Şimdi Ara

Uydunet Modem Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 3 senedir uydunet kullanıyorum. Wireless modemle 1 laptop 1 masa üstü bağlanıyor cihaza. İki bilgisayar internette dolaşırken veya download yaparken bir sorun yaşanmıyor ancak masa üstünden herhangi bir online oyun oynarken laptoptan internete bağlanıldığı vakit ping artıyor ve delicesine spikelar oluşmaya başlıyor. Bir kaç defa kerameti kendinden menkul teknik servisini çağırdım fakat sorun algılamalarına rağmen bir çözüm bulamadan ayrıldılar. Bunu önlemek adına yapılabilecek bir şey var mı? Yoksa uydunet kullandığım sürece bunlara katlanmak zorundamıyım? Yardımcı olabilecek biri çıkarsa çok sevinirim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: anarcho

    Arkadaşlar 3 senedir uydunet kullanıyorum. Wireless modemle 1 laptop 1 masa üstü bağlanıyor cihaza. İki bilgisayar internette dolaşırken veya download yaparken bir sorun yaşanmıyor ancak masa üstünden herhangi bir online oyun oynarken laptoptan internete bağlanıldığı vakit ping artıyor ve delicesine spikelar oluşmaya başlıyor. Bir kaç defa kerameti kendinden menkul teknik servisini çağırdım fakat sorun algılamalarına rağmen bir çözüm bulamadan ayrıldılar. Bunu önlemek adına yapılabilecek bir şey var mı? Yoksa uydunet kullandığım sürece bunlara katlanmak zorundamıyım? Yardımcı olabilecek biri çıkarsa çok sevinirim.

    Ping, senin düşürebileceğin bir unsur değildir. İSter kablo değiştir, ister 400 tl değerinde modem al yine aynısı olacak. Bağlantı noktalarında ki cihazların tepkime süresi, kablonun metal olması, santrale olan mesafenin uzun olması tepkime süresini yüksek kılıyor. Fiber internet gelmediği,metal kablodan kurtulup içinden ışık geçen şeffaf kablolara kavuşmadığın sürece, dsl kullandığın sürece bu çileyi çekeceksin. İlk çıkan teknolojiyi kullanmaktayız. Devir milenyum ve fiber teknoloji var. Gerçekler bunlar. Üzgünüm.




  • benim modemimde bozuldu sanırım 15 dkda bir bağlantı kopuyor ve bir kaç kez kapatıp açmadan düzelmiyor sizce sorun nedir
  • up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kopma sorunu yaşayan arkadaşlar modem ara yüzünde band genişliğini 40 yerine 20 mhz yapmayı deneyebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leren

    Kopma sorunu yaşayan arkadaşlar modem ara yüzünde band genişliğini 40 yerine 20 mhz yapmayı deneyebilir.

    Nasıl yapacağız bir yardımcı olursanız sevinirim.
  • yaptım ben hiç bi değişiklik olmadı uyduneti aradım arıza kaydı bıraktım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leren

    Kopma sorunu yaşayan arkadaşlar modem ara yüzünde band genişliğini 40 yerine 20 mhz yapmayı deneyebilir.

    Wireless kopması yaşayanlar için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.