Şimdi Ara

*** Doğalgaz Sobası Sorunu ***

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
14.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ev çok soğuk olduğundan sobayı sıfırdan direk 6 konumuna getirip yaktım ve haliyle sıcak/soğuk değişiminden pat küt ses gelmeye başladı genleşmeden dolayı.


    Bu sesler ardından yüksek sesli bir ses geldi ve soba kendiliğinden söndü; pilot ateşe kadar Ateşi görebildiğimiz camdan içerisi sanki eskiden bu kadar net görülmüyordu, bunun bir koruma zımbırtısı falan mı vardı arada acaba? Bilgisi olan veya başına gelmiş arkadaşlardan durumun vehameti hakkında yorum yapmalarını istiyorum, şu an tekrar yaktım fakat içime kurt düştü. Patlatmayalım gece gece...


    *Sadece ciddi ve samimi yorumlar lütfen, cıvıklık yapılcak konu var yapılmayacak konu var. Konu dışı özel'den bu saatte yanıt alamayacağımı varsaydığım için buraya açtım.



  • gazı söndür yat sabah bakarsın.Mazallah diğer türlü ya gaz sızıntısı ile ölürsün.Yada patlama bağlı atomlarını toplamak zorunda kalırlar.
  • İnternetten araştırdığım az buçuk bilgiye göre emilimde sorun olabilirmiş fakat o gelen yüksek ses ve dediğim gibi (belki kuruntum) alevin net görünmesi tedirgin etti beni. Sabaha daha çok var malesef... Neyse kapatıyorum hatta apartmandan vanayı da kapatıcam fakat yine de bilgili ve tecrübeli arkadaşlardan yanıt bekliyorum. Servis çağırıcam muhtemelen, o da tuzluya gelirse zaten pek tatlı olmayan maddi durumum iyice yerin dibine gircek.
  • yazdan beri yakmadığın için borulara hava dolmuştur sende direk yaktığın için hava ve gaz beraber gelmiştir kesilip tekrar alev alınca yüksek basınçtan dolayı küçük çaplı patlama meydana gelmiştir. servis 70 tl para alıyor, ben geçen hafta çağırdım. büyük ihtimalle sobanın içini elektrli süpürge ile temizliycek, ıslak bez ile camı ve alev bölümünü silicek belki de çakmağı değiştirir ve gider. Bacayı temizletmeyi unutmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.