Şimdi Ara

Logitech G105 Oyuncu Klavyesi (Mini İnceleme) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
2
Favori
41.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne zaman gelicek acaba keşke bugun gelseydi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeathMachine27

    Ne zaman gelicek acaba keşke bugun gelseydi

    Pazartesi veya en geç salı günü teslim ederler diye düşünüyorum. Bu arada Vatan'ın takip sayfası gerçeği yansıtmıyor. 3 ay önce verdiğim bir sipariş, 3 gün içerisinde teslim edilmesine rağmen hala hazırlanıyor olarak gözüküyor. Merakınızı gidermek için adresinizin bağlı bulunduğu ups şubesinden isimle sorgu yaptırabilirsiniz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 11 Aralık 2011; 12:12:12 >
  • ürünü vatan bilgisayarda inceleme şansım oldu,bence ürün oyuncu klavyeden çok ışıklandırmalı mültimedya klavye gibi,agırlığı,boyutu çok yetersiz geldi bu fiyata bunu almaktansa üzerine biraz daha verip thermaltake ürünlerinden almak daha mantıklı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ılkdmr

    ürünü vatan bilgisayarda inceleme şansım oldu,bence ürün oyuncu klavyeden çok ışıklandırmalı mültimedya klavye gibi,agırlığı,boyutu çok yetersiz geldi bu fiyata bunu almaktansa üzerine biraz daha verip thermaltake ürünlerinden almak daha mantıklı.

    Aslında tam multimedia da denemez. Çünkü ses açma kapama ve medya oynatıcı tuşları bile F tuşlarının üzerinde konumlandırılmış. G110'un kırpılmış hali demek daha doğru.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 12 Aralık 2011; 13:39:27 >
  • Daha siparişim gelmedi Cumartesi vermiştim
  • inceleme icin tesekkurler ama cok genel bir inceleme olmus.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeepEnergy

    inceleme icin tesekkurler ama cok genel bir inceleme olmus.

    Yanıtını bulamadığın ayrıntıları sorabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeathMachine27

    Daha siparişim gelmedi Cumartesi vermiştim

    Vatan'dan verdiğim sipariş, dün elime ulaştı, hemen kurdum. Elime geçen klavye, ilandakinin aksine MW3 versiyonu değil, normal, mavi ışıklı versiyonu ki benim istediğim de buydu aslında 2 saat kadar kullandım. İlk izlenimlerimi ekliyorum.

    + Mavi ışıklandırma yeterli, 2 kademesi var, az ve çok olarak.
    + Zevkler tartışılmaz fakat görüntüsü çok karizmatik ve kaliteli duruyor
    + Bir sürü makro ve ek tuşları var
    + İnternetten yazılımını indirince, otomatik bilgisayarda yüklü oyunları tanıyor ve oyuna özel, tuş ayarları yapmanıza izin veriyor.
    - Fn tuşuyla kullanılan ek özellikler, aydınlatmayla dahi gözükmüyor.
    - Klavye eski tip. Büyük tuşlar, bastıkça ses çıkarıyor.
    - Sol taraftaki makro tuşlarına alışana kadar, el yanlışlıkla onlara basmaya devam edecek.




  • + ürünün üstünde ve altında su kanalı delikleri ile dökülen sıvıyı çok kolay taliye edebilir.
  • Hala gelmedi kargom ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı:

    Yanıtını bulamadığın ayrıntıları sorabilirsin.

    tus basimi nasil rahat mi? bastigin anda algilayana kadar gecen zaman farki ne durumda (veri aktarim hizini demiyorum )
  • logitechden değişik bir ürün. Biraz kırpılmış bi model olmuş gibi. Fiyat/performansa önem vermişler fakat bileklik hakkaten büyük eksik.
  • Klavye fiyat/performans olarak harika görünüşüde muhteşem almayı düşünüyorum fakat vatanda ve logitech'in sitesinde yazan "Uzun ömürlü gece görüşü sağlayan yeşil arka ışık" ibaresi dikkattimi çekti uzun diyor neye göre uzun belli bir süre sonra o ışığın birdaha yanmayacağınımı söylüyor yani?
  • dün deneme fırsatım oldu klavye gerçekten güzel hakkını yemeyelim fakat tuş yapısı oldukça sert ve rahatsız edici. uzun kullanımda parmaklarınızı ağrıtabilir hatta. logitech kusura bakmasın ama razer lycosa'nın yanında geçemiyor. tabi bu fiyata yine de güzel klavye fakat biraz daha bütçeniz varsa lycosa'ya yönelmenizi öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fleury

    dün deneme fırsatım oldu klavye gerçekten güzel hakkını yemeyelim fakat tuş yapısı oldukça sert ve rahatsız edici. uzun kullanımda parmaklarınızı ağrıtabilir hatta. logitech kusura bakmasın ama razer lycosa'nın yanında geçemiyor. tabi bu fiyata yine de güzel klavye fakat biraz daha bütçeniz varsa lycosa'ya yönelmenizi öneririm.

    20 gündür kullanıyorum ben klavyeyi oynadığım oyun gereği sürekli klavyeyle işim. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım daha tuşlarla ilgili. Çok fazla sert değil ayrıca tuş takımları, sadece hızlı yazımlarda biraz ses yapıyor ama o da makul görülebilir bana göre. Lycosa düşünüyordum bende önceleri fakat hem fiyatı, hem de ince tuş yapısından dolayı kararsızdım o yüzden bu klavyeyi aldım. Bence f/p olarak değerlendirirsek gayet güzel ürün.




  • arkadaslar vatandan 3 gün önce aldım ancak yeni acıp kullanmak kısmet oldu acıkcası alısamadım ve tuşlar bana göre cok gürültülü ben özellikle yazarken olabildiğine sessiz olmasını istiyorum el ister istemez soldaki bölüme kayıyor özellikle capslock ve shift tab tuşlarını kullanmak cok zor karanlıkta yazmaya alıskın oldugumdan sol serce parmak ister istemez ctrl yerine g6 tusuna gidiyor vatan ürünü baska bir ürünle değiştirmeme müsade edermi acaba vatandan hic bu tarz ürün alıpda değiştirmeyi deneyen oldumu ?
  • Klavye ilgili bir şey yapmaya çalışıyorum ama sizce mümkün mü ?

    Örneğin
    g1 için bir fonksiyon yapmak

    g1 e bir kere basıldığında
    her 5 sn de F1 e basacak
    tekrar g1 e basıldığında duracak bunu yapmak mümkün mü ?

    Mümkünse yardımcı olmanızı rica ederim
  • Eline sağlık. Güzel inceleme.
    Tuşların ışıklı hali çok fena gözüküyor.
  • Bugün vatanbilgisayar 'a gidip bende alacağım.
  • Ürünün sağ üst tarafı düz yüzeye tam temas etmiyor hafif yukarda kalıyor. Sağ taraftaki tuşlara basarken rahatsız ediyor beni. Yüzeye çarpıp duruyor. Elinizle sağ üst kısma bastırınca anlarsınız demek istediğimi. Bir de sağ alt kısım yüzeye temas edince kayma yapmazken sol kısım çok rahat kayıyor. Tabi bu sorunlar alttaki yükseltme aparatlarını açınca ortadan kalkıyor fakat ben düz kullanmayı seviyorum. Sizde de var mı aynı durum bakabilir misiniz rica etsem?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.