Şimdi Ara

dealextreme yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler dealextreme den ürünü alırken kredi kartı nosunu falan girdikten sonra 3D Secure'a tıkladım. benim bildiğim 3D secure 'a tıklayınca yeni pencere açılır ordan bankaya bağlanıp ödeme yaparsın ama pencere falan açılmadı ve ödeme o şekilde tamamlandı. hesaba baktım para çekilmiş ama dealextreme'de hala payment processing yazıyo. şu an "payment processing" yazması normal mi yoksa bi sorun mu var?

    ilk kez bu siteden alış veriş yaptığım için bilgim yok



  • Biraz bekle sonra mail at istersen, keşke paypal kullansaydın.
  • Aynı problem bende de var.Sorun halloldu mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gkhngkhn

    beyler dealextreme den ürünü alırken kredi kartı nosunu falan girdikten sonra 3D Secure'a tıkladım. benim bildiğim 3D secure 'a tıklayınca yeni pencere açılır ordan bankaya bağlanıp ödeme yaparsın ama pencere falan açılmadı ve ödeme o şekilde tamamlandı. hesaba baktım para çekilmiş ama dealextreme'de hala payment processing yazıyo. şu an "payment processing" yazması normal mi yoksa bi sorun mu var?

    ilk kez bu siteden alış veriş yaptığım için bilgim yok

    Hocam Tahmınım uzerıne işlemlerı şuanda gerceklestıremıyorlar cunku aşağıda bır arkadaş aynı sorun bende var yazmış sıstem duzeldıgınde işleminizi gerçekleştireceklerini umuyorum orası büyük bir firma - site bir yanlışları olmaz meraklanmayın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.