Şimdi Ara

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi) (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.089
Cevap
9
Favori
200.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)


(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş
Mesaj
  • Beyler ben tanerin olduğu survivorı internetten nasıl izleyebilirim. Aradım ama hiç bir yerde yok. Bulduğum yerde de açılmıyor.
  • Lütfen artık bu survivor gerçek diye kendinizi kandırmayın . bu bir eğlence programı , en fazla aç kim kalacak programı değil . Programın
    asıl amacı oyunlara ve elemelere dayalıdır . Gerisi işin ambalajıdır . Yok açlık , yok kulübede uyu falan .
    Oruç tutarken , sahura kalkıyoruz , gene de akşamı zor ediyoruz , ondan sonra iftar ve yatana kadar tekrar atıştırmalar falan oluyor . su ihtiyacı zaten
    bu havalarda çok oluyor . hele birde bütün gün o sıcakta çalış , dolaş , yüz , oyunlar oyna , kim buna susuz ve aç dayanır . kimse dayanamaz .
    o nedenle hiç birşey vermiyoruz demek tamamen palavradır . herkesin sağlığı bozulur . bu insanlar sabahtan akşama kadar aç kalmada bile çok zorlanır .

    Kilo vermeleri de doğal , çünkü evdeki gibi tıkabasa ve abur cubur yemiyorlar ve daha fazla hareket ediyorlar .
    Günlük sağlıkları bozulmayacak şekilde bir miktar yemek ve su veriyorlardır . yani insan sağlığının bozulmayacağı bir kalori miktarı ( + vitamin ve mineral ) . bunun olması şart , yoksa bu şartlar altında vitamin ve mineral eksikliğinden hepsi hastanelik olur , yüzleri tanınmayacak hale gelir .
    Misal kahvaltı ve öğle yemeği verilir , akşam için siz başınızın çaresine bakın denir .

    Adamlar bir oyun oynuyor o sıcağın altında , o kadar efor harcıyorlar , inanılmaz su kaybediyorlar , oyundan sonra da , size su yok , adanıza geri dönün , orda
    hindistan cevizi bulup , suyunu için diyecekler öyle mi

    Tekrar ediyorum , sözleşmeleri gereği , hiç birşey söyleyemezler , bunu zaten herkes baştan kabul ediyor .
    Siz sadece oyun kısmına , eğlence kısmına bakın , bu bir eğlence programı . açlık vs. sadece işin gırıgırı , gerçek değil .




  • Ünlüler en iyisi Alp, Nihat, Almeda, Sibel keske anıl gitseydi
  • gerçek olduğuna inanan var mı hala yahu. 11 yaşındaki yeğenim bile bu yarışma düzmece diyor.
  • Yeni video yayınlandı sitesinde, Mustafa Topaloğlu ağlıyor Sibel gitti diye
    Merve falan da oyuncu olsaymışsın diyor. komedi bu mustafa ya
  • bu yarısmada ;


    1- kızlar gerçekten berbat..herhangı bır gün sokakta bunlardan çok daha guzellerı var..

    2- ünlüler desen bunlar ünlü falan degıl..

    sonuç - izlenmez..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muelincolt

    Bir dahaki sefere yine anılı yazar bu ünlüler

    kesinlikle katılıyorum, anıl her seferinde sms e çıkacak ama bu hafta gibi hepsini en azından pekçoğunu eleyecek bence...
  • survivor ın gerçekliği ile ilgili peşin fikirli olmamakta fayda var. ben büyük bir ihtimalle gösterilenlerin ana hatlarıyla doğru olduğunu düşünüyorum. yarışmacılar susuz kalmıyorlar. içme suyu ayrı olarak veriliyor ki bunu söylüyorlar zaten. ayrıca adada kameramanların kaldığı yerler var. belki belli saatlarde yarışmacılara yatmaları için buralar tahsis ediliyordur ama bu bile düşük ihtimal. kilo verdiklerini gözlerimizle görüyoruz. yiyecek konusunda kamer ile gördüklerimin dışında takviye almadıklarını düşünüyorum. hindistan cevizi ciddi kalorisi olan bir şey.
    yarışmacıların uyandıklarında yüzleri gözleri şiş bir halde görüyoruz. bunu filmlerde bile yapamıyorlar. ayrıca diyelim ki yarışmacılara düzenli yemek veriliyor bu neden bizim programı izlememize engel olsun ki.. biz birbirleri ile giriştikleri mücadele için ego yarışları için izlemiyor muyuz zaten..




  • Bu Merve çok sinsi gerçekten. Almeda'yı reyis ilan ediyorum.
  • Merve
  • Çok sıkıcı geçiyo ya.Hiç ''action'' yok







  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rodin

    Beyler ben tanerin olduğu survivorı internetten nasıl izleyebilirim. Aradım ama hiç bir yerde yok. Bulduğum yerde de açılmıyor.

