Şimdi Ara

Biri sizden özür dileyince siz...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ... bu özrü nasıl karşılarsınız? Hep aklımda olan bir soru bu. Bir arkadaşın sana yanlış yapar, sonucunda sen çok incinirsin. Arkadaşın durumun farkına varır ve senden özür diler. Tepkin nasıl olur? 'Boşver' desen, sanki aslında sen bu duruma hiç üzülmemişsin gibi karşılanacak, halbüki arkadaşın yarattığı durumdan bir hayli rahatsız olmul belki geceleri uyuyamamıştır suçluluk duygusundan. 'Özrünü kabul ediyorum' desen hem bir resmiyet kazanacak hem de sanki karşı taraftan ö özrü bekliyordun, karşı taraf sana bir özür borçluymuş gibi bir mesajı anlaşılacak. Siz nasıl davranırsınız?



  • İnsanların bana yaptıkları şeyler pek umrumda olmaz. Gerçi şimdiye kadar çok büyük yanlışlar yapan olmadı inşallah bundan sonra da olmaz. Ama normalde arkadaşlarımın falan yaptıkları yanlışları pek sallamam. İki sebebi var. Birincisi çok anlayışlı adamımdır. İkincisi de arkadaşlarımın varlığı veya yokluğu çok da önemli değildir benim için. Naparsa yapsın ona mı kaldık havasındayım... Sevdiğim bi arkadaşımsa "salla be oğlum nolacak ben alınmam öyle şeylere" der geçerim.. Çok fazla tınlamadığım bi arkadaşımsa biraz daha resmi! bi şekilde geçiştiririm. "Tamam önemli değil koy gitsin"...
  • Ben unuttum sende unut takma kafana dediğin zaman bi problem çıkmaz
  • ben bişi demem el sıkışırım tamam eğer sevdiğim biriyse önemli değil derim ama hissettiririm bunun öylesine bişi olduğunu hemen yüz vermem yavaş yavaş zamanla ancak zaten sevmediğim biriyse el sıkışırım bi dahada yüzüne bakmam kabul ettim ama artık umrumda değilsin hareketi buda
  • İşin ciddiyetine göre değişir. Zaten arkadaşlarım benden asla özür dilemez, çünkü ben zaten herkesin hata yapabileceği fikrinde olduğumu ve bu hataların tekrarlanmaması gerektiğini zaten ilgili bir yerden girip belli ederim.

    Ama çok büyük kazık falan attıysa da herkes hata yapabilir sorun değil der, sonra da alakamı en alt seviyeye çekerim, yolda görürsem selam veririm filan. Duruma göre değişir yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.