Şimdi Ara

KADİM FRP KAFE&KİTABEVİ AÇILDI!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aslında açılalı 1 ay oldu ama daha anca yavaştan yavaştan gidiyoruz. Öyle bir delilik yapalım hayalimizi gerçekleştirelim dedik işte...

    Bu işe girişirken açıkçası aldığımız riskin farkındaydık ancak ,özellikle kendi adıma, hem çok sevdiğim bir uğraşı işe çevirmek hem de bu tarz şeylerle ilgilenen insanların kendileriyle aynı kafada olan,benzer zevkleri paylaşan kişilerle tanışıp sohbet edebileceği, aktivitelere katılabileceği ve yeni dostluklar,kardeşlikler kurabileceği bir ortam olsun istedik. Vaktinde bunun sıkıntısını fazlasıyla çekmiş olduğumuz için,bu tarz hobileri olan arkadaşların konsept dışı yerlerde( ev dahil olmak üzere!) ne gibi sıkıntılarla karşılaştığını,ya da bu tarz aktiviteler için nelere ihtyaç duyduğunu az çok biliyoruz. O yüzden elimizden geldiğince görüşleri dinleyip, fikirleri değerlendirerek herkese hitab edeceğini,herkesin kendinden birşeyler bulabileceğini umduğumuz Kadim Frp Kafe&Kitabevi'ni Avcılar'da hizmete sunduk.

    Kafemizde Frp,Magic the Gathering,Yu-Gi-Oh,Warhammer,İngilizce-Türkçe Çizgi Roman ve Manga çeşitleri,Fantastik roman ve kitaplar,Board Games(masaüstü kutu oyunları) gibi envayi çeşit, bu tarz sıradışı sayılabilecek hobileri olan herkesin zevkine hitab edecek aktivite ve ürünü bulabilirsiniz.

    Hiçbirşey için olmasa dahi en azından bir çayımızı,kahvemizi içmeye bekleriz arkadaşlar...

    Ha unutmadan ekleyeyim,kafemizde 4 ve 5 Şubat günleri Frp Convention(oyun günü de diyebiliriz) düzenliyoruz,gelişmeleri facebook ve twitter'dan takip edebilirsiniz.

    http://www.facebook.com/#!/groups/Kadimfrpcafe/
    http://www.facebook.com/#!/kadimkafe
    https://twitter.com/#!/kadimkafe

    Not: Yerimiz Avcılar Merkez'de Barış Manço Kültür Merkezi'nin karşısındaki sokaktadır.

    Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim ancak uygun bir yer bulamadığım için buraya açayım bari dedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkarsilverblade -- 19 Ocak 2012; 13:34:34 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.