Şimdi Ara

40 hx 720

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar alacagım tv ye karar verdım(40 hx 720) sonunda fakat bu tv yı bulamıyorum onerebılecegınız saglam bır sıte varmı? fiyat ta uygun olursa tabı kı guzel olur



  • Haftasonları Vatan %25 fiyat indirimi / Teknosa Turuncu kampanyalarını takip edip onların online satış sitelerinden almanı tavsiye ederim. Yan ithalat alma.
  • tsekkurler teknosaya baktım yoktu ama vatanda var 40 hx 720 3.500, 40 nx 720 3.300 bu fiyatlara hangisni alıyım
  • bır sorum daha olucak benim tv koyacagım vitrinin eni 1.10 yanlarda dolaplar var 46 alsam cok goze batıcak gıbı gelıyor cunku 46 tvlerın enı 100 den fazla 40 almak sızce uygunmu 95 cm sanırım bu baktıklarım enleri yanlarda bıraz bosluk kalması daha mı ıyı olur fıkırlerınızı paylasırsanız sevınırım butcem 4.000 kadar zorlarsam cıkabılır sımdıden teskkurler
  • NX720 de ek özellikler daha fazla, Gorilla Glass ekran, OptiContrast panel, dahili Wifi vs vs ancak 3D Ready bir TV. Yani 3D transmitter ve SG gözlük ayrıca alman gerekiyor izlemek için, hediye veriyorlarsa bu Tv daha iyi bana göre. HX720 nin avantajı ise Dynamic Edge LED ve yenilenmiş Bravia Engine taşıyor. Arada 3D izlerim ama daha çok 2D diyorsan NX720 daha iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techraven

    NX720 de ek özellikler daha fazla, Gorilla Glass ekran, OptiContrast panel, dahili Wifi vs vs ancak 3D Ready bir TV. Yani 3D transmitter ve SG gözlük ayrıca alman gerekiyor izlemek için, hediye veriyorlarsa bu Tv daha iyi bana göre. HX720 nin avantajı ise Dynamic Edge LED ve yenilenmiş Bravia Engine taşıyor. Arada 3D izlerim ama daha çok 2D diyorsan NX720 daha iyi.

    nx 720 3d ready değil 3d bir tv dir. bahsettiğiniz tv nx700 dür. nx720 kutu içeriğinde gözlük çıkmaz hediye stand vardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I.C.O -- 6 Ocak 2012; 3:46:32 >
  • kardesım ben sana yardımcı olayım bende 46hx720 alıcam gıbı.bence 46 al olması lazım sony nın kendı resnmı sıtesıne gır tv ebatları yazıyor enıne zaten108cm snın 110cm var tam oturucak bence ve mukemmel olucak gıbı gelıyor olmadı alıcan yerede danısa bılırsın yada olcu verırsın.gırermı gırmezmı dıye sımdı soyle acıklıyayım sana hx 400hz 200 hz panel ubdate le 400hz e kadar ckabılıyor.nx 100hz bı panel buda ubdate le 200hz e kadar cıkabılıyor hx realıty pro goruntu ıslemcı kullanıyor cıft cekırdeklı bır ıslemcı nx ıse x realıty kullanıyor bıraz daha gerı kalmıs bır goruntu ıslemcı hx performans serısı nx dızayn serısı kısacası aslında bende arada kaldım ama nx daha pahalı bunuda eklıyım nerden almalıyım dıye sorarsan ınternetten alıcaksanwww.sonyavrasya.com dan baska yere bakma sony marka bır tvyı hem garantılı hemde daha ucuz burdan baska bı yerde bulamassın kac aydır takıpteyım hx le nx nekadar gopruntu fark eder dersen bunun ıcın pek bısey dıyemem yan yana gordum ama hx modelınde ınternet baglıydı sony centerlarda aynı paraya verıyolar en azından benım konustugum sonycenter o ınternettekı fıyattan verıcektı bana.46hx720 suan 3500tl cıvarı zaten bıde ps3 kampanyası var yani.senlede sıksık goruselım paslasalım bız.bende cogunlukla ps3 oynuycam en uyumlu sony olur denıyor goruntu kalıtesı ıyı zaten markasıda sony.gerisi teferruat yanlız hx serısını bıraz dıs gorunusu ıtıcı geldı bana altı grı metalık gozu alıyo sıyah yapılsaydı eskı ex serısı gıbı cok daha ıyı olurdu nx ın dıs gorunusu ıse cok guzel zaten en ust modelı hx920 nın aynısı ayıramassın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tornak1

    quote:

    Orijinalden alıntı: techraven

    NX720 de ek özellikler daha fazla, Gorilla Glass ekran, OptiContrast panel, dahili Wifi vs vs ancak 3D Ready bir TV. Yani 3D transmitter ve SG gözlük ayrıca alman gerekiyor izlemek için, hediye veriyorlarsa bu Tv daha iyi bana göre. HX720 nin avantajı ise Dynamic Edge LED ve yenilenmiş Bravia Engine taşıyor. Arada 3D izlerim ama daha çok 2D diyorsan NX720 daha iyi.

    nx 720 3d ready değil 3d bir tv dir. bahsettiğiniz tv nx700 dür. nx720 kutu içeriğinde gözlük çıkmaz hediye stand vardır.

