Şimdi Ara

acer one 722 , karman çorman izlenimler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
10.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • NOT :KIYMETLİ ARKADAŞLAR ,NASIL YAPILACAĞINI BİLSEM TEKNİK BİR İNCELEMEDEN GEÇİRİR BURADA YAYIMLARDIM.ANCAK FORUM MESAJLARINA SS ,LINK,VIDEO NASIL EKLENECEGINI BILMEDIGIMDEN(FORUM YONETICILERI FORUM KULLANMA KILAVUZU GIBI BIR SAYFA HAZIRLAYABILIRLER...) BU KARINCA KARARINCA MESAJLARLA NETBOOK HAKKINDA BILGILER VEREBILMEKTEYIM. SORUNUZ , KULLANICI DENEYIMLERI HAKKINDA BILMEK ISTEDIKLERINIZ OLURSA YARDIMCI OLUVERIRSEM NE MUTLU BANA.
    **********************************************************************

    Cihazı almamdaki en onemlı unsur FİYAT/BOYUT(ebat) rasyosuydu. 520tl ye 11.6 ınch ebatında ve asagıda sıraladıgım ozellıklerde bır netbook alabıldım.Pıyasada elbette aynı ebatlarda daha marıfetlı guclu cıhazlar var ancak fıyatları 900tl den baslıyor ve 4000tl ye kadar cıkıyor 800tl den ıtıbaren netbook yerıne laptop ya da masaustu bılgısayar almayı daha akilane buldugumdan 500tl ye sıfır gıcır gıcır ,ufak ama uretkenlık ve multımedya ımkanı sunan bır cıhaz edındım .mutluyum.


    Config :

    AMD C 60 ,1,33ghz cift cekırdek
    2 gb ram ddr3 1066mhz 4gb destegi var..
    amd radeon 6290 ekran kartı 256 mb ayrılmıs ,ıhtıyac halınde ramden yıyen
    11.6 ınch ekran 1024x600 cozunurluk -tek kotu tarafı-
    3 usb,hdmı, bluetooth
    500gb hdd
    batarya 6 hucrelı.

    cıhazdan alınan keyıf, verımlılık : huzura erdım .
    ***********************************
    not: hoparlorunu goremedım bır turlu bır yerden ses cıkıyor ama bulamadım sesı bangır bangır bag olufsen ya da pıonerr tarzı ummayın,bıdık bır hoparlör var de nerede bulamadım.
    soylenene gore 8 saat garantı 11 saat max pıl suresı var ,
    performans konusunda bir izlenim vermek amacıyla şu deneyimimi derhal aktarayım .
    **********************************************************************
    google chrome 8 sekme açık iken ve bir dosya download ederken ,

    call of duty 2 oynadım
    ayarlar şöyle.
    800x600
    antialise kapalı
    number of corpses tiny

    40 fps nın uzerınde.

    -ferrarı vırtual race
    tum ayarlar sonuna kadar kokledım hatta HDR da acık
    800x600
    gayet akıcı kasma yok.

    max payne ,ayarlar high ,gayet akıcı


    aynı anda 5-10 sekme acık ,photoshop acık,media player acık 720p fılm seyredıyorum ve hdd imaj aktarıyorum =hıc bır sıkıntı yok

    bir tek kasmayı facebook da farmvılle dıye bır flash tabanlı oyun var onda yasadım ,gerıye kalan butun oyun programlarda kaymak gibi. birazdan fantezi olsun modernwarfare yukleyıp deneyecegım.
    sonuc:agzım kulaklarımda ,

    hafıf,kucuk,sessız,soguk :boyle bır cıhaza seneler once sahıp olmak vardı.

    not :bataryayı daha hıc ambalajından cıkartıp da takmadım.

    sorum ise : wın 7 starter kısısellestırme acısından zayıf ,aero kullanamıyorsunuz ornegın veya duvar kagıdını degıstıremıyorsunuz acaba w7 premıum a yukseltsem makıne kasar mı genel kullanımda bunu merak edıyorum.

    bu arada atom 1,66ghz netbook deneyımım de oldu , acero722 nın yanına yaklasamaz.

    sımdılık bunlar sorusu olanlar ıcın cevaplarım.

