Şimdi Ara

FujiFilm Pinefix HS20EXR video çekimde odaklama sorunu.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.
    FujiFilm Pinefix HS20EXR ürünü yeni aldım ve de full HD video çekim esnasında cihaz arada bir çekim yaparken bulamnıklaşıp tekrar odaklamaya çalışıyor, hareketsiz kalıyorum ama yine aynı durumu yaopabiliyor. Bu sorun benden mi kaynak lı anlayamadım, daha ilk günden bu yüzden canım sıkıldı. TEcrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.



  • eğer ürünü iade etme şansın varsa sana sony hx100 ü öneririm bu cihaz videoda hs 20 den çok üstün . birçok makine kullandım videoda odaklama sorunlarıyla karşılaştım bunun cihazla alakası olduğunu düşünüyorum. eğer videoda çekiyorsan kesinikle sony hx100 diyorum
  • Ürünü hediye çeki ile aldım ve aldığım yerde maalesef sony hx100 serisi yoktu, olsa zaten onu alacaktım, ürünü güncel versiyonu yükledim, biraz azalma oldu odaklama konusunda. Bu sefer yeni güncelleme ile full hdd çekimde karanlık çekim yapıyor, bu bahsettiğim akşam çekimleri ile ilgili, anlayamadım gündüz çekimi yapamadım işteyim, eğer gündüzde aynı problem olursa servise göndermeyi düşünüyorum.

    Ayrıca cihazın çektiği fotoğraflarda o istediğim kaliteyi ev içi akşam çekimlerinde bulamıyorum, exr auto mod kullanıyorum o modun içinde farklı seçenekleri denedim ama bir türlü cihaza ısınamadım. Mümkün olduğunca araştıracağım deneyeceğim. Olmadı cihazı satmayı düşüneceğim.
  • O cihazın acayip bir fanatik kitlesi var ama birkaç ay önce sizin gibi alıp aldığının ilk haftası-ilk ayı elinden çıkartanları da biliyorum. Fotoğrafta kaliteyi arıyorsanız bu cihaz size bunu vermekten uzak bir cihaz. Bazı yerlerde fiyat/performans olarak iyi deniliyordu ama artık onun da hükmü kalmadı(gerçi performans olarak hiç yoktu ya, işte insanlar bir sürü zumu var diye performans olarak görüyor demek ki). Bu ve bir önceki modeline ait başlıklar var forumda. Müsait olursanız bir bakın, görün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.