Şimdi Ara

Mp3 Çalar Piyasasına Ne Olmuş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar en azından Türkiye için konuşuyorum, mp3 çalar piyasasına ne olmuş böyle? 2-3 yıldır takip etmiyorum ama Cowon'u, I-River'ı bırak, Creative bile yok hiçbir yerde. Iphone Touch var adam gibi o da kocaman telefon kadar bir cihazı taşımak çok akıl karı gelmiyor bana, Samsung'un da var sanırım öyle bir cihazı. Cep telefonlarının müzik çalma yeteneklerinin gelişmesi mi neden oldu buna? Talep mi azaldı, nedir?



  • etrafta baya bi mp3 modelleri var forumda da biraz bakın kendinize uygun bişey bulucaksınızdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marvin Candle

    Arkadaşlar en azından Türkiye için konuşuyorum, mp3 çalar piyasasına ne olmuş böyle? 2-3 yıldır takip etmiyorum ama Cowon'u, I-River'ı bırak, Creative bile yok hiçbir yerde. Iphone Touch var adam gibi o da kocaman telefon kadar bir cihazı taşımak çok akıl karı gelmiyor bana, Samsung'un da var sanırım öyle bir cihazı. Cep telefonlarının müzik çalma yeteneklerinin gelişmesi mi neden oldu buna? Talep mi azaldı, nedir?

    Ne tarz bakıyorsun, bütçen nedir sadece müzik mi ?
    Çeşitli modeller elimde var..
  • Evet talep azaldı. Sadece ülkemizde değil, dünyadaki genel durum böyle. Cep telefonlarının müzik çalma yetenekleri geliştikçe insanlar sadece mp3 çalan bir cihaza para vermek ve yanlarında taşımak istemiyorlar. Bu benim görüşüm değil, yakın zamanda Cnet'te okumuştum. Ama kesinlikle ben de katılıyorum. Bu durum tabii ki genel müzik dinleyicilerinin içinde bulunduğu durumu yansıtıyor. Kaliteli müzik dinlemek isteyenler cep telefonundan müzik dinlemez tabii ki.

    Aynı pazar daralması dijital fotoğraf makineleri için de geçerli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: civcivx

    Evet talep azaldı. Sadece ülkemizde değil, dünyadaki genel durum böyle. Cep telefonlarının müzik çalma yetenekleri geliştikçe insanlar sadece mp3 çalan bir cihaza para vermek ve yanlarında taşımak istemiyorlar. Bu benim görüşüm değil, yakın zamanda Cnet'te okumuştum. Ama kesinlikle ben de katılıyorum. Bu durum tabii ki genel müzik dinleyicilerinin içinde bulunduğu durumu yansıtıyor. Kaliteli müzik dinlemek isteyenler cep telefonundan müzik dinlemez tabii ki.

    Aynı pazar daralması dijital fotoğraf makineleri için de geçerli.

    Kesinlikle çok doğru bir görüş
    Cowon,I-River gibi markalar belli bir kullanıcı kesime hitap eder.Piyasada hiçbir zaman yaygın olmadı bu markalar




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.