Şimdi Ara

acil P4 bord tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar pazartesiye kadar vaktim var. bana sd-ramle de çalışabilecek mümkünse ata-133 destekleyen bir P4 anakart ve fiyat performans açısından uygun bir p4 işlemci.

    HÜRGENERAL



  • arkadasım öncelikle onboard vga veya onboard sounda özellikli mi istiyorsun onu belirt...


    UCUZ DONANIM AL-SAT KAZAN GRUBUMUZA UYE OLMAK ICIN TIKLAYINIZ
    http://groups.yahoo.com/group/ucuzdonanim
  • hayır on-board olmasına gerek yok kardeş. uzun zamandır yeni teknolojiye yabancıyım. sd-ram desteklemiyor galiba p4.ler veya yanlış biliyorum. gerçi desteklese bile abes kaçar herhalde.

    HÜRGENERAL
  • sdram diyorsan i845 chipsetli
    asus P4B yi tavsiye ederim
    overclock ile yeni p4 ler 3 ghz ve daha üstü hızlara ulasabilmektedirler
    bence muhakkak ddr veya rdram i bir düsün i850 chipsetli anakartlarda 3,2gb/sn bantgenisligine ,400mhz fsb ye ulasmak mümkün ddr veya rdram kullanarak
    sana nfoce chipsetli asus a7n266-E yi incelemeni tavsiye ederim
    sunuda belirteyim ata 133 ü destekleyen anakart gelmedi mi ben mi rastlayamadım bilmiyorum .
  • Evet dostum arkadas mukemmel bir anakart onermiş asusdan sasma sakın cok memnun kalırsın inan....

    bikurti
  • teşekkür ederim arkadaşlar. sanırım en iyisi elimdeki 2*256 kingston ramleri değerlendirmek için P4-B. Aslında şunu belirteyim ben daha çok AMD taraftarı olmama rağmen Trabzonda inanın AMD satıp destek veren hiçbir yer yok. Birde istediğim anakartı getirtmek tamamen problem. Birde avantajlı bir takas durumu doğduğundan elimdeki Asus K7V ve Athlon 750'ye veda edip P4B ve sanırmı bir 1.6 GHZ Intel işlemciye terfi edeceğim.

    Tam bu noktada size birşey daha sorayım. 256 Cache olanlar ile 512 cache olanlar arasındaki fark tam olarak nedir? 512 cachede işlemciyle aynı hızdamı çalışıyor yoksa yarı hızdamı?

    Tekrar teşekkür ederim.

    HÜRGENERAL
  • bence amd al şu steye bi göz atwww.gigatek.com.tr ordan athlon xp 1800+ al manyak hatta git makine topla bu arada elbette 256 cash olanlar 512 olanlara göre daha yavaştır fakat sadece özel işlemlerde sanırım o cash işlemleri sıraya koyarken lazım oluyor vesayire ama AMD al bence kazıklanma

    ..:: The-TeRe ::..
  • bence de
  • Arkadaş bence maddiyatın güçlüyse İntelinkini al bitir ama orta halliyse Gigabyte Dual Bios al Performanslı bir anakarttır kendisi Kullanıyorum
  • öncelikle gigatek bilgisayardaki arkadaşlara teşekkür ederim. ilgilenip mail attılar ve aslında benide ikna etmiş oldular. amd.den vazgeçme nedenim Trabzonda bu konuda destek bulmamın mümkün olmayışıydı. 30 Haziranda SMMM Staj sınavı için ankarada bulunacağım. anladığım kadar aynı hızda bir amd sistem intele göre daha ucuza mal oluyor. eğer stabilite konusunda tatmin olursam amd.den vazgeçmeyeceğim.www.tomshardware.com.tr adresinde kt333 anakartların testi beni oldukça etkiledi. hemen hemen bütün anakartlarda raid, fireware opsiyonel. şimdi bu anakartlar arasından bir seçim yapmam gerekiyor. buda sanırım asus a7v333 olacak. bu konuda bana destek olan tüm arkadaşlara cevap yazdıkları için teşekkür ederim.

    HÜRGENERAL
    www.bahcekapili.com
  • vay anasını. p4 diye çıktık yola ama her yol yine AMD.ye çıktı. Bir önceki sistemimde hiçbir problem yoktu (asus k7v+athlon750). birkaç konuda amd kullanan arkadaşlar içimi rahatlatırsa iyi olacak.

    1. asus mu epox mu (kt333)?
    2. soğutma için extra fan gerekir mi ?
    3. yeni amd sistem kullanan arkadaşlar yazılım sorunları yaşıyor musunuz?

    HÜRGENERAL
    www.bahcekapili.com
  • yazılımın çoğunluğunda problem çıkmaz
    ama amd de orjinal Coolermaster fafn kullanırsan hiçbişi olmaz
  • kasa için codegen düşünüyorum. bir fikri olan var mı? yada önereceğiniz sessiz, geniş ve güçlü powerı olan bir kasa (asuslar hariç)

    HÜRGENERAL
    www.bahcekapili.com
  • selam
    yavuzbah ben daha iki gün önce xp1800-
    asus a7s333-256 ,2100 ddr ramli bir sistem topladım mükemmel çalışıyor.asusun yeni bordu hem uygun fiyatl hemde bir çok yeni özelliği mevcut.tavsiye ederim.

    GÖZGÖZ
  • selam a7s333 için özelliklere aşağıda linkten bakabilirsin. fiyatı 68$+kdv

    http://www.cizgi.com.tr/urunler/asus/anakart/socka/a7s333/

    GÖZGÖZ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.