Şimdi Ara

3d hk. Yardim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3d led lcd alacagim ama arastirmalarimda cesit cesit 3d teknolojileri gordum ve sony, samsung, lg, sharp her firmanin urunleri ancak kendi gozlukleriyle izleniyor ve ayrica 3d gosterimleride farkli ekran ustunde..

    Anlamadigim hangisinin teknolojisi daha iyi ayrica 3d blurayplayer alicagim ve 3d kamera alicagim aldigim her 3d filmi her marka 3d tv gosterirmi? Yada her 3d camerada cektigim videolari herhangi bir 3d tvde izleyebilirmiyim? Yani sormak istedigim 3d urunleri birbiriyle ne kadar uyumlu? Birde 21:9 format tvler nasildir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk_ze -- 23 Kasım 2011; 23:00:48 >



  • 3D TV hakkında genel bilgi için şu linkteki ilk mesajı okumanı tavsiye ederim.

    LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi

    3D TV lerdeki yayın standardı SBS dir, kamera bu şekilde çekebiliyorsa izleyebilirsin TV lerde çektiğin videoları. 21:9 format hakkında pek bilgim yok ama şu an standart dışı.
  • Active shutter gozlukleri denedigimde yaklasik 8-10 dk kadar kullandim daha sonra cikardim ve bir sure sonra tahminen 1 saat sonra sag gozumde dehset bir agri oldu ve gece o agriyla yattim ayrica o gozlukleri kullanirken sag gozum goremiyormus kayiyormus gibi hisse kapildi ama lg 3d gozlukleri rahatti onu 3-4 ay once denemistim ve lg 3d hosuma gitmisti yogunluktan hangisi iyidir diye arastirma firsatim olmamisti ama gecenlerde gidip 3d lere bakinca karar veremedim cunku cok cesitliydi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.