Şimdi Ara

Edifier MP15 kullanan var mı?Tavsiye edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar laptop için hoparlör arıyordum Edifier MP15 modeli hoşuma gitti fakat ses kalitesi nasıldır hiç bilmiyorum.duyan bilen kullanan yorumları yazabilir mi?laptoptan tv seyrederken kullanacağım.müzik falan dinlemiyorum.bas falan o kadar önemli değil.önemli olan tv sesisnin yüksek çıkması malum laptop hoparlörleri çok yetersiz..



  • edifier ın masaüstü sistemleri oldukça güzel. laptop da da aynı seviyede ürün yapıyorlardır bence
  • Bende bu üründen almayı düşünüyorum hiç alan var mı acaba?
  • Ben yaklaşık 3 ay önce bu ürünü hiç aklımda yokken tesadüfen aldım. Sırf dolaşmak için mediamarkta girmiştim. İndirimli ürünleri sepetlerin içine atmışlar. Pazardan penye alırmış gibi sepeti kurcalarken bu hoparlör gözüme çarptı. 75liradan 27 liraya indirmişler. Tek bitane kalmış. Baktım gayet hoş gözüküyo. Dedim alım bi bakim. Beğenmezsem veririm birine yada durur kenarda. Eve geldim ki canavar bişey çıktı. Ufacık boyuna göre gayet net temiz ve oldukça yüksek sesi var. Orta seviye seste 4-5 saat gidiyo şarjı. Gayet sağlam küçük kibar bi alet. Kılıfı ve bilekliğiyle tam bir tarz. Bana göre eksik olarak sayabileceğim tek satırda olsa bir ekranının olmaması. Karttan müzik çalarken şarkı bulmada sıkıntı olabiliyor. Ayrıca tekrar ve rastgele seçeneklerinin olmaması da ayrı bi eksiklik... Her gören ve fiyatını öğrenen keşke bana da alsaydın diyor ama ne yazıkkı bir taneydi :)




  • Ben bu cihaza vatanbilgisayar'da ucuz 1+1 speaker ararken denkgeldim. %25 indirimli fiyatı 35 TL.

    edifier olmasına güvenerek almıştım, ama çok da bir beklentim yoktu açıkçası. Alırken sd karttan mp3 çalacağından bile emin değilken, eve geldiğimde cihaz beni şoka uğrattı.

    Bir kere sesi oldukça yüksek, 16gb lık kartı tanıyor, içine koyduğum çeşitli klasörler içindeki 100lerce mp3 ü ayırt etmeden oynatabiliyor, ileri tuşuna basılı tutulduğunda klasörden klasöre sorunsuz atlayabiliyor, parça geçişleri çok hızlı. Pil li-on,Parkda bayırda piknikte çatır çatır iş görür. Kendi oynatıcısında ekolayzır olmadığından tizler çok tatmin edici gelmiyor. Ama galaxy s2 deki poweramp oynatıcının ekolayzırı ile cihaz coşuyor, 35 TL ye böyle tiz beklemiyordum.

    Böyle bir taşınabilir cihaz almaktan korkuyorsanız, paranızın boşa gitmeyeceği bir speaker arıyorsanız, alın deneyin arkadaşlar, pişman olmazsınız, edifier sonuçta. Adamlar yalnızca speaker üretiyor, işleri bu. Bilgisayarınıza giriş seviyesi 1+1 speaker arayan arkadaşlar, zaten direkt bu cihazı alsın, hem speaker hem de taşınabilir mp3 player olarak kullanarak iki amaç için tek cihaz almış olurlar.

    Pili ne kadar gidiyor, henüz tecrübe edemedim, bunları sıcağı sıcağına yazdım.

    Sonuna kadar tavsiye ederim.




  • Ürün 10 numara, herkese tavsiye ederim.
  • Bu cihaz telefona nasıl bağlanıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.