    su lınklerde yabancı ıncelemeler var ancak ıkısı de c50 ıslemcılı karıstırmayın lakın bır kanaat olusturur umarım.
    http://www.laptopmag.com/review/laptops/acer-aspire-one-722.aspx
    http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-One-722-Netbook.56413.0.html
    videoyu izleyin.
    http://www.youtube.com/watch?v=LEb-OWDgSmw&feature=related
    http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-One-722-Netbook.56413.0.html

    not 2: asus 1215 veya lamborghını cıhazlar var ayrıca amd e 350 cpu lu cıhazkar var ancak 1000tl ustu ve cıvarı oldukları ıcın bana 520 tl 10 taksıte mal olan bu cıhazı sectım ,mesutum.

    saygılar arkadaslar ,
    sorularınız olursa yardımcı olmaya calısırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendemail -- 12 Aralık 2011; 19:37:06 >



  • hayırlı olsun , bende elinizdeki cihaza karşılık sormak istedigim 2 ürün var. fiyatlar lenovo f/p olarak daha yakın ama tablet toshiba yüksek.

    toshiba tablet ile lenovo kıyası yapılabilirse daha iyi olur.yani ACER a +100 tl ekleyerek lenovo yu almak bana sanki daha cazip olur gibi geldi ne dersiniz? +100 tl farka degermi?

    1: LENOVO S205 AMD DUAL CORE E-350 1.6GHZ-2GB DDR3-320GB-11.6'' grafik :6310m fiyat : 730 tl civarı, bulunabilirlik : 0

    digeri tablet, toshiba

    AT105-T1016 Tablet Pc : 10.1 ekran(1280*800)hdmi+ usb. stereo. fiyat : 1000 tl bulunabilirlik: azda olsa var.

    :İŞLEMCİNVIDIA Tegra 2 1.0 GHz Mobil İşlemci İŞLEMCİ TÜRÜTegra RAM1 GB Ram SABİT DİSK16 GB Kapasite İŞLETİM SİSTEMİAndroid 3.1 Honeycomb İşletim Sistemi EKRAN KARTINVIDIA GeForce Ekran Kartı EKRAN BOYUTU10.1\" LED Ekran (1280 X 800) EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ1280 x 800 SES ÇIKIŞIStereo
  • f7p olarak guzel bir ürün bataryayı denedinizmi kac saat gidecek ? soylediginiz kadar performanslı bir netbookun hemde 11.6 inç ekranla 11 saat (batarya 6 hucreli 56 w ise) dayanması imkansız isterseniz acın winampı sadece muzik dinleyin yinede 11 saat dayanmaz
  • Kıymetli arkadaşlar ,

    @turkishwizard

    Batarya sancısız sıkıntısız 7 saat gidiyor test amaclı denedim ,sistem boşta değildi...

    winamp acık ,gece oldugundan kulaklık takılı etısı ne derece olur bılmıyorum...
    browser acık (download yapıo)
    ekran koruyucu acık
    arkada calısan programlar .mcafe virus scanner ,messenger ,adobe ve google updater,acer ın 4 programı

    @sedoman 34

    Bende lenovoyu bulabılseydım farkına bakmadan direk alacaktım ,cunku donanımı ve ekranı tam benlık,daha yuksek, acer 722 yı 2 ye rahat rahat katlar kanaatımce ve lenovo guvencesı en buyuk artısı
    ben bulamadıgımdan almadım ,eger ımkanınız varsa hıc dusunmeyın,derhal alın...

    aynı donanımda sony vaio var teknosa da satılmakta ancak 1250tl gıbı fıyatı oldugundan bana pek cazıp gelmedı.
    ben tam 520 tl ye 10 taksıt denk getırdım.

    diğer taraftan tabletle netbooku lutfen bırbırının alternatıfı olarak dusunmeyınız ,ANCAK netbookta tablet işlerini yaparım dıyorsanız ,tablet almanız daha ıyı olur 8kım ne derse desın tablette excel word vb. bır yere kadar ve wın 7 oldugundan dıledıgınız tur program bulabılıyorsunuz ) , bir tablete asık olmak ıstıyorsanız ve ıtunesa da gıcık degılsenız 1000tl lere kadar da cıkarım dıyorsanız IPAD alın ve senelerce agrısız sıkıntısız bır cıhazınız olsun ,
    tum endustrı ipad ıle yarısamaz bence ,asusun transformerını bulabılıyorsanız onu alın (arkasından tumlesık klavyesı cıkıyor ve bır netbook gıbı kullanılabılıyor)

    hem tablet hem netbook alacagım ve hayatımın elektronıkle olan arayısları son bulacak dıyorsanız
    casper tablet ve acer,asus netbook kombbınesı yapabılırsınız =1000 tl cıvarı tutar.

