Şimdi Ara

Resident Evil Outbreak File 1 ve File 2 HD olarak geliyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Resident evil Outbreak file 1 ve 2 PSN için HD olarak yapılmaya başlandı !




    Outbreak fanları bunca zamandır bir hd paketi ve file 3 ün yapılmasını istemişti.. Anlaşılan capcom bütçesini biraz daha arttırmak isteyip bu fikre olumlu yönde bakmış gözüküyor..
    Oyunun psn için çoktan hazırlanmaya başlandığını fakat online özelliğinin eksik olacağını belirtti..Outbreak file 1 ve file 2 2007 yılında serwerları kapatılmıştı... Aslında çoklu oyuncu ile daha çok zevk alınan outbreak oyunu tek kişi ile aynı zevki taşımayacak olması aşikar.. O yüzden fanlar bu konu hakkında tepkisini sürdürmekte..
    Henüz kesin birşey yok ama online sistemi getirilirse bunun süreci uzayabilirmiş... Outbreak hd yi online oynamak tamamen ayrı bir zevk olurdu fakat onlinesız bir outbreak için bunu satın almanın mantığı nedir o oyunculara kalmış bulunuyor..

    http://www.relyonhorror.com/latest-news/resident-evil-news/resident-evil-outbreak-headed-to-psn-as-ps2-classic/comment-page-1/#comment-9736

    Böyle demiş relyonhorror sitesi..Açıkçası haberi ilk gördüğüm gün inanılmaz heyecanlanmıştım.. Hayatta en çok istediğim şeylerden birisiydi oyunu ps3'de HD olarak oynamak.. Ps2 de oyunu hiçkimse türkiyede online oynayamamıştı çünkü.. Türkiyede ps2 network sistemi yoktu çünkü.. Fakat online olmaması derin bir hayal kırıklığı oluşturdu bende.. Çünkü bu oyunu cidden online oynamak istiyordum.. Oyunun herhangi bir bölümünü Very hard zorluk derecesinde bitiremedim.. Çünkü AIPC'ler item alıp vermek dışında önümüzdeki yolu açmak için hiç bir yardımları olmuyordu oysaki onlineda herkes birbirine yardım ederek adeta bir takım oyunu sergiliyorlardı... Henüz online olup olmaması konusunda kesin bir bilgi söz konusu değil.. Eğer yapılırsa bağlantı sorunları yaşanabileceği söyleniyor.. En baştan ve ps3 e göre bu sistemin tekrar oluşturulması gerekebilir bu da zaman alabilir.. Umarım oyunun online seçeneğini çıkarmazlar çünkü pek çok resident evil oyuncusu için outbreak hd yi online olarak oynamak farklı bir tat bırakacaktır...







  • bu oyunu pek çözememiştim karışık gelmişti belki ps3 te çözerim
  • Pc yede gelecekmi?
  • 2011-2014
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PHO3N1X

    2011-2014

    Gelmedi hocam . Capcom sağolsun ................
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.