Şimdi Ara

HTC EVO 3D TOZ PROBLEMİ EL ATIN ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar HTC EVO 3D aldım hepsiburada.com'dan. Ürün elime 03.12.2011'de geçti. Birincisi ürün kapalı kutudan çıktı sıfır rün geldi farkındayım ama toz içinde geldi. Neyse telefonu açtım hiçbir sorun yok her şey hızlı kamerada sıkıntı yok.Hemen telefonu Persol gözlüklerinin birinci sınıf bezi ile sildim. Ekranın sağ alt köşesinde 0.5-1mm büyüklüğünde geri ve arama tuşalarının ortasından hafif yukarda. Tam menü çubuğunun oraya denk geliyor bir tane TOZ parçası var.Aslında temel olarak rahatsız etmiyor.Çok zor görülüyor. Değişime göndersem mi göndermesem mi bilemedim. Bu şikayet ile HB'ye göndersem değişim yaparlar mı? Ayıplı ürün katogorisine girer mi? Çok da sorun değil aslında belli olmuyor.Ama ileri de artar mı? Cihaz ile ilgili başka bir sıkıntım yok. Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler şimdiden.



  • bence şansını çok zorlamamalısın :)) hb zaten sorunlu bir alışveriş sitesi. sen ürün eline sağlam geçtiği için şükretmelisin :)) bknz: hb şikayetleri
  • Sorunumu bizzat ithalatçıya ilettim. Hem de iletişim sekmesinden sadece adımı-soyadımı ve email adresi verdim.Bugün arandım.Ürünün seri numarasını istediler.Kontrol ettiler.Gönderin sıfırı ile değiştirelim dediler. HTC'ye teşekkürler. HB aradan çıktı böylece.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kendigelen

    Sorunumu bizzat ithalatçıya ilettim. Hem de iletişim sekmesinden sadece adımı-soyadımı ve email adresi verdim.Bugün arandım.Ürünün seri numarasını istediler.Kontrol ettiler.Gönderin sıfırı ile değiştirelim dediler. HTC'ye teşekkürler. HB aradan çıktı böylece.

    oo çok iyi o zaman hayırlı olsun sorununu zorluk çıkarmadan çözmüşler ne güzel :))
  • Zaten alınan ürünü aldığınız yere değil üreticinin serivisine bildireceksiniz. Onlar ya rapor verip değiştirilmesini sağlayacaklar ya da direk değişimi kendileri yapacaklar.
    @kendigelen sizde en doğrusunu yapmışsınız. Sorunsuz kullanımlar diliyorum. Güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.