Şimdi Ara

Yekta Kurtulus ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fatih Terim neden Yektayı oynatmıyor anlamiyorum ilk 18e aldigi halde ilerleyen dakikalarda oyuna bile almiyor engin yokken yektayi enginin yerinde deneyebilirdi veya engin sakatlandigi zaman yerine yektayi alabilirdi ama ft ne yapti sag bek adami forvet arkasinda denedi sol acik adami denedi yazik ediyorlar cocuga seneye anadolu takimlarindan birine gider artik



  • Yekta'yı oynadığı sınırlı süre içerisinde gördük bu sene. Fatih Hoca'nın oynattığı oyuna yetişemiyor. Çok fazla pas hataları var. Kondüsyon olarakta biraz zayıf görünüyor. Kedini toparlaması lazım. Yekta iyi bir Galatasaray'lı olduğunu söylüyor her fırsatta, eğer öyleyse daha fazla çalışması gerek. Tembelliğe alışmış gibi gözüküyor. Gerçi Riera kadar katkı yapabileceği düşüncesindeyim..
  • Yekta tembel değil. Her zaman forma için savaştığını belirtiyor zaten ve kendisi fanatik GSli. Belki kondisyonu düşüktür ama 2. yarı bile almıyor oyuna Fatih hoca. Türkiye kupasında falan şans bulup kendini kanıtlar düşüncesindeyim.
  • Aydın Yılmaz'ın yerine Antalya maçında oynamalıydı diye düşünüyorum. Umarım bu akşam bu hatayı yinelemez FT.
  • Yazık etti kendine, GS sevdası için geldi ama düşman yapacaklar adamı. Sabriyi bile 10 numara oynadan FT şu adama 2 dk şans tanımıyor.

    Ha antremanda olan o siz değilsiniz o daha iyi bilir diyecekler gelmesin mümkünse...
  • Aydın Yılmaz'a uyuz oluyorum. Bir insan hiç mi geliştiremez kendini ve bu kadar umarsız olur. Onun bu takımda hep 18lik kadroda olması galiba imzayı ucuza attığının göstergesi. Genç adamlarsınız azıcık canlı olun be.Tekniğini falan bıraktım. Aydına bakınca Sabriye şükür diyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vetivet

    Aydın Yılmaz'a uyuz oluyorum. Bir insan hiç mi geliştiremez kendini ve bu kadar umarsız olur. Onun bu takımda hep 18lik kadroda olması galiba imzayı ucuza attığının göstergesi. Genç adamlarsınız azıcık canlı olun be.Tekniğini falan bıraktım. Aydına bakınca Sabriye şükür diyorum.

    +1905

    Her gelen t.d denedi Aydın'ı ama yıllardır beklediğim patlamayı yapamadı.Seneye kendini anadolu kulüplerinde bulur artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _deadmaster

    quote:

    Orijinalden alıntı: vetivet

    Aydın Yılmaz'a uyuz oluyorum. Bir insan hiç mi geliştiremez kendini ve bu kadar umarsız olur. Onun bu takımda hep 18lik kadroda olması galiba imzayı ucuza attığının göstergesi. Genç adamlarsınız azıcık canlı olun be.Tekniğini falan bıraktım. Aydına bakınca Sabriye şükür diyorum.

    +1905

    Her gelen t.d denedi Aydın'ı ama yıllardır beklediğim patlamayı yapamadı.Seneye kendini anadolu kulüplerinde bulur artık.

    Aynı görüşteyim Aydına verilen şans alt yapıdan 1-2 kişiye verilseydi şimdiye 2-3 yeni Ardamız olurdu bence. Aydın seneye küme düşer bence Bank Asyada büyük topçu olur.




  • Culio ve stancu'yla olan ortak özelliği olabilir mi sebebi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transfer edildiğinde Yekta'dan fazlasıyla ümitliydim, hala daha aynı ümidi taşıyorum. Yalnız belli başlı eksikleri var. Pres konusunda oldukça başarılı olmasına rağmen fizik, şut, pas ve oyun kurma konusunda kendisini geliştirmesi gerekiyor. Bir oyuncu istediği kadar top tekniğine sahip olsun, fiziği zayıf ise gerisi nanay. En yakın örneklerden, Emre Çolak'ı gösterebilirim. Bu eksiklikleri belli bir oranda tabii ki. Yani o açıklarını kapatamayıp, geliştiremeyecek düzeyde değil. Bunu daha net benzetmeyle açıklayacak olursam, hucum oyuncusu olarak Anadolu takımları için fazlasıyla yetenekli olmasına rağmen Galatasaray'da hucum oyuncusu olması için yeteneklerini bir üst seviyeye taşımalıdır.