    sonuc olarak sızın yerınıze karar verecek degılım lakın goruslerım bunlardır.

    saygılarımla kıymetlı arkadaslar.
  • tşk ler fikirlerini paylaştıgın için. bende dell 11 z var kardeşimde netbook/ laptop arası standart gündelik kullanım için bir cihaz arıyor. bende bendekini ona bırakıp üstüne biraz daha ekleyip acaba tablet alsammı veya yeni nesil 11,6 lardan alsammı azda olsa oyun avantajından ötürü.

    tablet olayına dün kısaca özet geçtim. ipad dışındaki diger alternatifler arasında tablet lerde donanımsal dahili ekipman olarak ciddi zaafiyetler var.yani bu benim görüşüm tabi, herkesin kullanım şekline göre işleyiş degişiyor. ipad haricinde digerlerine baktıgımda fiyat farkları dışında baglanabilirlik veya çöz ve ekran boyutları açısından epey farklar var. toshiba ile kıyasladıgımda (bulunabilirlik zayıf ) toshiba birçok yönden daha cazip .oysa forumda derinlemesine hiç incelenmemiş ve stok sorunları nedeniyle kullanıcısı yok sanırım. fiyat asus la aynı halbuki. ayrıca lenovo tablet i de inceledim aynı şekilde toshiba ile birlikte sanki öne çıkıyor gibi.her ikiside ortalarda yok ancak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sedoman34

    tşk ler fikirlerini paylaştıgın için. bende dell 11 z var kardeşimde netbook/ laptop arası standart gündelik kullanım için bir cihaz arıyor. bende bendekini ona bırakıp üstüne biraz daha ekleyip acaba tablet alsammı veya yeni nesil 11,6 lardan alsammı azda olsa oyun avantajından ötürü.

    tablet olayına dün kısaca özet geçtim. ipad dışındaki diger alternatifler arasında tablet lerde donanımsal dahili ekipman olarak ciddi zaafiyetler var.yani bu benim görüşüm tabi, herkesin kullanım şekline göre işleyiş degişiyor. ipad haricinde digerlerine baktıgımda fiyat farkları dışında baglanabilirlik veya çöz ve ekran boyutları açısından epey farklar var. toshiba ile kıyasladıgımda (bulunabilirlik zayıf ) toshiba birçok yönden daha cazip .oysa forumda derinlemesine hiç incelenmemiş ve stok sorunları nedeniyle kullanıcısı yok sanırım. fiyat asus la aynı halbuki. ayrıca lenovo tablet i de inceledim aynı şekilde toshiba ile birlikte sanki öne çıkıyor gibi.her ikiside ortalarda yok ancak.
    ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendemail -- 12 Kasım 2011; 8:49:44 >
  • tşkler zahmetine gayet net açıklamışsın. ben ıpad ile şuan için ilgilenemiyorum.

    lenovo yu begendim , tablet olarak ta sadece toshiba ve lenovo yu begendim.

    benim için tablet te olsa:

    hdmi yoksa , usb yoksa, mkv leri çatır çatır oynatmıyorsa bana uymuyor , convert vss işleri bence artık çok eskide kaldı. tlf a da ihtiyaç duymuyorum.

    o yüzden seninde yorumların sonrasında lenovo yu bulabilirsem dedigin gibi ilk önceligim kendisi olur. bu arada vatan da ürünü satınalacak bir buton çıkmıyor, belkide üye olarak bakmadıgım için yada o stokta olan şehirlerden transfer yapmıyorlar , neyse çok aceleye getirmeden onu takip edecegim.
  • pil süresi iyiymiş tskr cevap için birde windows puanlama yapıp buraya fotosunu koyabilirmisin merak ettim benım asus 1015 px le puan farkını
  • windows puanlama screen shot ı buraya koyacagım ama DH mesajına nasıl ekleyecegımi bılmıyorum..
    imageshack adlı bır sayfa aracılıgıyla ekledım


