Şimdi Ara

BMB Envy Su Arıtma Cihazını Kullanan Varmı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
21.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cegceg1

    Alkalin, detoks filtreli ve 8 aşamalı dünyanın en akıllı su arıtma cihazı şeklinde tanıtmışlar kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum...

    Benim tavsiye edebileceğim cihaz bu olur düşünmeni tavsiye ederim.

    http://www.suaritmacihazi.gen.tr/pompali-su-aritma-cihazi/dolphin-water-platinum-8-asamali-pompali

    6 Aşama Mineral Filtre: Mineral filtre temiz su niteliklerini geliştirir Kalsiyum, Magnezyum, Sodyum, Potasyum ve diğer hazır birçok doğal maden sularında bulunan mineraller düzgün insan gelişimi ve sağlığı için bu mineraller gereklidir.Bu Minera filitre sonrası su insan bedeninin sağlıklı gelişimi için gerekli mineralleri mükemmel ve dengeli bir oranlara sahip olur.

    7 Aşama Alkalin Filtre: Alkalin filtresi, reverse osmosis su arıtma cihazından çıkan suya kalsiyum, magnezyum, sodyum, potasyum gibi mineraller ekleyerek pH seviyesini yükseltir.

    8 Aşama İnfared Detox Filtre: Bio-Seramik filtre tüplerinin içindeki seramik kürelerin yaydığı FIR (uzak kızılötesi ışınlar), içme suyu, su moleküllerini aktive etmek için, kan dolaşımı ve metabolizmayı canlandırmak için kullanılır.


    diğer özelliklerini de sitede yazmışlar zaten


    Ayrıca daha detaylı bilgi almak istersen su arıtma cihazı hakkında forum var orada soru sorarsan yardımcı oluyorlar.

    http://www.suaritmacihazitavsiyesi.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorbulut -- 10 Şubat 2015; 12:44:03 >




  • bmbsuaritma B kullanıcısına yanıt
    BMB su arıtma WATES ASSOLIATION QALITY damgalı filitre neden satmıyor veya kullanmıyor en iyisi ise en iyi filitreyi kullanması gerekmezmi
  • Malum izmirdeyim sular çok kireçli ev tesisatı eski olduğunda paslı sularda banyo yemek vs. yapmak zorunda kalıyoruz. Arkadaşım su girişli bir filtreden bahsetmişti tesisatın ana girişine takılıyor araştırdım bmbde buldum link

    Ayrıca eve de ro-10 +alkalin +detox taktırmaya karar verdim babamlara geçen ay takıldı alışmışlar şimdi çok beğendiler ilk günler garip gelmişti.
    en uygun burada gördüm fiyatları çeşit az ama istediğim ürünler mevcut
    http://www.ereyon.com.tr/kategori/su-aritma-cihazi.aspx




  • quote:

    Orijinalden alıntı: taneresin

    quote:

    Orijinalden alıntı: fatpo

    quote:

    Orijinalden alıntı: waterboss

    DÜNYANIN EN AKILLI SU ARITMA CİHAZI ENVY'DE 10-08-2012 TARİHİNE KADAR GEÇERLİ KAMPANYA 1860TL YERİNE SADECE 900TL
    ENVY SAĞLIK PINARINIZ

    hocam ben tekzen deki modele baktım. musluk aparatı bu resimde görülenden (zannedersem inox ankastre modeli deniyor) çok farklıydı. tekzen deki 6 lı pompasız olan modeli. bu envy modelinin ki nasıl acaba? resimde ki gibi mi? bi
    rde suyun mineral seviyesi ayarlanabiliyor muş. bu nasıl oluyor acaba? biraz açıklayabilir misiniz?

    Selam ben ENVY modelini 2 aydır kullanıyorum bilgi icin BMB SU internetten girersen hemen cıkıyor izmir firması yardımcı olurlar 8 filitreli üzerinde ekran ve elktronik kartı var türkiyede satılan en iyi model suyun tadı cok güzel su analizi yaptırabilirsen burada yazacagım saygılarımla.

    Merhaba ro 30 envy. Modelini aldın. Montajı kendim yaptım. ilk defa arıtıcıdan su içiyorum . . Benim hoşuma gitmedi.
    Sanki su acı sert gibi. Belki alışmak gerekli. Yalnız bir skıntı var . Dijital ekranda. Hep. 999 .Yazıyor izmir fabrikayı aradım 1 hafta kullanın düzelmesse. Yeni prob yollayacaklarmiş. Acaba ekranda .Sayı yazan yerde ne göstermeli?




  • Merhaba, 15 gün kadar önce BMB Envy model arıtıcı aldım ve kurulumu kendim yaptım.

    Damacananın içine konulduğu Bosch su sebilinin ise pompası yerine selenoid valf takıp arıtmanın musluk çıkışından T ile bağlantı yaptım.

    Şu anda gayet güzel hem musluk hem de sebilden direk arıtılmış su alıyoruz, cihazın membran çıkışı TDS değeri 100 ile başladı şu anda 10 civarında sabitledi.

