Şimdi Ara

Bloglamaya başladım. (Bilgi içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 yıl önce blog açıp çeşitli bilgileri sade bir şekilde anlatmıştım. Oldukca ilgi görmüştü beni ilgilendirmese de. Birilerinin yoluna çıkmışız sanırım blog kapatıldı. Şimdi tekrar başladım fakat bu kez 2 arkadaştan da yardım alıyorum. Neyse sizden ricam konu listeme katkıda bulunmanız. Hani şu konulara yada bu konuya da yer ver gibi.

    İlk 5 konu başlığı şu şekilde:
    -torrent
    -üye olunası siteler
    -Link
    -format
    -arşiv

    Basit başlayarak açılışı yaptım fakat hangi konuya öncelik verileceğini tam olarak bilmiyorum. İlgi çekip çekmemesi önemli değil sonuçta arşiv niteliğinde olacak o yüzden sıcak konularda lazım.

    Yer6

    (umarım sıkıntı olmaz)







  • Anlaşıldı sizden iş çıkmayacak Mail atanlara teşekkürler.
  • kardeş site çok karanlık geldi bana. bide arşivden kastın ne bilmiyorum da , mesela her bilg. da olması gereken proğramlar diye birşeyde yapabilirsin.
  • Sitenin karanlık olması monitörün az elektrik yakması için.
    Tabi sırası geldiğinde programlara da değinip adreslerini vereceğim. Sonuçta kendim kullanıp onay verdiğim programlar olacak. Bu işten para kazanılmayacak, link,adsense,reklam,sponsor gibi şeylerde dahil. İlk 5 konu sabit olarak devamlı güncellenecek fakat ilk 5'ten sonra ki konular gerekli görülürse güncellenecek. Bana tek gereken popüler konular yani güncel olan fikirler lazım. O yüzden siz fikiri başlık halinde yazacaksınız ben listeye alıp gerisini blog da yazacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.