Şimdi Ara

Andorid'e geçmek için- Acil yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Wave I var bende. diyelim ki sıkıldım değiştirmek istiyorum. Androidli bi telefon olsa dedim. Hangi cihazla kafa kafaya (50 100 al-ver olabilir tabi) değişebilirim. Değişmeliyim. Donanımı falan harika farkındayım telefonumun. Bi şekilde android dünyasına da giriş yapmak istiyorum. Hala kesin bişey yok tabi. Çünkü bundan sonraki telefonum SGS 3 olabilir. Öğretmenliğe başlayınca alabilirim çok rahat bi şekilde seneye. Ne dersiniz? HTC'nin bazı modelleri çok basit geldi, bir de androidin her sürümü her cihaza yükleniyor mu?



  • Bence wave'yi verip üstüne 50-100 lira katıp alacağın android tabanlı bir telefon senin wave'ine göre çok daha düşük özellikli bir telefon olur. Bence bekleyip dediğin gibi SGS 3 alabilirsin ama o da kimbilir ne zaman gelir türkiyeye :) 1000 lira üstü bir androidli cihaz işini görür senin. Tavsiyem SGS2 alman. Ama pahalı şu an için o kadar para veremem dersen LG Optimus Black olabilir.
  • Bence Samsunglardan Galaxy SL i9003 olabilir , android geniş ekranlı hızlı ve güzel bir telefondur. Tavsiye ederim. 50 - 100 tl fark eder mi bilmiyorum ama Androide geçiş yapacaksan bu sana iyi gelebilir.

    http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/samsung-i9003-galaxy-sl-8-gb-8-gb-hafiza-karti-hediye-_02.044.1271.0538.htm




  • Wawe'yi satıp o donanıma yakın bi android alman zor arkadasın da dediği gibi
    Bence sen telefon almak için öğretmenliğini bekle ve daha sonra karar ver.
  • Cevaplar için çok teşekkürler kafamda bişeyler daha netleşti. HTC Wildfire S düşünmüştüm ama o da çok ufacık tefecik içi dolu turşucuk geldi bana :)
    artık bada 2.0 ı bekleyip alternatif uygulamalarla tadını çıkartıcam o zaman. Tekrar teşekkürler zaman ayırdığınız için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kamilkamilov

    Cevaplar için çok teşekkürler kafamda bişeyler daha netleşti. HTC Wildfire S düşünmüştüm ama o da çok ufacık tefecik içi dolu turşucuk geldi bana :)
    artık bada 2.0 ı bekleyip alternatif uygulamalarla tadını çıkartıcam o zaman. Tekrar teşekkürler zaman ayırdığınız için.

    wildfire s yöneleceğin en son cihaz olsun bence. çünkü sorunlu bir ürün. tüketici mahkemelerinde htc adına bir ton şiakyet dosyası var bu üründen dolayı. wave'i satıp alabileceğin en iyi cihaz x5 olabilir ancak yada daha altındaki ürünler o yüzden bence biraz daha bekle paranı biriktir git üst seviye bir ürün al.
  • usta ben de fark ettim sorunlu olduğunu ama bazen de şans işte. hiç sorunu olmayan serileri de var. teşekkürler
  • Wawe bulabilsem ben alıcam sen değiştirmekten bahsediyorsun.

    herşeyi dört dörtlük bir cihaz hem şık bir telefon hem donanımı yüksek hemde kamerasıda iyi.

    480x800 pixel çözünürlükte 3.3'' amoled ekran var bu pixel yoğunluğunda 3.3'' ekranı nereden bulacaksın ?

    Galaxy S ile üstüne 100lira vererek takasırsan takasırsın ama tanıdğın güvendiğin birinden aynı temizlikte almak şartıyla..

    ben şahsen yerinde olsam hiç telefon almayla vermeyle uğraşmam gidebildiğim yere kadar giderim 2 sene sonra falan neler çıkar belli olmaz gözlüksüz 3d dahada gelişir kameralar iyileşir belki bakarsın katlanabilir ekranlar yaygınlaşıyor yada hologram olayını çıkartırlar.

    Wawe'in yerine şuan için aldığın bir telefon pek bir fark yaratmaz demek istiyorum yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.