    http://img339.imageshack.us/img339/9634/w7derecelendirmeacer072.jpg

    http://imageshack.us/photo/my-images/339/w7derecelendirmeacer072.jpg/



    Uploaded with ImageShack.us




    denediğim oyunlar

    raınbow 6 vegas 2 : 640x480 ,antı alias kapalı ,digerleri high ,akıcı...
    freedom fighter : 1024x600 full,hıgh akıcı
    pes 2007 : 1024x600 full,hıgh akıcı
    max payne 2 : 1024x600 full,hıgh akıcı
    call of duty 2 : 1024x600 full,hıgh akıcı -antı alıas kapalı
    splınter cell 2 : 1024x600 full,hıgh akıcı
    prince of persıa 2: 1024x600 full,hıgh akıcı
    ferrarı vırtual race : 800x600 full,hıgh akıcı
    nfs underground 2 : 1024x600 full,hıgh kasıyor, 640x480 yıne kasıyor ama oynanabılır
    hawx : 800x600 full,medıum akıcı
    nba 2008 : 1024x600 full,hıgh akıcı
    commandos 3 : 1024x600 full,hıgh akıcı

    diğer taraftan :aynı anda 1080p ıkı adet dosya acıp seyredın donma bozarma yok

    ekran kartı degıl de ıslemcıye abanan uygulamalarda bıraz tıkanma oluyor zaman zaman
    ama ıslemcıye ne zaman abanan bır uygulama baslatsam genelde aynı anda wınamp ,chrome ,bır kac program daha acık oluyordu bende
    ama dedıgım gıbı ıslemcıden masaustu performansı beklemeyın ,lakın atom ıslemcı netbooklar yanına dahı yaklasamaz

    merak edenler ıcın sunu da soylıyeyım
    photosop cs 4 calıstırdım ,fıltrlerı hıc kasmadan yapıstırabılıyorsunuz ,sorun yok
    Ofis programları zaten rahat rahat calsıyor

    sunu soylemeden de gecemeyecegım afobe flash 11 yukledım ınanılmaz gıcık bır eklentı,
    soylekı kasıyor cıhazı ,dayanamadım 4 cekırdeklı 6 gb ramlı dıger bılgısayarda aynı eklentıyı
    yukledım yıne kasıyor ,corei7 ıslemcılı tanıdıgın bılgısayarında da kasmalara sebep olmakta

    ayrıca adobe acrobat reader sırf onlıne bır yerlere baglanma takıntısından kasıyor son derece

    sıstemden kaldırıp alternatıf bır seyler bulacagım

    bunun harıcınde html 5 canavar gıbı calısıyor.

    google sketch up cok ıyı calısmakta

    google earth canavar gıbı calısıyor

    sımdılık bu kadar ,denememı ıstedıgnız bır program uygulama varsa yazınız

    he oyunlara gelınce bende ısterdım wıthcer2 ,ya da crysıs 2 yı bu bılgısayarda calıstırmayı
    ancak o oyunlar su an elımde yok ,elımde olan oyunlar yukarıda

    saygılarımla arkadaslar...


    cok cok onemlı not :
    ekran cozunurlugunun 1024 x 600 ıle sınırlı olması senelerce yuksek cozunurluge alısmıs olmamdan oturu
    cok hos olmuyor ,msn messenger acıyorsun ne öyle pencere tum ekranı kaplıyor ,
    kısa zamanda pidgin kullanıp bunu asacagım
    msn messenger öküz bir program zaten icq nun tassagını yesınler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendemail -- 31 Ekim 2011; 21:03:46 >
  • vayy gercekten puanları cok iyi benım asus 1015 px 3.4-4.9-3.0-3.0-5.9 arada baa bir fark var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkishwizard04

    vayy gercekten puanları cok iyi benım asus 1015 px 3.4-4.9-3.0-3.0-5.9 arada baa bir fark var

    bnm de aynı senin gibi. iyi performans veriyo demekki amd li ler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bydemirci

    quote:

