Şimdi Ara

D-Smart a Gecmeyi Dusunuyorum Ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Normalde teledunya uyesiyiz basit kanallar var iste. Televizyonumuz da tuplu bu arada :). Bayramdan sonra evimizi degistirecegiz tasindigimiz yerde teledunya yokmus sanirim , benim internetim de uydunetti. Internet ve tv aboneliklerimizi degistirmek zorunda kalicaz. Abim bi arastir falan demisti biraz bakindim internet+d-smart icin iyi sayilabilicek fiyatta kampanyalar var begendim ama beni dusunduren uydu alicisi meselesi. Maxi paket + 8 mb e kadar limitsiz(25gb) olan tarifeye gecmeyi dusunuyorum. Hd uydu alicisini dsmarttan aldigimizda ne kadar ek fiyat odeyecegiz bunu anlayamadim. Simdiden tesekkurler



  • Arkadaşım internet senin için önemli ise smile adsl'i bir araştır derim. Çünkü smile adsl hakkında hiç iyi haberler duymuyorum. Bende düşünüyordum ama beni caydıran yanı bu oldu. En çok belgesel kanalları için almayı düşünüyordum onları da izlemek artık paralı oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldness -- 4 Kasım 2011; 10:28:10 >
  • Superonline+Digiturk öneririm
  • Taşınacağımız yerde süperonline oldugunu zannetmiyorum ya umarım vardır da pek ummuyorum açıkcası site değil çünkü.Ama varsa direk geçerim.Sonra digitürk mü d smart mı duruma göre bakarız.Tekrardan belirtiyim şu uydu alıcıları ne kadar. D smarttan ya da digitürk ten ayrı alsak ucuz bir hd model işimize yarar mı?
  • Tabi ki
    Turksat tan FTA olarak TRT HD A HABER HD ATV HD kanallarını izleyebilirsiniz.Ek çanak antenler ile diğer uyduları da izlersiniz.Dilerseniz HD uydu alıcısı alıp D-Smart Modül ile kendi uydunuzda D-Smart kanallarını izleyebilirsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coldness

    Arkadaşım internet senin için önemli ise smile adsl'i bir araştır derim. Çünkü smile adsl hakkında hiç iyi haberler duymuyorum. Bende düşünüyordum ama beni caydıran yanı bu oldu. En çok belgesel kanalları için almayı düşünüyordum onları da izlemek artık paralı oldu.

    4 senedir SMILE ADSL kullanıyorum TTNET müşteri hizmetleri ile muhatap olmadığıma çok memnunum. 4 senedir bir kez 3 saat bakım nedeni ile kesildi. Ve de TTNET'e göre daha az ödüyorum sürekli.
  • TTnet 8 mb internet 2 ay ödeme 10 ay 40 lira ödeye üye ol.
    D-smart tada internet üzerinden 2 yıl 29.90 a maxi +hd üyeliği yaptır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: invisible

    TTnet 8 mb internet 2 ay ödeme 10 ay 40 lira ödeye üye ol.
    D-smart tada internet üzerinden 2 yıl 29.90 a maxi +hd üyeliği yaptır.

    Olmaz pahallıya gelir. Öncelikle HD TV'si yok. 2 senelik eğlence paketi SD cihaz kampanyalı almalı 199 liraya. Aylık 8 lira 30 kuruşa TV işi hallolur ve Teledünyadan daha fazla şey izler.

    İnternet için de Smile kullanıyorum ben 9 ay yarı fiyatına 24 ay taahhütlü 8 mbs net limitsiz taahhütün son yalarında 45 lira ödüyorum. 54 değil 45 liraya vermeseler bile 9 veya 12 ay yarı fiyatına kampanyası ile daha karlı çıkar.

    Yapmaması gereken hareket Smile Adsl + D-Smart paketi almak zira pahallıya geliyor.

    Ayrıca HD TV almayı düşünüyorsa da Panasonic Gw30 1599 liraya bulunuyor. Dahili uydusu var o zaman da 1 senelik modüllü HD D-Smart üyeliği alabilir. Aylık 16 lira 59 kuruşa gelir.




  • Sayın engunaydin arkadaşım hd alıcı illa hd tv de kullanılacak diye birşey yok:) hde yi hd ye özel 3 4 kanalı da izleyebilir SD olarak daha geniş bir kanal yelpazesi kullanabilir ileriki yıllarda hd tv alırsa elinde cihazda olmuş olur sen uygunluk hesabını güzel yapmışsın ama daha fazla kanal olması iyi olur diye düşünüyorum.
  • Uykulu uykulu yazmayı unutmuşum arkadaşlar hd tv alacağız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.