Şimdi Ara

KİPADAN İTHAL KÖMÜR ALIP YAKAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kipayı aradım bugün 25 kg yüksek enerjili ithal kömürün torbası 9,99 tl imiş, yüzde 25 indirmdeymiş şu an, buradan kömür alıp kullanan varsa yorumlarını alabilir miyim?



  • Yüksek kalorili ithal kömür adında satılıyorsa bu kömürün markası ne hangi marka altında üretiliyor orası çok önemli.. çok var öyle ithal kömür diye geçiyor ama ısıtmıyor sonra o yüzden alacaksanız kaliteli kömür alacaksınız fazla kömür tüketmeden konforlu şekilde ısınabilmek önemli.. örnek ER Kömür,AKER Kömür,Sibirya kömürü.. mesala Tayyip kömür vs sıralayabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Se_co

    Yüksek kalorili ithal kömür adında satılıyorsa bu kömürün markası ne hangi marka altında üretiliyor orası çok önemli.. çok var öyle ithal kömür diye geçiyor ama ısıtmıyor sonra o yüzden alacaksanız kaliteli kömür alacaksınız fazla kömür tüketmeden konforlu şekilde ısınabilmek önemli.. örnek ER Kömür,AKER Kömür,Sibirya kömürü.. mesala Tayyip kömür vs sıralayabilirim.


    Karbontay isminde kömür markası, 7500 kaloriymiş nasıldır bilemiyorum bende hiç. 400 liraya geldiği için tonu çok uygun geldi bana fiyatı
  • Karbontay kömürler adı sanı duyulmamış ama bu marketlerde satılan kömürler çok verimli ısıtamıyor ama fazla atarsan ısıtırda ama çoık fazla verim beklemeyin sounçta kömürlerin hepsi aynı ama baustaki kömürlere bir göz atın derim tonu şu an uygunsa alabilirsinz onlarda galiba Er yada AKER kömür vardı.

    AKER kömürde uzun yıllar kullandık baya bir ısıtıyordu kömür birde ithal Rus sibirya kömürü vardı onu bulabilirseniz alın derim sadece adı SİBİRYA idi markası öyle olacaktı koyu mavi cuvallarda onlar.

    Saygılar.
  • benim oturduğum ilçemdeki en büyük market Bim :), en yakın yer 60 km ötede Keşan, artık Keşandaki kömürcülere bakayım en iyisi ben güvenemedim zaten Kipadaki kömüre teşekkürler
  • Siz tam olarak nerede ikamet ediyorsunuz keşanıda biliyorum annemin memleketi ora işimiz düştüğü zaman gidiyorum.. Yanlış hatırlamıyorsam keşandki kömürcüler Taş kömür satıyoır diye biliyorum normal linyit kömürü..

    Siz genede araştırın eğer bulamazsanız migrostaki nuryak kömürü almakla bulrsunuz çareyi.
  • ben Enezde oturuyorum, migrostaki Nuryak kömür iyimidir peki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serocan39

    ben Enezde oturuyorum, migrostaki Nuryak kömür iyimidir peki

    İyidi kömür ya ama genede ancak onu bulabilirsiniz başka kömürleri bulamazsınız ama üç normal büyüklükteki faraşla atıyorudk sobaya baya bir ısıtıyordu sobamız yani gene iyidi kömür ama kuzinelerde yanmıyoır doğru dürüst.
  • karbontay kömür fason bir kömür diyebilirim,seranın ısıtma sisteminde kullanmak için yüksek miktarda aldık,aldığımıza pişman etti,minimum 6500 kalori diyor ama alakası yok...atakaş aker safi bilinen kömürlerin dışına çıkmamak sabit kalmak daha iyi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: askmilitani84

    karbontay kömür fason bir kömür diyebilirim,seranın ısıtma sisteminde kullanmak için yüksek miktarda aldık,aldığımıza pişman etti,minimum 6500 kalori diyor ama alakası yok...atakaş aker safi bilinen kömürlerin dışına çıkmamak sabit kalmak daha iyi...

    Bende zaten bildiğim kadarıyla tanıyorum kömürleri ama seneye kömüre döncem o yüzden şimdiden bende araştırıyorum bakıyorum hangi kömür kaliteli diye ama ben Aker,nuryak ve Cemre kömürü sıklıkla bulabiliyorum çünkü bunları tanıyorum zaten onlardan kullandım.. Aker baya bir veriyordu sıcağı verimliydi kömürümüz.. Annem daha iyi hatırlar benim zamanımda orjinal rus sibirya markalı kömür vardı oda iyidi ama baya bir sıcaklık değeri vardı kömürün 7200 kalorimiydi neydi hatırlamıyorum.

    Cemre ise çok fazla ısıtmıyor ama çabuk sönmüyor yaklaşık gece 11 den sabah 9-11 e kadar bile yanık biçimde kalabiliyor kömür yani soba sönmüyordu.

    Eğer öyle yaparsam ki Aker ve cemre alacağım onlardan şaşmam.. Cemreyi eğer gece terasta kalacaksam o zaman atarım kor haline gelene kadar yatmam sonra yatarım iyice yanmış olacak o zaman öyle yanık kalsa dahi sabaha kadar duruyor soğumuyor.

    Yılyak kömüre çok fazla bulaşmayın kömürün yarısı Taş.. yani resmen taş çıkarıyorduk sobanın küllüğünden sanki lav taşı..
    Tayyib ise sibirya kadar verimliliği vardı ama şu sıralar yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 25 Aralık 2011; 18:51:24 >
  • Merhabalar, kipada ithal kömür çok pahalı ve kalorisi düşük kömür satıyorlar.Sonuçta yaptıkları asıl iş bu değil marketcilik. Ben Ön-Ka Ticaret www.onkaticaret.com adresinden AKER PORTAKAL marka kömür aldım çok memnunum.
  • HORRRT..
    Arkadaşlar Elazığ da alınabilecek en iyi marka kömür hangisidir? Tavsiyelerinizi bekliyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.