    Orijinalden alıntı: turkishwizard04

    vayy gercekten puanları cok iyi benım asus 1015 px 3.4-4.9-3.0-3.0-5.9 arada baa bir fark var

    bnm de aynı senin gibi. iyi performans veriyo demekki amd li ler

    grafiklerin ustun olması cok onemli degil benım ıcın grafikleri kasacak oyun oynamıyorum daha dogrusu cok az oyun oynuyorum ama işlemcideki farkı görünce kıskandım daha ben alalı 2 ay oldu vatanı kandırmanın bir yolunu bulsamda degisebilsem keske
  • bende test edilen oyunlar için de pes2007 ye şaşırdım. ben sanıyorumki ya pes 6 vardır. yada 12 diger aradaki seriler tırıvırı. konami ancak 6 da bir iyi bir seri yakalıyor. yani 2018 e kadar beklemek lazım kimbilir. birde 1024*768 altında bir çözünürlükte neden ısrarcılar bu laptop üretileri hiç anlamıyorum. 1024*600 den ne kadar fazla kazanç saglıyorlarsa artık.
  • slm hocam ben de sizin gibi amd c6o acer kullanıyorum.nereden 520tl ye aldınız.ben 620tl verdim ama değiyor.şarjı benim5 saat civarı gidiyor wifi açıkken arada bir kısa video seyrediyorum.2. sorum 4.2 derecelendirmeyi nasıl yaptınız .ben win7ultimate yüklü iken 3.4 görüyorum.4.2 ye nasıl ulaşabilirim tsk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkishwizard04

    quote:

    Orijinalden alıntı: bydemirci

    quote:

    Orijinalden alıntı: turkishwizard04

    vayy gercekten puanları cok iyi benım asus 1015 px 3.4-4.9-3.0-3.0-5.9 arada baa bir fark var

    bnm de aynı senin gibi. iyi performans veriyo demekki amd li ler

    grafiklerin ustun olması cok onemli degil benım ıcın grafikleri kasacak oyun oynamıyorum daha dogrusu cok az oyun oynuyorum ama işlemcideki farkı görünce kıskandım daha ben alalı 2 ay oldu vatanı kandırmanın bir yolunu bulsamda degisebilsem keske

    ben de oyun oynamıyorum ama photoshop felam olsun programlar ve performans için iyi. hakkaten ben de kıskandım şimdi 450tl ye almıştım samsung n150 yi keşke takasla falan değişm yapabilsek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eğitimşehitleri

    slm hocam ben de sizin gibi amd c6o acer kullanıyorum.nereden 520tl ye aldınız.ben 620tl verdim ama değiyor.şarjı benim5 saat civarı gidiyor wifi açıkken arada bir kısa video seyrediyorum.2. sorum 4.2 derecelendirmeyi nasıl yaptınız .ben win7ultimate yüklü iken 3.4 görüyorum.4.2 ye nasıl ulaşabilirim tsk

    netbook u ilk aldıgımda benım w7 puanı ıslemcı kısmı ıcın soyluyorum 3,7 idi...

    tum gorsel ogelerı kaldırdım,arkada calısan servıslerın alayını kapattım , pencereler su bu hepsı klasık wındows gorunumunde , bılgısayar son derece rahat bu sekılde ve wındows puanı ortada ,,
    bunu yapmak nereden aklıma geldı dersenız ,eskı laptobum da gamebooster dıye bır program kullanıyordum
    o programı tekrar edınıp kurdum calıstıdıgında hangı programları servıslrı kapatıyorsa lıstesını cıkardım ve gerı dondugum de "process explorer pro " dıye bır program sayesınde arkada calısan ne kadar gurultu sıkıntı varsa tarıhe gomdum... bılgısayar son derece rahatladı...

    tavsıye ederım , ılgılı programları bulabılecegınız link

    www.downarchive.com
    .com dan gıremezsenız .net veya .org deneyın mırror hepsı...
    520 tl ye vantandan aldım bostancı dan ...aksamleyın topkapı da sordum 570 dedıler ,tamam alıyorum dedım sonra buradakı bız konusurken satıldı dedıler sonra bak bakalım nerede varmıs dıye sordum bostancıda 4 tane kaldıgını soyledıler bostancıya gıttıgım de fıyat 603 tl ıdı ,sonra nasıl olur dedım 570 gozukuyor deyınce ,kasa da 520 10 esıt taksıtle odeme yaptım ,kur parıteden dolayı o fıyata geldı sanırım ...

    bende sasırdım, cunku 1 hafta evvel asus c50 680tl ıdı... benım ıcın bır netbooka verılecek en fazla para 250tldır aslında ama bunu ıyı kı almısım , baska bır seye ıhtıyacım yok ...
    pil suresı hususuna gelınce nasıl 5 saat gıder sasırdım acıkcası
    benım 7 saat kafadan suruyor
    su programı bır denesene" battery double" arat google dan cıkar lınkı

