yüklediğiniz sürücüyü kaldırdıktan sonra yenisini kurup deneyin.
  • WİNDOWS 8 İÇİN SÖYLÜYORUM BİLGİSAYAR AYARLARINA GİRİN AG GİRİN WİFİ DE BAĞLI OLAN BÜTÜN AĞLARI UNUTUN DİYİN ÇIKIN ORDAN SONRADAN HANGİSİNE BAĞLANMAK İSTİYORSANIZ BAĞLANIN
  • Hocam sorunu çözdünüzmü bende aynı sorunu yaşıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi ARKADAŞLAR OLAY BASİT ...

    KONU güncelmi bilemem pc den de pek fazla anlayan biri degilim açikçası sorunun %100 çözümü şudur.. kablosuz ag bagdaştrıcısı ve erişim sorunu kopup düzeltildi.durmadan bunu yapanlarda geçerlidirbu arada


    Denetim Masası -- sistem güvenlik --windows güvenlik duvarı--gelişmiş ayarlar--Gelen kurallar-- google choreme(mDNS-in) etkin olanı devre dışı bırakarak sorununuza çözüm bulabilirsiniz..

    umarım faydalı olabilmişizdir..saygılar

    sparekeys
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.