Şimdi Ara

KADINLARI ANLAMAYA ÇALIŞMAYIN KENDİ HALLERİNE BIRAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biz erkekler , devamlı kadınları çözmeye anlamaya çalışırız ama , onlar bile kendilerini, birbirlerini anlamıyorlar, biz hep hareketlerinde mantık ararken , onlar neyi neden yaptıklarını kendileri bile ilmiyorlar, bu tezimi devamlı netten buldugum mesajlarla destekleyecegim ilk destekler itiraf-com dan:

    Kanıt 1:) hayatmdumurbenim, Kadın , 28 , İstanbul
    Kadınlar ne ister Hayatım boyunca, çalışmamı istemeyen bir kocam olsun, beni korusun kollasın isterdim. Kocam hiç beklemediğim gibi, her konuda destekçim, çalışma hayatımın bana çok şey katacağını söyleyen günümüz şartlarına uygun bir erkek. Bu durum hoşuma gitmiyor ve keşke biraz daha dominant olsa diyordum. Geçen akşam işimle alakalı şiddetli bir tartışmanın ardından artık çalışmamı istemediğini söyledi. Şartları daha rahat bir iş olursa düşünebilirmişim ama bu işim asla olmazmış. Resmen yıkıldım, depresyonlardayım. Böyle olacağımı, bu işe bu kadar bozulacağımı hiç düşünmemiştim. Kadınlar ne ister bilen varsa bana da anlatsın lütfen.

    kanıt 2:)scarlettoharra, Kadın , 35 , İstanbul
    Arayan bulur Arkadaşıma evlilik için yakışıklılığın yetmediğini, evleneceğim erkeğin beni çok kıskanmasını istediğimi, saat başı arayıp nerede olduğumu sorsun istediğimi, yani sahiplenici bir yapıda olması gerektiğini söylüyorum. "Ben boşanıyorum" diyor arkadaşım. "Niye?" diyorum, "Kocam tam bir psikopat. Saat başı arıyor, çok kıskanç. Kendimi kölesi gibi hissediyorum" diyor. O bana, ben ona bakıyoruz, kalıyoruz.







  • nick-mesaj uyumsuzlugu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: milyoner

    nick-mesaj uyumsuzlugu

    hocam alıntı yaptıgımı yazmışım zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.