Şimdi Ara

Stefanelli aşırı tüketim ve son günlerde benzinde çalışmama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar
    Skoda felicia 1,3 glxi araca sahibim. üzerinde yaklaşık 5 senelik stefanelli sıralı sistem lpg var. yaklaşık 3 aydır biniyorum araca ve aldım alalı şehir içi-şehir dışı km de 30 kuruşun altına düşüremedim yakıtı. antalya uludağ otogaza gittim güyaa ayar yaptılar hiçbir değişiklik olmadığı gibi 80 lira paramı aldılar (3-4 kez tekrar tekrar ayar için gittim). ikinci olarak son günlerde araç benzinde çok zor çalışıyor, gaz yemiyor. tekliyor, motordan patlama sesi geliyor. lpg ye geçtiğinde saat gibi çalışıyor. bu sorun başladığından beri lpg ye geçme süresi de uzadı. bugün oksijen sensörünü söktüm, temizledim. yarın takıp tekrar deneyeceğim ama şu andaki soruna çok etki edecek gibi durmuyor. konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.



  • Aracınızın akü kutup başını geceden sökün (daha kısa sürede olur ama en garantisi geceden sökmek) sabah taktığınızda araç düzgün çalışıyor ise ayar hatalıdır. Nedeni ise LPG'de ayar zengine kaçmıştır, benzin ecusu haritayı fakirleştirmiştir ve sabah siz çalıştırdığınıda fakir karışım yüzünden geç çalışır, ısınıp gaza geçene kadar tekler, stop eder.
  • şimdi söktüm, sabah dener sonucu yazarım. teşekkürler
  • maalesef herhangi bir değişiklik olmadı.
  • Merhaba, bu durumda lpg ayarınızdan problem kaynaklanmıyor. Hava akış metre, oksijen sensörü, benzin pompası, benzin buharı besleme sistemi gibi kompenantları kontrol ettirmeniz gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSC Elektronik -- 22 Kasım 2011; 10:31:35 >
  • yakıt pompası arızalıymış, halbuki kontağı ilk çevirmemde pompalama seslerini duyuyordum ve sağlam olduğu izlenimi veriyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.