    Aynen yai ne öncesi nede tanerli bölümleri bulamıyorum, Acun kaldırttırıyorlar sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrecvdr

    NAZ AYDEMİR ve GÜLEN BENZEMİYOSA BENİ BULUN :D

     Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)
     Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)


    Hocam bunların birisi ekvatordan, diğeri kutuplardan basık :D




  • quote:

    Orijinalden alıntı: duygusal-adam

    quote:

    Orijinalden alıntı: Rodin

    Beyler ben tanerin olduğu survivorı internetten nasıl izleyebilirim. Aradım ama hiç bir yerde yok. Bulduğum yerde de açılmıyor.

    Aynen yai ne öncesi nede tanerli bölümleri bulamıyorum, Acun kaldırttırıyorlar sanırım.

    Bir sitede karşılaştım, show tvnin telif hakları yüzünden kaldırıldı diye. Büyük ihtimal acun kaldırtıyor. Ne gerek var buna ya bırak izleyelim işte. En azından kendi sitene koy.
  • Bu tahta dovus arenasi nedir acun onca sene program yapti bu kadar basit hatalar halen tahmin ettigim oldu adam kaydi dustu daha beteride olabilirdi basinizi carpip beyin kaqnamasi vs olsa kim verecek hesabini parayla halledeller halbuki insan kenarlarini sungerden vs yapar zaten kenara gelmis adam yuzde 99 dusecektir daha beter sakatlanma vs olabilirdi ihmal sonucu.Guya tahta suyu emiyor ne kadar emecek ayaklari islak zaten farkli yuzeyden yapip sunger yapslaar ya kenarlarini.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JHendRix

    Var mısın yok musun yarışması vardı bi aralar.Eskiden Ferahevler MEtin Oktay tesislerinde çekiliyordu ozamanlar seyirci olarak izlemeye gidiyordum(Hatta orda yarışan Emin vardı bizim mahellenin çöpçüsüydü herkes tanır Emin'i).Orda çalışan kameramanla muhabbetim olmuştu.Daha sonra bu var mısın yok musun da yarışanlar survivor yarışmasına katıldı.Başladıktan 2 hafta sonra yine Ferahevler'de aynı minübüste karşılaştık kameramanla.Sordum sen survivor a çekimlere gidiyor musun diye o da hayır dedi.Muhabeti ilerlettim survivordan falan bahsettik.Kameramanın dediği aynen şuydu: "Haftanın belirli günleri çekimleri yaptıktan sonra herkes otelde odasına geri dönüyor,adada yaşadıkları falan yok."Ben inanmadım dedimki madem otelde yaşıyorlar yarışma bittikten sonra niye yarışmacılar bunu gazeteye vs... anlatmıyorlar o da Acun yarışmacılarla ağır sözleşmeler yapıyormuş.Yani söylerse ağır tazminat alma vs... gibi bişey.

    Valla yalanım yok cool story değildir ben size kameramanın söylediğini söylüyorum günahı boynuna,bana sorarsanız ben Acun'un bi haltlar karıştırdığını düşünüyorum.

    Zaten bunu bilmeyen veya aksini dusunen varsa bence tekrardan bazi seyleri tekrardan dusunsun yani bu kadar saf olmasin zaten ben bastan beri sahte oldugunu biliyordum bu bir eglence programi kaldiki o adadaki sartlarda o insanlar avlanmayi bilmiyorlar ve oradaki gidalarla birakin polemik yaratmayi dedikodu yapmayi konusacak haliniz kalmaz hep diyetle kilo verdir sanki bizde yedik bu kadar saf olmayin arkadaslar zaten anlasma yapildigini tahmin etmistim yoksa adamlar aptal mi soypelyip yarismayi nbatirsinlar kesin cok buyuk bir para cezasi vardir gizli tutulma olayi.Herkes cok iyi balik avliyor unluler vs gecin bunlari hayatlarinda kendileri balik ayiklamamaislardir bile birde dedigim gibi hic mi insan kirlenmez iki sakal uzat bitti kadinlar neden olabileceginden bakimli cunku teloevizyonda seyirci bilincaltinda bunu istemiyor ama temiz olmalarini yadirgamniyro cunku kadinlar bakimli olmali ama erkeklerde sakal disinda ve kilo disinda fark yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: godilli

    Çok sıkıcı geçiyo ya.Hiç ''action'' yok





    şu sezonu izleyebileceğim yer yokmu allah rızası için yaa












  • Eski survivora bakın ya süpermiş.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shinku


    quote:

    Orijinalden alıntı: 41fifa12



    doğuş sondaki hareketi süper

     Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)




  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.