Şimdi Ara

AssaultCube Portable 1.1.0.4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  AssaultCube Portable 1.1.0.4
    Özet: AssaultCube ücretsiz, Counter Strike benzeri bir savaş oyunudur. Tekli ve çoklu oyuncu desteğinin yanında bot desteği ile rahatlıkla oynanabilir.

    AssaultCube ücretsiz, Counter Strike benzeri bir savaş oyunudur. Tekli ve çoklu oyuncu desteğinin yanında bot desteği ile rahatlıkla oynanabilir.

    Oyun eski bilgisayarlar düşünülerek tasarlanmıştır. Oyun içerisinden doğru ayarlamalar yapıldığı takdirde sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. (Ör: Pentium III)
    Demo özelliği sayesinde oyunun kendini kaydetme özelliği bulunmaktadır.
    Oyunda 12 adet çoklu oyuncu modu vardır (Deathmatch, Survivor, Capture the Flag, Hunt the Flag, Keep the Flag, Pistol Frenzy, Last Swiss Standing & One-Shot One-Kill, ...)
    Oyun seçim menüsünden oyunla birlikte gelen 19 haritadan birini seçebileceğiniz gibi harita hazırlama aracı ile kendi haritanızı oluşturarak oynayabilirsiniz.
    Oyun ayar menüsünden, video ve ses ayarlamaları, oyn kontrolleri için klavye tuş atamaları ve diğer ayarlamaları kolay bir şekilde yapabilirsiniz.
    Sistemi yormaması, boyutunun küçük olması ve haritalarının geliştirilmesi gibi güzel özellikleri yanında ücretsiz oluuşuyla tercih edilebilecek bir oyundur.



    DOWNLOAD

    http://hotfile.com/dl/131134482/8932bc5/AssaultCubePortable_1.1.0.4_English.paf.exe.html



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.