Şimdi Ara

Bütün laptopları sergileyen bir mağaza var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul'da Anadolu ve Avrupa yakasında sattığı bütün laptopları ellettirmese bile açık olarak sergileyen bir firma ya da mağaza var mı? Bir laptop alacağım da öncelikli ve en önemli olarak ekran kalitesini düşünüyorum da bütün laptopları ekranlarına göre görerek kıyaslamak istiyorum. Parlaklık, keskinlik, bakış açısına göre bozulma yapmaması veya bunun az olması gibi noktalara dikkat edeceğim. Çünkü 107P mi satıp buna geçeceğim. 1152X864 @ 85 Hz den sonra bütün laptoplar çok dandik görüntü veriyorlardı ama yeni teknoloji ekranlar isteğimi karşılar mı diye merak ediyorum. Bunun dışında tabii fiatına göre diğer özelliklerinin da iyi olması tercih sebebim olur. İkincil ekran kartı, üçüncül ise hızlı bir disk. Fujitsu S. düşünüyordum ama burada yazılanlar yüzünden biraz soğudum. Diğer alternatifler ne olabilir? Cevaplayanlara çok teşekkürler..







  • :)) Sevgili Woodpecker
    Aynı işi geçen 2 ay önce yaptım. Sıralamamı yazmayayım gidip gördükten sonra buraya siz kendi sıralamanızı yazarsanız sevinirim göz zevkimiz benziyor mu karşılaştırmış oluruz.

    Tek bir yer mevcut gold pc nin istanbulda bakırköy civarında bulunan büyük 3 katlı mağazası bu çok önemli hizmeti veriyor. Tüm notebooklar açık şekilde bekliyor yanınızda bir görevli varken birazcık kurcalama şansı da buluyorsunuz. Burası sayesinde ekranları net olarak kıyaslayabiliyorsunuz. Gold müşteri memnuniyetine hiç önem vermeyen firmalardan olmakla birlikte satış konusunda çok başarılı. Satış sonrası ise herkesin bildiği gibi felaket. Yani firma işi gayet iyi biliyor.


    Saygılar
  • Öncelikle mağaza olarak Bakırköy ve Bostancı'daki Vatan Bilg.'lerde bir hayli fazla model olduğunu söyleyebilirim.
    Çoğunu kurcalamaya izin veriyorlar anladığım ve gördüğüm kadarıyla.

    Kendi görüşüm bu 3 isteğin karşısında F.S en kötü terciholacaktır yönünde...

    Saygılarımla,

    MERTŞENER
  • yalnız vatanda bilgisayarla kapalı. goldda açık olduğunu ben de yeni öğrendim. bu önemli bir şey. özellikle ekran parlaklığını ve kalitesini, fan sesi ve ısınma durumlarını görmek açısından çok önemli. goldda iyice inceler başka yerden alırsın bilgisayarı
  • Ben de öyle yapmayı düşünüyorum doğrusu. En iyisi Bakırköy Gold'a bir gidip bakayım ancak bayramdan sonra İstanbul'dan ayrılacağımdan zaman bulabilir miyim bilemiyorum.
  • Dün Bostancı Vatan'a gittim. Epey model var doğrusu ama maalesef 2-3 tane hariç hepsi kapalı. Açık olanlarda gördüklerim FS ekranı kontrastı biraz düşük ama renkler doğal ve görüntü güzel. P Bell kontrast yüksek ama keskinlik biraz düşük. Acer ekran teknolojisini bilmiyorum ama açıya göre bozulma fazla. Bunlar bana yeterli gelmedi. Gold'a gidebilirsem onu da yazmaya çalışırım.
  • bu konuyu okuyup acaba ankara da var mı diyenler için yazıyorum.. ankarada teknorama var
  • bimeks.


    quote:

    Orjinalden alıntı: Woodpecker

    İstanbul'da Anadolu ve Avrupa yakasında sattığı bütün laptopları ellettirmese bile açık olarak sergileyen bir firma ya da mağaza var mı? Bir laptop alacağım da öncelikli ve en önemli olarak ekran kalitesini düşünüyorum da bütün laptopları ekranlarına göre görerek kıyaslamak istiyorum. Parlaklık, keskinlik, bakış açısına göre bozulma yapmaması veya bunun az olması gibi noktalara dikkat edeceğim. Çünkü 107P mi satıp buna geçeceğim. 1152X864 @ 85 Hz den sonra bütün laptoplar çok dandik görüntü veriyorlardı ama yeni teknoloji ekranlar isteğimi karşılar mı diye merak ediyorum. Bunun dışında tabii fiatına göre diğer özelliklerinin da iyi olması tercih sebebim olur. İkincil ekran kartı, üçüncül ise hızlı bir disk. Fujitsu S. düşünüyordum ama burada yazılanlar yüzünden biraz soğudum. Diğer alternatifler ne olabilir? Cevaplayanlara çok teşekkürler..




  • Hangi mağazası?
  • hemen hemen hepsinde göedüm.dokun kurcala vs. teknosadaki gibi camların arkasında kilitli değil.


    quote:

    Orjinalden alıntı: Woodpecker

    Hangi mağazası?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.