Şimdi Ara

'Creative5700Digital' hoparlör'lerini PIONEERVSX-420'e bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde digital kod çözücüsü bozulan Creative Ispire Digital 5700 bulunmakta, bunun hoparlör'lerini PIONEER VSX-420 pvr anfi'ye bağlayabilirmiyim, kayıbım ne kadar olur.
    Olur derseniz PIONEER VSX-420 alacağım...

    Inspire 51 5700 Digital, 4 adet (sağ, sol, arka sağ, arka sol) 7 watt (RMS)güç üreten uydu, 21 watt (RMS) güç üreten bir merkez uydu, 30 watt (RMS) güç üreten Creative in SLAM (symmetrically loaded aucustic module) teknolojisini kullanan bir sub woofer, external decoder ve bir adet kızılötesi uzaktan kumandadan oluşuyor Sistem 35HZ ile 25KHZ frekans aralığında çalışıyor ve toplam 76DB SNR (signal to nosie ratio) ve 80 watt RMS güç üretiyor...

    Teşekkürler...





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoOLMuSTi -- 14 Ekim 2011; 13:11:59 >







  • tabiki olmaz walt açısından yakar atar amfide zarar görebilir ama öncelikle hoparlörlerin yanacağı kesin olmaz; elinizdeki cihazı daha önce hiç görmemiştim kod çözücülü deyince şaşırdım açıkcası creative nin böyle bir cihazı olduğunu hiç bilmiyordum cihaz sanırım eski model ama çok güzel bir pc speakerine benziyor şimdiki modellerinde buna muadil bir cihazı yok... sanırım creative nin en iyi çıkarmış olduğu model ben yaklaşık 2 ay öncesine kadar pc speakeri arayışı içindeydim bu cihazla karşılaşsaydım temiz ikinci elini alırdım cihazı dinlemedim görmedim ama çok hoşuma gitti sesi hakkında da çok iyi yorumlar almış zamanında... şimdi aklıma takılan siz nesinden memnun değilsinizde bir arayış içine girdiniz? ayrıca amfi ve pc speakerleri bam başka şeyler unutmayın... amfi eksenli bir sistem düşünüyorsanız belli bir bütçeniz olması gerekir full range hop yada bookself tipi hoparlörlere bakmanız lazım tabi amfiye uygun şekilde vs vs yani uzarda gider.... elinizdeki sistem bence güzel bir sisteme benziyor




  • walt açısından yakmaz.
    Creative setin ana güç ünitesini yaptır.

    ampli uzun vadede cre. 5700 setin hop.ni rahatlıkla yakar. ilk zorlayışında yine yakar.
    ayrıca bu setin subwoofer ünitesini VSX 420 ampli beslemeyez.

    detaylı bir nokta. uğraşamazsın. yazalım. pasif subwoofer filtresi ekler SW hop.rü oyle çalıştırırsın.
  • Sonuç olarak bukadar zayıf bir hop. takımını güçlü bir avr ile sürmek zaten abes olur. alıcağınız sesde muhtemelen sizi hiç tatmin etmeyecektir.

    Mümkünse arızasını giderin yada tam bir sinema seti alın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuxeses

    siz nesinden memnun değilsinizde bir arayış içine girdiniz?


    Çok memnundum ama DolbyDigital Dts ve Prologic özellikeri çalışmaz hale geldi yani bozuldu, sağlamken örnek: dts'li film seyrederken film açtığımda ses passthrougt olur decoder'in dts lambası yanardı, bozulduğu için ses çıkmıyor keza dolbydig. içinde ayne sıkıntı mevcut.

    quote:

    Orijinalden alıntı: the_cantan

    Creative setin ana güç ünitesini yaptır.


    Yalova'da oturuyorum bu işlerden anlayan hiç kimse yok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.