Şimdi Ara

4S servis yok sorunu. Bir bakabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar. Dün amerikadan alınan iphone 4S ime vodafone hattımı taktım. Beklentim bir süre kayıtsız olarak kullanabilmek daha sonra telefonun kapanmasıydı fakat direk servis yok uyarısı çıktı. Sorun ne olabilir? Pasaport kaydı ile çözülebilecek bir problem mi?



  • Telefonun ilk kullanıcısı sizmiydiniz ? Eğer ikinci el ise ve kayıt edilmemişse kayıtsız olduğundandır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offchu! -- 21 Aralık 2011; 12:17:17 >
  • Evet ilk kullanıcısı benim. Telefon pazar gunü geldi ve ilk defa dün açıldı.
  • bir çok sebebi olabilir

    hattınız 128 kb lik micro simmi
    yada başka bir operatörün hattını takıp denedinizmi
    yada cihaz kesin simfreemi bunları denemek lazım
    bende bi ara 4s vardı avea ve vadafon çalışıyordu turkcell çalışmıyordu 4s lerde bazı saçma hatalar olabiliyor malesef
  • Hocam hattım vodafone ama kaç kb sim olduğunu bilmiyorum. Eski kullandığım iPhone 4 AT&T sim kilitliydi ve gevey ile kullanıyordum. O telefona vodafone hattımı doğrudan takınca geçersiz sim hatası veriyordu. Bu 4S kesin simfree vodafone hattımı takınca hiçbir hata vermiyor sadece aranıyor yazdıktan bir süre sonra servis yok diyor.

    Birazdan iPhone 4 kullanan arkadaşımın türkcell sim kartı ile deneyeceğim.
  • bazi 4s ler versiyonla alakali 128 kb hat istiyor servis yok suan 4s lerde olabilen bi sorun bence 128 kb lik hat cikarttir guzelcede bi restore et duzelir ins
  • Eninde sonunda kayıt yaptıracaksan ha bugün ha iki gün sonra ne diye uğraşıyorsunki? Kaydettirdikten sonra sorunun devam ederse o zaman sorununa çözüm önerisi gelir şuan yaptığın gereksiz birşey..
  • Kayıtsız ise normal olabilir.
    Ben de aldım ABD'den,kayıtlı. Kendi SimKartı'mı taktıgım ilk gün çalışmıyordu. Sürekli gidip gelen Turkcell logosu,sonunda yerini "Sim Kart hatası" mesajına bırakmıştı ve Servis yok dedi kaldı. SimKartım 256K idi. Gidip 128K SimKart aldım,sorunsuz çalıştı. Bugün kız arkdaşıma verdim telefonu. Turkcell 128K SimKart ile çalışmıyor. Servis yok diyip duruyor.. Sanırım bu 4S lerde bir manyaklık var... Genpa alıcaksın kafa rahat olucak...
  • 5.0.1'in yeni bir versiyonu cıktı bu service hataları için onu yukleyin derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Schwadorf

    5.0.1'in yeni bir versiyonu cıktı bu service hataları için onu yukleyin derim.

    Katılıyorum. Aynı sorun vardı. Yeni versiyonla düzeldi.
  • Arkadaslar ilk olarak bir 128 k turkcell hat ile denedim telefonu ve calisti. Daha sonra tekrar vodafone hattimi taktim fakat calismadi. Bunun uzerine yeni simkart almak icin istinye parka gittim fakat cuzdanimi evde unutmusum kimligim olmadigi icin simkart vermediler.

    Eve gelip cuzdanimi aldim astoryadaki vodafone a gittim. İslemi yapan gorevli 8 de ciktigi icin orda da sim kart veremediler. Son olarak besiktas carsi girisindeki vodafone a gittim. Ellerinde simkart olmadigini soylediler. Tam umidimi kesmistim ki ordaki gorevli telefonu aldi simkarti cikartil yeniden takti daha sonra sebeke aramayi manuel yapti ve vodafone u secti telefon cekmeye basladi. Daha sonra tekrar otomatik moda aldi ve suan telefonumu sorunsuz kullanyorum.

