Şimdi Ara

DELL U2311H - LG IPS236V-PN - ASUS ML239H HANGİSİ_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.eksenbilgisayar.com/urun/dell-ultrasharp-u2311h-23-1920x1200-8ms-full-hd-siyah-lcd-monitor.aspx

    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=90570&ttype=Details#pt

    MERHABA ARKADAŞLAR. YARIN BU ÜÇ MODELDEN BİRİNİ ALMAK İSTİYORUM, KULLANICI ARKADAŞLAR VARSA FİKİRLERİNİ PAYLAŞIRSA ÇOK MEMNUN OLURUM.

    PC DE FİLM-OYUN VS HERŞEY YAPILACAK, BÜTÇE 600-700TL ARASI.. BU BÜTÇE DAHİLİNDE EN KALİTELİ GÖRÜNTÜYÜ HANGİ MONİTÖR VERİR? ACER H243HBMID DEN GEÇİŞ YAPIYORUM, HANGİ MONİTÖR GÖRÜNTÜ KALİTESİ OLARAK BENİ ÜZMEZ_?

    İNTERNETTE BİRÇOK BİLGİ VİDEO BULDUM, FAKAT EN GÜZELİ BİREBİR KULLANICI ARKADAŞLARIN YORUMLARINI ALMAK DİYE DÜŞÜNDÜM..

    DEĞERLİ YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..



  • Dell aldım, umarım pişman olmam...
  • Ben de sizin izlenimlerinizi çok merak ediyorum Dell konusunda. Asus'u aşağı yukarı biliyoruz forumdan, Dell'i siz anlatın, LG'yi de ben kurcalayayım Vatan bilgisayarda. Ortak bir karşılaştırma yapalım. Ben de karar aşamasındayım ve gerçekten tavsiyeler iyi olur yapacağım karşılaştırmada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dusty

    Ben de sizin izlenimlerinizi çok merak ediyorum Dell konusunda. Asus'u aşağı yukarı biliyoruz forumdan, Dell'i siz anlatın, LG'yi de ben kurcalayayım Vatan bilgisayarda. Ortak bir karşılaştırma yapalım. Ben de karar aşamasındayım ve gerçekten tavsiyeler iyi olur yapacağım karşılaştırmada.

    An itibariyle eksen bilgisayardan aradılar. Stoklarında bu ürünün bulunmadığını, şu an için tedariğin de mümkün olmadığını belirttiler.

    Eft ile almıştım; paramın iade edilmesini bekliyorum. Akabinde sanalmarketim den sipariş vereceğim bakalım....
  • sanalmarketim'deki sipariş oldu mu hocam? Valla Dell satın alacağım dedin, ben de seni bekliyorum incelemen için. Tavsiye edersen düşüneceğim ama hala LG panel kullanması itiyor beni IPS236V'ye doğru.
  • Siparişi vermedim henüz üstadım. Kararım değişmediği taktirde, ürünü alınca bilgi veririm size de, yorumlarımı belirtirim..
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-ips236v-pn-23-5ms-analogdvihdmi-ips-lcd-monitor/productDetails.aspx?productId=bd131794&categoryId=986

    100TL hediye çeki, 75TL de world card indirimiyle 580TL ye geliyor. Fena rakam değil gibi..
  • Bu bahsettiğimiz IPS panellerin hiçbiri 3D destekli monitörler değil. 3D IPS paneller sanırım henüz Türkiye pazarına girmedi. Yurtdışından getirtebilirsiniz ama. LG, Viewsonic, Acer, Mitsubishi'nin IPS 3D modelleri mevcut yanılmıyorsam.
  • arkadaşlar merhaba,

    bugun yarın bir led monitor alıcam acil. samsung px ve bx serisinin tükenmesiyle s23a550h adında bir modele yöneldim fakat emin değilim.
    monitor genel olarak foto ve video işleme programlarında, ofis internet ve oyunda da kullanılacak iyi bir şey olsun istiyorum. IPS monitorler de aynı fiyat aralığında benim baktıklarımla.

