Şimdi Ara

Araç Teslim Süresi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    0 olarak bayii'den aldığınız araç için en çok ne kadar süre beklediniz? Örneğin kardeşime aldığımız ve 14.Kasım'da bayi'de hazırda bekleyen araç için halen bekliyoruz. Kardeşim aracı ötv indirimli ve tertibatlı alacağından bu kadar uzun sürüyor dediler ancak diğer aynı durumda ötv indirimli tertibatlı araç alanlara sorduğumda maksimum 7 gününde aldıklarını söylüyorlar. Şu an en az 4 iş günü daha ruhsat ve plaka işleminin süreceğini söylüyorlar sizce bu süreler normal mi?



  • Sen bi Vw bayisine gidip 1.6 tdi dsg jetta almak istediğini söyle, kendi aracını beklediğin sürenin ne kadar normal olduğunu anlarsın.
  • Normalde parasını verdiğim anda, en fazla 2.iş gününde hazır olmasını isterim, sipariş falan beklemiyorsam tabi.
    Nitekim aldığım araç bu şekilde hazırdı aslında ama plaka-ruhsat işleri biraz uzun sürdü, 4 veya 5.işgününde teslim aldım arabayı.

    Ha ama ötv indirimi ve tertibat vs. diyorsunuz, engelli otomobili falan olacak sanırım?
    Bu durumda biraz beklemeniz normal karşılanabilir.
  • 3 ay once a3 aldım iki günde teslim edildi

    üç gün deseler vazgeçip almayacaktım

    kıçı kırık jetta için 6-7 ay bekleyenlere allah akıl fikir versin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iakgul

    Merhabalar,

    0 olarak bayii'den aldığınız araç için en çok ne kadar süre beklediniz? Örneğin kardeşime aldığımız ve 14.Kasım'da bayi'de hazırda bekleyen araç için halen bekliyoruz. Kardeşim aracı ötv indirimli ve tertibatlı alacağından bu kadar uzun sürüyor dediler ancak diğer aynı durumda ötv indirimli tertibatlı araç alanlara sorduğumda maksimum 7 iş gününde aldıklarını söylüyorlar. Şu an en az 4 iş günü daha ruhsat ve plaka işleminin süreceğini söylüyorlar sizce bu süreler normal mi?

    süreler normal olmasa bile yapacak bir şey yok, Türk halkı olarak koyun muamelesi görmeye alıştık ne de olsa, kimse hakkını aramaz, arayamaz bu ülkede
  • 1 hafta sonra aracımı teslim aldım. Uzun süre beklemeyi sevmem, vazgeçerim... Bu bir haftayı bile zor bekledim,satış temsilcisine söylemediğimi bırakmadım.
  • Çalıştığım şirket pazarlama şirketi. Her türlü elektrikli ev eşyası ve elektronik eşya satıyoruz. Öyle müşteriler var ki, bir LCD TV için veya bir ütü için aylarca bekliyorlar. Araba için 6 ay beklenmiş. Çok değil. Ama ben kendi adıma söyliyim. ben de set rumuzlu arkadaş gibiyim. Bir şey aldı isem bir iki gün içinde elimde olmasını isterim. sabredemem.

    Evkur tipi bir mağazadan kardeşime AIWA marka müzik seti aldık. Pazar günü gidip aldık. Biz getreceğiz evinize dediler. peşinat verdik. Ayrıldık. pazartesi akşam işten eve geldim. kardeşim müzik setinin eve gelmediğini söyledi. Açtım mağazaya telefon. Sordum. Prosedür gereği verdiğiniz bilgilerin doğruluğunu kontrol etmemiz gerekiyordu. O yüzden teslimat gecikti dediler.

    Kardeşim. Alt tarafı bir müzik seti yaa. Araba değil ki bu. Ya bu akşam teslim edersiniz. Ya da alışverişten vazgeçiyoruz dedim. 1 saat sonra teslim ettiler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akhilleus

    Sen bi Vw bayisine gidip 1.6 tdi dsg jetta almak istediğini söyle, kendi aracını beklediğin sürenin ne kadar normal olduğunu anlarsın.

    dur şimdi milleti şoka uğratma ben bir dizel comfort golf sordum hala kendime gelemedim
  • Altımda araç varsa 1 ay beklerim(max.) ama yoksa hemen elime geçmesini isterim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.