    İlgilenen ve yardimci olmaya calisan herkese com tesekkur ederim.
  • 15 gün önce iphone 4s aldım.10 gün kullandıktan sonra salıdan bu yana 5 gündür ''servis yok'' uyarısı sebebiyle kullanamamaktayım.telefonu daybuyday'den aldım yurtdışı özellikli olduğunu bilmeden.neyse bunu sorun etmedim kartımı kesip taktı bir bayi.sonra telefonuma bir mesaj geldi yasal takip 5 gün içinde kullanıma kapatılacaktır diye.servisi aradım problem yaşamayacağımı ilgili kaydın gerçekleşeceğini söyledi.ancak salı olduğunda telefonumu kullanamaz oldum :( günlerdir servisi arıyorum bir problem yok bizce operatörle ilgili güncelleme yapacak diyorlar.operatörü arıyorum bizde bir problem görünmüyor hattınızdan kaynaklanmıyor diyorlar. delirmek üzereyim :(( bu arada bugün sim kartımı da değiştirdim acaba kesildiğinden midir diye. ama nafile..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cansiperane

    15 gün önce iphone 4s aldım.10 gün kullandıktan sonra salıdan bu yana 5 gündür ''servis yok'' uyarısı sebebiyle kullanamamaktayım.telefonu daybuyday'den aldım yurtdışı özellikli olduğunu bilmeden.neyse bunu sorun etmedim kartımı kesip taktı bir bayi.sonra telefonuma bir mesaj geldi yasal takip 5 gün içinde kullanıma kapatılacaktır diye.servisi aradım problem yaşamayacağımı ilgili kaydın gerçekleşeceğini söyledi.ancak salı olduğunda telefonumu kullanamaz oldum :( günlerdir servisi arıyorum bir problem yok bizce operatörle ilgili güncelleme yapacak diyorlar.operatörü arıyorum bizde bir problem görünmüyor hattınızdan kaynaklanmıyor diyorlar. delirmek üzereyim :(( bu arada bugün sim kartımı da değiştirdim acaba kesildiğinden midir diye. ama nafile..

    bende daybuyday dan aldım iphone 4s 16 gb siyah , telefon elime dün ulaştı gelir gelmez imei sorgulattım ve ürün btk nın sitesinde kayıtlı gözüküyor, cihazda hiç bir farklılık yok tek fark sarj aletinin ingiltere prizi için olması (3 dişli) onun dışında şuana kadar bi donanımsal yada yazılımsal bi soruna rastlamadım..

    bu siteden imei numaranızı kontrol edin ne yazıyor.

    http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php
  • Bende 1 hafta once almistim. Dun BTK dan herhangi bir uyari gelmemezine ragmen servis yok uyarisi aldim ve su an kullanamiyorum. Konusmaya kapatilmadan once uyari mesaji gelmesi gerekmiyormu arkadaslar? Acaba sorun telefondami?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_mercure

    Bende 1 hafta once almistim. Dun BTK dan herhangi bir uyari gelmemezine ragmen servis yok uyarisi aldim ve su an kullanamiyorum. Konusmaya kapatilmadan once uyari mesaji gelmesi gerekmiyormu arkadaslar? Acaba sorun telefondami?

    Müşteri Hizmetlerini ara sorunu bildir fakat tahminimce sana Telefon servisi olan "evo" yu ara dicektir.. bu arada kullandığın sim kart 128 kb mı ? çünkü sim karttan kaynaklanan bi sorunda olabilir..
  • Pasaport kaydi yaptirin, ondan sonra servis sorunu varsa konusalim. Bazen erken kapatabiliyorlar.

    Hic microsim veya yazilim ile ugrasma bu asamada. Kayit yapinca yeni mikrosim talep edin (128k) ve yazilimi guncelleyin 5.0.1'e.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 6 Şubat 2012; 10:43:04 >
  • sanırım en iyisi pasaport kaydından sonra tekrar araştırmak, şu aşama net bir şey anlaşılmıyor çünki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.