Şimdi Ara

Kafa karisikligi-Yardim lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Panasonic vt30,samsung d7000
    sizce hangisi daha uygun benim icin.(Baska markada tavsiye edebilirsiniz)
    ARADIGIM ÖZELLIKLER:
    1-internette her siteye girebilme özellikle gazete facebook twitter ve internetten dizi film seyredebilme
    2-görüntü kalitesi
    3-oyunlardaki görüntü ve lag kalitesi
    4-skype kullanma
    5-app üstünlügü

    (Türkiyede deil almanyada alacagim)



  • Yardim edebilecek yokmu?
    Bugun tvlere bakabilirim tavsiyelerinize gore hareket etmek istiyorun.
  • Oyunlarda plasmalar tepkime süresi olarak çok daha iyi tabii ki ancak image retention sorununu göz önünde bulundurup kullanmak şart. Bunun dışında Almanya'da Smart TV lerde daha çok application mevcut. Facebook, Twitter, gazete vs sorun olmaz TV nin internet tarayıcısı varsa ancak dizi / film / video izleme olayı sıkıntılı olabilir flash dan dolayı, onu en yüksek sürümde desteklemediğine bakman gerekir.
  • Bu arada yeni TV alıyorsanız muhakkak ölü piksel testi yapın kurulum sırasında. Bunun için bir usb stick'ten ekrana sabit beyaz, kırmızı, mavi ve yeşil görüntü vermeniz yeterli. Ölü piksel var ise sabit görüntüde tespiti çok kolay.
  • Tesekurler cevablar icin.Dusun dusun almak zorlasiyor en iyisi gitceksin o anda kafana yatani hemen alcaksin.
  • Oyun konusunda eğer PC değil, PS3, XBOX gibi konsolla kullanacaksan plasma al, minimum lagla oyna derim. Konsol bağlantılarında görüntü yanığı çok korkutmaz ama PC'de sabit bir başlat çubuğu sahibi olursunuz Almanya'daysanız LW980S 3D TV'lere de bakabilirsiniz. Oradaki piyasa fiyatını bilmiyorum gerçi. Oyun performansına oldukça iyi diyen referanslar var forumda.
  • Oyun konusunda herseyi baglarim xbox wii ps3 pc.goruntu kalitesi olarak ve lagda sorun yasamamak icin plazma daha iyi diyorsunuz ledlerin iyi oldugu yerleri neler.Bu sekilde bakildimi led almak mantiksiz.
  • LED TV lerin oyun konusunda daha iyi olduğu tek nokta görüntü yanığı sorununun kesinlikle olmayacak olması. 3D oyun için ise FPR gözlük teknolojili bir cihaz alırsan bu gözlükler rahat olduğu için - ve tabii oyun için alanların uzun süreli gözlük kullanacağını farzettiğim için - pasif 3D LED paneller bir artı daha alıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.