Şimdi Ara

Speedtouch 330 ile sorunum var !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    2 yıldan beri sorunsuz kullandığım speedtouch 330 ile acayip bir problemim var.

    Modemle internete bağlanmak istediğimde , şifre kullanıcı adı doğrulanıyor ekranı geldiğinde makine reset atıyor kendine .

    Sistemi baştan defalarca kurmama rağmen bu problemi çözemedim. Takılı diğer usb cihazları çıkardım ama yinede fayda etmedi. Sürücler zaten doğru bir şekilde yüklediğime eminim çünkü zaten PPPOA VCMUX 8-35 dışında hiçbir sürücüyü yüklediğimde makine çevirmeli ağı yüklemiyor.

    Bu sorun beni modemden soğutmaya başladı ne yapmayalıyım arkadaşlar? veya bu tür sorun başına gelmiş ve çözmüş arkadaşlar



  • Canım benim bende Speedtouch kullanıyorum vede çok sağlıklı meret !
    Sistemi kurarken format atıyormusun yada şöyle diyeyim modele alakalı her şeyi kaldır ( silindir kafa sayısını silmek için ) öyle dene, modemi çalışan bir bilgisayarda dene belki modem arızalanmıştır. modemi elektrik ve telefon hattından çıkart baya bi beklet ( mıktatıslaşma olmuştur belki ) pc kapanıyor diyosun işlemcinin ısısını kontrol et vede pc ne komple sıkı bir virüs taraması yap. aklıma gelen bunlar kolay gelsin
  • Suclu bulundu ZONE ALARM ın son versiyonu . daha önceki versiyonlarında böyle bir şey yoktu ZONE ALARM ı kaldırınca düzeldi makina.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.