Şimdi Ara

Benim TTnet hikayem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Epeyce bir Uydunet - TTnet ikileminde kaldiktan sonra Temmuz ayinda TTnet 8mbs netlimitsiz aboneligine gectim, Kozyataginda oturuyorum. Basimdan gecen ibretlik hikaye ve yapilan keleklerin özetini asagida paylasiyorum:

    Kelek-1: TTnet abone merkezindeki kadin oturdugum mahallede full 8mbs ceker hic sorun yok dedi. Baglanti geldikten sonra 6.5mbs gibi bir hiz görebildim. Hadi idare eder dedim, kullandim.

    Kelek-2: Hic sorunsuz gecen 3 haftadan sonra hat kesildi, ariza kaydi biraktim. Ertesi gün hattim geldi, ama hiz bu sefer 4mb'e düsmüs. Defalarca aramama ragmen hat hizini bir türlü artiramadim. Bahane santrale uzaklik vs vs.

    3-4 ay bu sekilde kullandiktan sonra gecen hafta cuma günü Göztepe TT Müdürlügüne gittim, hattim en cok hangi hizi kaldirabilecegini ve 16mbs hiza gecip gecemeyecegimi sordum. Eleman santrali aradi, mesafe kurtarmamasina ragmen hattimin oldugu saha dolabinda DSLAM olmasindan dolayi hic sorunsuz 16mbs tarifesine gecebilecegimi teyit ettiler. Baya sevindim duruma ve hemen tarife degisikligi talebini ilettim.

    Kelek-3: 1 saat sonra eve gittim ve hattim gidikti. Dedim herhalde ayar falan yapiyorlar, ariza kaydi biraktim.

    Kelek-4: O hafta sonu boyunca muhtemelen 10-15 kez müsteri hizmetlerini aradim, aldigim bütün cevaplar hep ayniydi "hattinizi kontrol ediyorum, kontrol ediyorum, evet modeminize sinyal gelmiyor, kaydinizi iletiyorum, sizinle en gec 24h icinde irtibata gecilecek".

    Kelek-5: 3 gün boyunca bir Allah'in kulu aramadi.

    Kelek-6: Ben Alo TTnet'i arayarak 3 defa ariza kaldirilmistir mesaji aldim, ama sinyal halen modeme ulasmiyordu ve tekrardan ariza kaydi acmam gerekti.

    Kelek-7: Pazartesi günü birkac aramadan sonra ögrendim ki hattim 16mbs'i kaldirmiyormus, eh ne yapalim dedim 8mbs'e gecirin geri dedim. Aldigim cevap "bir ayda en cok 1 defa tarife degisikligi yapilabiliyor". Eee dedim, ay sonuna kadar hem hizmet almayacagim hem de parasini mi ödeyecegim? Cevap "ben amirlerime iletiyorum durumu".

    Baktim MH'den bir halt olmuyor, santrali aradim, adam durumu teyit etti, benim hatta 16mb olmazmis. Dilekce yazin dedi, yazdim gönderdim.

    Hat dün geldi.

    Kelek-8: Hizim 1mbs. Yine aradim MH, cevap tarife degisikligi olamayacagindan dolayi hattimi 1mbs'e kitlemisler. Elemanlar tekrardan durumu iletiyorlar su an, nereye iletiyorlarsa artik.

    Bir numara olmayacagi icime dogdugu icin 2 gün önce Uydunet'e basvurdum. Uydunet büyük problem vermezse en kisa zamanda TTneti kapatacagim. Taahhüdüm olmadigi icin problem yok.

    Komik: Sayisiz aramalarim sirasinda aboneligi kapattiracagim tehditleri savururken bir tanesi sunu sordu "eger mahsuru yoksa kapatma sebebinizi ögrenebilir miyim"







  • Servis sağlayıcıların hepsi birbirinden beter, geçmiş olsun diliyorum size. Bu iş bu haliyle nereye kadar gidecek bilmiyorum, kimse mi işi bilmez ? Kimse mi soygun yapmadan, adam gibi hizmet vermez ?
  • Son 3 gündür bağlantım tekrardan kopuk. 1mbs için ilgileneceklerdi, güzelce ilgilenip bağlantıyı yine koparmışlar ve üst üste ikinci haftasonum internetsiz geçti. Beceriksizlik, müşteri ile alakasızlık vs vs zirve noktasında, kelimeler aciz kalıyor artık bu amele topluluğunun beceriksizliği karşısında.
  • söyledin mi peki kapatma sebebini
  • Zilgit aldi cevap olarak

    Bu arada bugün tekrardan geldi hattim, 1.6Mbs hizinda Ama bir daha aramayacagim bu herifleri. Dört gözle Uydunet'i bekliyorum, umarim gelen gideni aratmaz
  • oo kardes sen bendende kotu durumdaymıssın benm hızım dusuk 0.80 mbps yukselttirmek istiyorum arıyorum ttneti 3.50 mbps oluyo ertesi gun tkrar 1 mbps e düsüyo ben ttneti aramaktan bıktım onlar bıkmadı artık sozlesmemin bitmesini bekliyorum hangi interneti önerirsiniz saglam hizmet veren ? uydunet mi biri flan mı ???
  • Valla hocam ben Uydunet'e abonelik basvurusunda bulundum, ama henüz baglanmadi, bu hafta halolur diye bekliyorum. Uydunet hakkinda cok karisik mesajlar var forumda, bazi kullanicilar inanilmaz memnun bazilari ise yerden yere vuruyor. Hizmet bölgesine göre degiskenlik gösteriyor balanti kalitesi anladigim kadar.

    Buna benzer problemler yasanabilir diye hem TTnet'e hem de Uydunet'e taahhütsüz girdim, eger kablo iyi performans gösterirse TTnet'i iptal ettirmeyi düsünüyorum.

    Superonline benim oturdugum mahallede yok, dolayisiyla baska alternatifim yok maalesef.
  • Senin bu dediklerin hayatın ta kendisi noktasına harfine aynı sıralamada yaşadım eminim ki herkese bu dolabı çeviriyorlar. Uydu nete geçeceğim lanet olasıca sözleşmeye 5-6 ay var en başta herşey güzel gidiyordu son zamanlarda azıttı ...... lar
  • uyduneti araştır derim bölgende iyi olup olmadığını. ben uydunet eski adıyla kablonet faciasından 7 sene öne kurtuldum ttnet daha iyi kesinlikle hız olsun stabilite kopma olsun
  • Uydunet'i bölgemde internetten araştırdım ama pek bir bilgi göremedim. Taahhütsüz gireceğim için en kötü ihtimalle kayıt parası vs yanar. Başka alternatifim yok maalesef..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.