    sorum şu olacak,
    samsung
    s23a550h mi almalı (bx2350 ye yakın bir monitor, yeni getireilen seri)

    incelemesi :
    http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/samsung-syncmaster-s23a550h/4505-3174_7-34647487-2.html?tag=mncol;rvwBody


    yoksa

    IPS modellerinden biri mi seçilmeli? hangisi iyi ve uzun vadede iyi bir tercih olur?

    model olarak
    asus ml239h
    dell u2311veya 2411h
    lg ips236v

    hangisini seçmeli?

    tavsiyelerinizi acilen bekliyorum

    teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dusty

    Ben de sizin izlenimlerinizi çok merak ediyorum Dell konusunda. Asus'u aşağı yukarı biliyoruz forumdan, Dell'i siz anlatın, LG'yi de ben kurcalayayım Vatan bilgisayarda. Ortak bir karşılaştırma yapalım. Ben de karar aşamasındayım ve gerçekten tavsiyeler iyi olur yapacağım karşılaştırmada.


    hocam siz Asus'u aşağı yukarı biliyormuşsunuz, bana da açıklayabilir misiniz? :)
    bi donanımcı arkadaş, Asus monitöre pek güven olmaz dedi, aklım karıştı...




    ben de İps panel almayı düşünüyorum. 3 ürün arasın da kaldım ama Asus ml239h daha bi yakın geliyor, burada 3 markadan birini kullanan arkadaşlar yorum yapabilirlerse çok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoingToFree -- 12 Kasım 2011; 16:44:33 >
  • Forumun ilk LG IPS236V-PN kullanıcısı ürününün siparişini verdi. O konuda kağıt üzerindeki bilgileri biliyoruz ama xanty'nin yorumlarını okumak çok daha iyi fikir verecektir eminim. O Asus monitöre güven olmaz mottosunu bilmiyorum ama forumda kullanan arkadaşlar memnunlar monitörlerinden. Yine de Ben hala beklemedeyim, size de biraz daha beklemenizi tavsiye ederim.
  • arkadaşlar bende yakın zamanda led monitör almayı düşünüyorum , bendeki crt yi emekli etmeyi planlıyorum. bu konuda pek bilgim yoktu fakat araştırınca pn panel kullanan piyasadaki lcd ve ledlerin hz, gerçek renk ve izleme açısı bakımından crt lere yaklaşamadıgı işin aslı çok az monitörün gerçek crt kalitesinde oldugunu ögrendim. bunun nedeni de kullanılan panel tipleriymiş. hz ve renk bakımından bilgim vardı fakat izleme açısı canımı sıktı.

    bu konuda ips paneller gayet iyi açı sunuyomuş sanırım. linkte verilen LG IPS236V-PN beni özellikler olarak tatmin etti fakat tabi birebir kullanan biri yazarsa daha iyi olur. izleme açısı degişince görüntünün bozulması nasıl fark ediyo mu çok?

    ayrıca 5 ms olması oyunlarda ghosting yaratır mı? birde hepsiburada ölü pixel garantisi veriyor mu vatan bilgisayar gibi? aslında vatandan almayı düşünüyorum fakat orda bu monitör yok, en azından web sayfasında bulamadım. yardım ve önerilerinizi bekliyorum..
  • bence lg236v pn ıps alın ben aldım beklentilrimi karşıladı ama ışık sızması sorunu var siyah ekranda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xxtotkaxx

    bence lg236v pn ıps alın ben aldım beklentilrimi karşıladı ama ışık sızması sorunu var siyah ekranda


    Gule gule kullanin. Sizma rahatsiz ediyorsa degisim isteyin muhakkak. Yalniz her LED panelde bir miktar sizma olur maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dusty


    quote:

    Orijinalden alıntı: xxtotkaxx

    bence lg236v pn ıps alın ben aldım beklentilrimi karşıladı ama ışık sızması sorunu var siyah ekranda


    Gule gule kullanin. Sizma rahatsiz ediyorsa degisim isteyin muhakkak. Yalniz her LED panelde bir miktar sizma olur maalesef.

    teşekkür ederim ama zaten sızma beni rahatsız etmiyo açık söyliyeyim almaya düşünenler sızmayı duyunca hemen vaz geçmisin çünkü sadece siyah ekranda oluyo başka hiç ama hiç olmuyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.