Şimdi Ara

--- Panasonic alana yurtdışı gidiş-dönüş uçak bileti bedava :) ---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni yılda Avrupa'ya uçak biletiniz Panasonic ile bedava!*

    Panasonic alanlar, yeni yılı Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Roma, Milano, Madrid, Barselona, Valencia, Paris, Londra, Viyana, Lizbon, Frankfurt ya da Münih’te karşılıyor! “Panasonic ile Avrupa’ya Bedava* Uçak Bileti” kampanyası kapsamındaki Panasonic Lumix dijital fotoğraf makinelerinden ya da Panasonic video kameralardan birini satın alan herkese 14 Avrupa şehrinden birine “gidiş-dönüş” uçak bileti hediye!



    Değerli anların ölümsüzleştiren ürünleriyle tanınan Panasonic “Avrupa’ya Bedava* Uçak Bileti” kampanyasıyla takipçilerine hayatları boyunca unutamayacakları anları da sunuyor. 31 Ocak 2012 tarihine kadar sürecek kampanya kapsamında Panasonic Lumix fotoğraf makinesi ya da video kamera modellerinden birini alanlar Avrupa’nın 14 şehrinden birine gidiş-dönüş uçak bileti kazanıyor. Kampanyaya katılanlar ziyaret edecekleri şehri ve gidiş-dönüş tarihlerini bilet uygunluğuna göre kendileri seçebiliyor.

    Yeni yılı karşılamak için mükemmel seçenekler: Colosseum, Eiffel Kulesi, Big Ben ve daha niceleri!
    Kampanya sayesinde tüketiciler hem en iyi seyahat arkadaşına sahip oluyor hem de en son teknolojik özelliklerle donanmış Panasonic’lerle yılbaşı tatilinin anılarını ölümsüzleştirme şansını yakalıyor. Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Roma, Milano, Madrid, Barselona, Valencia, Paris, Londra, Viyana, Lizbon, Frankfurt ya da Münih şehirlerinden birine gidiş-dönüş uçak bileti fırsatından yararlanmak için yıl sonuna kadar kampanya kapsamına giren Panasonic Lumix dijital fotoğraf makinesi ya da Panasonic video kamera almak yeterli. Kampanyaya katılmak isteyenlerwww.panasonic.com.tr adresindeki anketi ve katılım formunu doldurup çıktısını alıyor ve satın aldıkları Panasonic Lumix dijital fotoğraf makinesi ya da video kameranın faturası ile birlikte TLC Marketing, Yeni Yuva sok. 18, K2, D3, İstanbul / Cihangir adresine postalıyor. Katılım formunda gitmek istedikleri 3 şehri ve kendilerine uygun 3 adet gidiş-dönüş tarihini belirten tüketicilerin uçak biletleri adreslerine teslim ediliyor.

    Kampanya kapsamına giren ürünler ise şöyle:

    Kampanya kapsamındaki Panasonic Lumix dijital fotoğraf makineleri
    Lumix TZ18
    Lumix TZ20
    Lumix FZ48
    Lumix FZ45
    Lumix FZ100
    Lumix FZ150
    Lumix FT3
    Lumix LX5
    Lumix GF3
    Lumix G3
    Lumix GH2
    Lumix GF2


    Kampanya kapsamındaki Panasonic video kameralar
    Panasonic SD90
    Panasonic SD800
    Panasonic SD900
    Panasonic TM900
    Panasonic HS900



    * Kampanya 18 yaşından büyük katılımcılara tüm hava limanı vergileri, harçlar ve kredi kartı ücretleri katılımcıya ait olacak şekilde, Ankara, İstanbul ve İzmir hava limanlarından Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Roma, Milano, Madrid, Barselona, Paris, Londra, Viyana, Valencia, Münih, Frankfurt ve Lizbon varış noktalarından birine, ekonomi sınıfında gidiş-dönüş uçuş bileti hediye çeki hakkı kazandırır.

    LINK







  • İyiymiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.