    ısletım sıstemı konusunda wın7 ultımate daha ıyı olacak sanırım cunku ram ,cpu,gpu daha verımlı kullanmakta ,

    makıne daha da rahatlar sanırım bu starter oyle kotu kı ...
  • @sendemail arkadaşım bende bu netbook u düşünüyodum ve çözünürlüğü yüzünden hp dm1 3200et (amd e-350) ye yöneldim teknosada veya benzeri yerlerde görüp deneme şansın oldumu hiç hp yi bide senin görüşlerini alıyım
  • tsk cevabınız için.bilgisayar konusunda özürlüyüm.netbook için verdiginiz likte ücretli görünüyor.ayrıca hangi programlar netbooku rahatlatır sizi baya yorucam anlasılan
  • fgereksiz msj



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendemail -- 21 Aralık 2011; 16:38:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sendemail

    quote:

    Orijinalden alıntı: eğitimşehitleri

    slm hocam ben de sizin gibi amd c6o acer kullanıyorum.nereden 520tl ye aldınız.ben 620tl verdim ama değiyor.şarjı benim5 saat civarı gidiyor wifi açıkken arada bir kısa video seyrediyorum.2. sorum 4.2 derecelendirmeyi nasıl yaptınız .ben win7ultimate yüklü iken 3.4 görüyorum.4.2 ye nasıl ulaşabilirim tsk

    netbook u ilk aldıgımda benım w7 puanı ıslemcı kısmı ıcın soyluyorum 3,7 idi...

    tum gorsel ogelerı kaldırdım,arkada calısan servıslerın alayını kapattım , pencereler su bu hepsı klasık wındows gorunumunde , bılgısayar son derece rahat bu sekılde ve wındows puanı ortada ,,
    bunu yapmak nereden aklıma geldı dersenız ,eskı laptobum da gamebooster dıye bır program kullanıyordum
    o programı tekrar edınıp kurdum calıstıdıgında hangı programları servıslrı kapatıyorsa lıstesını cıkardım ve gerı dondugum de "process explorer pro " dıye bır program sayesınde arkada calısan ne kadar gurultu sıkıntı varsa tarıhe gomdum... bılgısayar son derece rahatladı...

    tavsıye ederım , ılgılı programları bulabılecegınız link

    www.downarchive.com
    .com dan gıremezsenız .net veya .org deneyın mırror hepsı...
    520 tl ye vantandan aldım bostancı dan ...aksamleyın topkapı da sordum 570 dedıler ,tamam alıyorum dedım sonra buradakı bız konusurken satıldı dedıler sonra bak bakalım nerede varmıs dıye sordum bostancıda 4 tane kaldıgını soyledıler bostancıya gıttıgım de fıyat 603 tl ıdı ,sonra nasıl olur dedım 570 gozukuyor deyınce ,kasa da 520 10 esıt taksıtle odeme yaptım ,kur parıteden dolayı o fıyata geldı sanırım ...

    bende sasırdım, cunku 1 hafta evvel asus c50 680tl ıdı... benım ıcın bır netbooka verılecek en fazla para 250tldır aslında ama bunu ıyı kı almısım , baska bır seye ıhtıyacım yok ...
    pil suresı hususuna gelınce nasıl 5 saat gıder sasırdım acıkcası
    benım 7 saat kafadan suruyor
    su programı bır denesene" battery double" arat google dan cıkar lınkı

    ısletım sıstemı konusunda wın7 ultımate daha ıyı olacak sanırım cunku ram ,cpu,gpu daha verımlı kullanmakta ,

    makıne daha da rahatlar sanırım bu starter oyle kotu kı ...


    ben hiçbir ayar yapmadan puan ölçmüştüm vay anasını bununda hilesi varmıs biz türkler windowsu bile kandırmanın yollarını bulmuşsuz arkadaşın dedigi gibi ayar yapmadan işlemci 3.4 alıyorsa atom n570 ile hemen hemen aynı performansta demektir ( zaten internetteki testlerdede fusion la , atom N570 in işlemci gucleri hemen hemen aynı ama ekran kartı olarak fusion güçlü , batarya ömrü olarakta atom güçlü diyordu demekki doğruymuş )
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.