    O halde NX720 derim ben HX720 yerine. Alabiliyorsan HX820 daha iyi tabii.
  • arkadaslar 40 hx 720 aldım 2.750 hd kamera ve usb wirless var hediye olarak kurulum yapıldı gayet guzel gıbı ılk bakısta kananlar ıyı geldı bana bu tv nın ayarlarını bılen arkdaslar varsa verebılırlermı
  • tv mi bugun biraz daha kurcaladım goruntuler sd yayınlarda gercekten guzel hd ise super dıyebılırım bıraz parlama yapıyor ama ben ısıkları kapatıp gecelerı fılm ızledıgım ıcın bence sorun degıl usb den hdd ye kayıt yapıyor fakat her harıcı hdd ye yapmıyor benım toshiba hdd yi tanımadı özellıkle wd yi öneriyor sony sorunsuz calısması ıcın bıde ona para gıdecek :) sorusu olan arkadaslar olursa yanıtlayabilirim
  • Hayırlı Olsun İyi Panel Almışsınız. F/P Olarak Bende Araştırdım En İsabetli Seçemnek Oldu Bu Seri.
  • Merhaba bu tv ile hdmidan gelen goruntuyu de usb kayit yapma imkaniniz var mi? Ayrica ani gecislerde titreme bulaniklik gibi sorunlar mevcut mu?
  • hdmi dan gelenden kastın blu ray mı? denemedim hiç çünkü benim hdd yi tanımadı oyüzden kayıt işi ile pek ugarasmıyorum titreme bulunıklık vs birsey şimdiye kadar olmadı geçişlerde gayet hızlı eski sony modellerine göre
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onra

    hdmi dan gelenden kastın blu ray mı? denemedim hiç çünkü benim hdd yi tanımadı oyüzden kayıt işi ile pek ugarasmıyorum titreme bulunıklık vs birsey şimdiye kadar olmadı geçişlerde gayet hızlı eski sony modellerine göre

    Evet hocam blu-ray veya uydu alıcısından gelen görüntüleri kastediyorum. Bunlarda da kayıt yapılabiliyor mu?
  • denedim ama kayıt yapmadı sadece normal yayın dan gelenleri kayıt ediyor kullanılamaz diye bir uyarı geldi hdmi dan gelenleri kaydetmeye çalıştıgımda sorunun cevabını umarım vermişimdir:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onra

    arkadaslar 40 hx 720 aldım 2.750 hd kamera ve usb wirless var hediye olarak kurulum yapıldı gayet guzel gıbı ılk bakısta kananlar ıyı geldı bana bu tv nın ayarlarını bılen arkdaslar varsa verebılırlermı

    arkadaşım tv in hayırlı olsun. bende 40 hx 720 veya d 7000 arasında gidip geliyorum.d 7000 de ışık sızması,bulutlanma vb sorunlarının çok olduğunu okudum. senin hx 720 de bu sorunlar varmı birde usb den mkv oynatabiliyormu.
  • ısık sızması çok belirgin bi şekilde yok destekledigi video formatlar kullanım klavuzunda yazan xvid/mpeg1/2ps/hdv(mpeg2ts)/avchd/mpeg4(h264) bunlar bir kaç divx denedim sorunsuz izledim alt yazılarda da sorun olmadı birkaç mkv denedim ama dosyaları görmüyor sanırım desteklemedigi için . tv yi görüntü için alıcaksan güzel ama sony formatları desteklemede en son gelen firmalardan bu tv yi alıp ta bluray player almamak olmaz eninde sonunda bi tane almak gerekiyor .orjinal bluray ile bu mkv ler arasında görüntü ve seste fark var bilmiyorum ama bence full hd diye gösterilen görüntüler ile bluray arsında bile fark var gibi :)
  • Blu-ray kaynağından verilen görüntüler tabii ki harici USB den izlenen Half-SBS MKV lerden iyi olacaktır. Ama o fiyat farkına değecek kadar da ahım şahım fark yok yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.