    Bu yüzden kendisinden beklediğim fırsat buldukça özel antrenmanlar yapması doğrultusunda. Kişisel performans antrenörlerimiz de mevcutken, bunu iyi bir şekilde lehine kullanabilir. Eğer yaşayışına dikkat eder --bundan hiç şüphem yok--, gerektiği kadar iyi bir şekilde çalışıp, kendisine verilen tavsiyeleri dikkate alırsa; gerek karakteri, gerek Galatasaraylı oluşuyla, kulübün simge isimlerinden biri olmaması için hiç bir sebep yok benim gözümde.

    Bu haliyle 4,5 milyon euro eder mi? Katiyen etmez. Zamanında hangi akla hizmet bu kadar para verildi anlamamıştım, hala anlayamıyorum.

    Milli takıma çağırılması da ayrı bir olay. Necip Uysal'dı, Alper Potuk'tu... bu adamların yer alması gerekiyor A milli takımda. Galatasaray'ın kendisi ile birlikte milli takıma bunca oyuncu göndermesi de gurur verici bir hadise değil. Milli takımın yedek oyuncusu bile kendi takımında düzenli forma şansı bulmalı. Yekta ise bu haliyle kadroya çağırılmayı hak etmiyor.

    Yekta'nın Melo ve Selçuk varken Galatasaray'da forma bulacak kadar kaliteli olmadığını düşünüyorum. Bunun yanında kişiliğini ve Galatasaraylılığını çok seviyorum.
    Yekta'ya güveniyorum. Biz de şans verilmeyecekse, Trabzonspor'a verilsin de çocuğun futbol hayatını bitirmeyelim. Bize transferi söz konusuyken Şenol hoca ısrarla istiyordu.




  • Kadromuz bu sene genis ama nedense ayni isimler iyi de oynasa kotu de oynasa ilk 11'de ki yeri kesinlikle degismiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

    Culio ve stancu'yla olan ortak özelliği olabilir mi sebebi?

  • Arkadaşlar bir Kasımpaşa'daki Yekta'yı hatırlayalım..Oyuncu silmek çok kolay kazanması zordur,Allahtan hasta Galatasaray'lı..Hiç değilse kendi evimizde oynayacağımız maçlarda Yekta Selçuk'un yanında oynatılmalı.Bugünkü maçta inşallah ilk 11 çıkar gerekirse,11'de forma şansı bulamayanları bugün oynatsın hoca.Her sakatlıktan sonra kadro sıkıntısı çekmemek için buna alışmalıyız artık.Sercan'da Bursaspor'daki gibi sol açıkta oynasın,sakatlarda riske edilmesin.Kısaca;

     Yekta Kurtulus ??
  • yekta için biraz çabalanmalı bence. tam o yerin adamı
  • Kadroda eksik varken bile halen yekta yerine kaç sezondur kendisine güvenen teknik adamları hep boşa çıkartan , yıldızımız !!! Aydın'ı oynatıyorsa ya biz birşey bilmiyoruz , ya terim çok şey biliyor yada Aydın paramı yediriyor ne yapıyor anlamıyorum
  • Belkide Yekta antremanlarda isteksiz yada formsuzdur
  • O zaman Aydın antremanda çok istekli maçta fos. Düz mantık ile bu şekilde yorumlayabilirz. Aydın oynuyor, Yekta oynamıyorsa ben birşey bilmiyorum.
  • Yekta Engin'in yerine Engin'de Riera yerine oysa ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilk3r.s

    O zaman Aydın antremanda çok istekli maçta fos. Düz mantık ile bu şekilde yorumlayabilirz. Aydın oynuyor, Yekta oynamıyorsa ben birşey bilmiyorum.

    Evet doğru demişsin. Tam net olarak isim veremeyebilirim ama Aydın'ın antrenman performansının bir çok oyuncudan daha iyi olduğunu birkaç defa duymuştum ya da okumuştum. Ama el insaf, adamın maçta ne yaptığı ortada, hadi bir şans daha, belki bu sefer olur diye diye kaç yaşına getirdik adamı. Fatih Terim sezon öncesi kamp zamanı da Yekta için daha çok çalışmalı, bizim ondan beklentimiz daha büyük demişti. Ama şu bir gerçek Yekta her türlü Aydın'dan daha çok hakediyor formayı.

    Ayrıca kendi fikrim en geç sezon sonu Aydın'a da yol verilir.
  • Ah ulan o trabzon maçında sakatlanmayacaktı yekta ilk 11'in değişmezi olmuştu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.