    Ayrıca cihazda mineral filtresi olmadığı için linkteki filtreyi de ekledim (Yerel bir bayiden 50 TL'ye alındı )http://evsuaritma.com/5...su-aritma-filtresi.html

    Bu modelde Hind. Cevizi karbon filtre en sona konulduğu için filtre sıralaması aşağıdaki şekilde oldu; ( Firmaya sordum mineral ve alkali filtre suyun tadını etkileyebileceği için sona konmuş, mantıklı geldi çünkü bazı orjinal amerikan cihazlarda da mineral, alkali filtrelerden sonra konmuş en sona )

    - 5 mic Sediment
    - Carbon Blok
    - 1 mic Sedimen
    - 2 ad. 75 GPD membran
    - Alkali filtre
    - Detox Filtre
    - 5'li mineral filtre
    - Carbon tatlandırıcı Hind. Cevizi

    PH ölçümünü Alman malı çok kaliteli solüsyonla yaptım ve değerler aşağıdaki gibi;

    Giriş Kuyu Suyu : Ph 7 - 7,5
    Membran çıkışı : Ph 5,5 - 6
    Son Çıkış : Ph 8

    Suyun tadı gayet güzel ve berrak, ancak membran Filmtec olmadığı için ve Pentek tatlandırıcı/Ph dengeleyici filtre çok övüldüğü için çok içime sinmedi ve aşağıdaki filtreleri aldım.
    Bir de cihazın orjinal alkalin ve sonradan aldığım mineral filtreye Ph dengelemede burda yapılan yorumlara istinaden uzun vadede güvenmediğim için.

    - Filmtec 75 GPD
    - Pentek GS-10CAL/RO ( Alkali filtre olarak satılıyor ancak içinde %70 kadar tatlandırıcı Hind. Cevizi karbon + %30 Kalsit var, Kalsit'in özelliği Ph'ı yüksek suyun Ph'ını Corosex gibi gereksiz artırmaması ancak sadece düşük olduğunda suda çözünüp 7'nin biraz üstüne yükseltmesi )

    Mevcutlara bu filtreleri ekleyip 1 yıl kullanmayı düşünüyorum.

    Bu arada membran 2 adet ama ben birini iptal edip tek 75 GPD Filmtec takacağım, çift membran olmasının atık suyun az olmasından başka faydası yok, kuyu suyu kullandığım için su faturamız sabit, boş yere yılda 2 membran maliyetine gerek yok.

    Nihai diziliş aşağıdaki şekilde olacaktır;

    - 5 mic Sediment
    - Carbon Blok
    - 1 mic Sedimen
    - 1 ad. 75 GPD Filmtec membran
    - BMB orjinal tatlandırıcı karbon
    - Alkali filtre
    - Detox Filtre
    - 5'li mineral filtre
    - Pentek tatlandırıcı/Ph dengeleyici

    Tecrübeli arkadaşların görüşünü almak istiyorum bu filtre kombinasyonu konusunda öneri, eleştirileri varmı?

    Selamlar
    Murat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: uk77

    Ben bu cihazı aralık ayında aldım ve test ettirdikten sonra kullanmaya başladım. Yaklaşık 15 gün önce çok büyük bir ilaç firmasının laboratuarında 2. testi yaptırdık ve malesef suyumuzda bakteri oluşumu tespit edildi. Firmayı aradığımda ücretli olarak servisin gelebileceği yada İzmire numune yollayabileceğim söylendi. İstanbuldan İzmire gidecek numuneden doğru bir test sonucu çıkması mümkün değil. Servisle görüştüğümde ise sadece eve gelip elektrot testi yaptıkları bilgisi geldi.

    İstanbuldaki özel laboratuarlar da ciddi bir hizmet vermiyor. Sanıyorum kimse bu firmalarla uğraşmak istemiyor. Cihaza 900 tl para verdim, 6 ay içinde kullanamayacağım duruma geldi. Firma beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı malesef. Eğer resmi bir test yaptırabilirsem bu konuyla çok ciddi şekilde uğraşmayı düşünüyorum.

    bu mesaj güme gitmesin, kaynamsın.

    BMB bunu açıklasın, yoksa güvenlirliği sarsılacak.




  • bende bmb su arıtma cihazının R0 10 canavar modelini kullanıyorum 8 filitre seti 470 tl dediler henüz değiştirmedim montaj dahil
  • Bmb su arıtma cihazı güzel fakat filtre boyutları diğerleriyle uyumlu deyil sadece o firmaya bağımlı kalıyosun alınca çokta pahalı yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ramo4535

    Bmb su arıtma cihazı güzel fakat filtre boyutları diğerleriyle uyumlu deyil sadece o firmaya bağımlı kalıyosun alınca çokta pahalı yani

    yalan konusma. her flitre capi boyu standartır alakasız saçmalamişsın bu 1

    ikincsi 3 tanesi inline flitre digerlerinin boyutu onemsiz buyuk flitrede takarsin kucukte dışarda duruyor zaten kalan 3-4 tanesi

    3cusu ben 10 senedir kullanıyorum motorlu olanını

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.