Şimdi Ara

Sadece Görüntü Kalitesi Önemli(LCD-LED)Tv Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar tv almayı düşünmekteyim...
    yeni yıl kampanyalarıyla veya yılbaşından sonra eski serilerin ucuzlayacağını düşünüyorum.o nedenle 1-2 ay kadar bekleme opsiyonum var.bu süre zarfında takip etmemi tavsiye ettiğiniz yada yada ben de tvmi bu özellikler için kullanıyorum ve tavsiye edebilirim diyebildiğiniz tv serileri hangileridir?

    *pc bağlantısı olacağı için monitör ve oyun performanslarının da iyi olması gerekli

    Ekran Türü: LCD,LED veya FULL LED farketmez (led yerine eski yüksek serilerden lcd de tercih edebilirim)
    Boyut : 40"-46"
    Çözünürlük:Full HD min:100Hz
    Görüntü Kalitesi:Normal yayın, Hd yayın ve pc baglantısı çok iyi olmalı (Özellikle maç yayınlarında)(Teledünya,DT veya HDuydu alıcı.bunlardan biriyle kullanılacak)
    Input Lag:Minimum
    CI+:Olursa iyi olur
    3D:Gerek yok
    Smart Tv:Olmasa da olur
    Dts:Olmasa da olur
    Media Oynatma:Olmasa da olur
    Bütçe: <2000







  • O bütçe ile futbol yayınlarında süper TV bulamazsın. Plasma önerirdim ama bilgisayar bağlantısı ile de kullanacakmışsın. Burn-in sorununa karşı dikkatli kullanacaksan ve 3D olmasın diyorsan Panasonic GW30 al, aksi taktirde LG LW4500/5500 tavsiye ederim.
  • cevap için teşekkür ederim techraven... futbol yayınlarında(pes2012,fifa 2012 vb oyunlarda da :) süper görüntü değilde akıcı görüntü olsun istiyorum takılmalar fln olmasın çünkü çok maç izleyen biriyim.ufak takılmalar,görüntü bozuklukları keyf kaçırabilir.

    LW4500 takibimde zaten kampanyalarla biraz daha düşmesini bekliyorum

    lg dışında,
    SONY 40EX500(lcd)
    SAMSUNG 40D5003(led)
    LG 47LD650(lcd)
    PHILIPS 40PFL5605(led)
    PHILIPS 42PFL5405(led)

    gibi tvler de takibimde ama hiçbirisini gidip incelemedim.bu tvleri kullanan arkadaşlar varsa olumlu olumsuz yönlerini yazarlarsa çok makbule geçer.güzel bir eleme yaptıktan snr gidip yerinde inceler ve gözüme en iyi gelen tvyi alırım.
  • lg nin sd yayınlarından bazı kullanıcılar memnuniyetsizlik bildiriyorlar forumlarda mevcut. buna dikkatinizi çekeyim....
  • SD yayında Toshiba RV733 HD yayında ise Samsung C750 tavsiye ederim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efpa

    46xv733 teknosa da 1699 tl.

    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011513&CS_Category=_LCD_TV853&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&ref=akakce&v=1.86

    quote:

    Orijinalden alıntı: ekorender

    Toshlar hiçbir zaman motion olayında üzmezler. En alt seviye LCD'leri bile (AV serisi) birçok markanın üst seviye modellerindeki işlemciden daha iyi motion verir. Ancak panel kalitesi olarak kalite kalite değişmektedir ürünleri. XV seriside bildiğim kadarıyla LEDserilerinden sonra gelen LCD tvlerinden. Büyük ihtimal panelleri S-PVA veya A-MVA (AUO) olmalı. Bence fiyatına göre birçok üreticinin ürününden daha iyi kalitededir. Hele hele motionda üstüne TV bulunmaz. Farkı anlamanız için maç izlemenizi tavsiye ederim. Bir tarafta Toshiba, diğer tarafta LG, Samsung veya Philips. Diğerlerinin motionda (hızlı hareketli görüntülerde) nasıl çuvalladığını Tosh'unda nasıl aktığını görmenizi isterim. Kendi Sony'im (2009) bile, 2007 model Tosh karşısında dayanamıyor motionda.


    forumdaki yorumlara baktiğimda önerdiğiniz tvnin özellikle futbol maçlarında çok iyi işler çıkardığını gördüm.biraz eski bir yorum ama gidip tvyi yerinde incelemekte fayda var.teşekkürler




  • Sd yayın izleyecekseniz marka modelin hz durumunun pek bir önemi yok. Önemli olan görüntü kaynağı, ekran boyutu ve izleme mesafesidir 42 inc bir lcd-led-plazma televizyonda sd yayını 1 metreden izlerseniz berbat bir görüntü ile karşılaşırsınız.
  • xv733 ve sl733 arasında kaldım...okuduğum yorumlara göre sl serisi daha iyi bir seri... haftasonu mağazaları dolaşmak gerekicek
  • VX733 hız konusunda iyidir. En güzeli tabii kendin görüp deneyerek karar vermen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.